da li je moguce ostvariti sve seksualne fantazije?

Pitanje mozda zvuci glupa na prvi pogled, nisam umela da ga bolje srocim u nekoliko reci. Zanima me sta mislite, da li je moguce za one koje nazivamo "normalni", "obicni" ljudi da ostvare bas svaku svoju seksualnu fantaizju? naravno, ovo sad zahteva nova objasnjenja :) pod ovim obican mislim na ljude koji zive neki uobicajen zivot, studiraju, rade, u ozbiljnim su vezama, sa ogranicenim novcanim sredstvima, ne na one koji ne mogu da pohvataju sa kim su sve bili i sta su radili, kao i one koji mogu novcem da kupe sta god pozele.
znam da ce mnogi od vas reci da je sa pravom osobom sve moguce, ali sta ako se desi situacija da se upozna osoba koja je po svemu prava, ali jednostavno nije raspolozena za neku seksualnu igricu koja je vama neostvarena, velika fantazija. Ne verujem da je mnogo onih koji bi menjali osobu koja im odgovara samo zbog tako necega.
takodje, postoje i fantazije koje ukljucuju i vise osoba od dvoje, a ovde, u beogradu, jako tesko je tako nesto pronaci...
za one hrabrije, napistite koje su vam to fantazije ostale neostvarene? :rumenko:

Do sad nisam usspeo.
Zato je život lep jer imam čemu da stremim i čemu da se nadam. :per:

Back