Da li je moguce nezeljenim svrsavanjem (ejaculation praecox) izazvati trudnocu?

duznost&obaveza

Obećava
Banovan
Poruka
76
Posto, iz iskustva sa masturbiranjem, znam da je snaga izbacivanja sperme tada nedovoljna cak i da izbaci sve. A ne znam da li je potrebno za trudnocu osim da se nadje sperma u p. i to da bude izbacena pod odredjenim pritiskom, i ne znam da li je kod svakoga ko ima ejaculation preaecox ova snaga izbacivanja mala.
Sustina teme je vrlo "mracna" i tice se toga da li postoji nenamjerno i "omaklo se" pravljenje djece, ili je to podvala (na silu) i opsta laz koja skriva podvalu.

Posto, iz iskustva sa masturbiranjem, znam da je snaga izbacivanja sperme tada nedovoljna cak i da izbaci sve. A ne znam da li je potrebno za trudnocu osim da se nadje sperma u p. i to da bude izbacena pod odredjenim pritiskom, i ne znam da li je kod svakoga ko ima ejaculation preaecox ova snaga izbacivanja mala.
Sustina teme je vrlo "mracna" i tice se toga da li postoji nenamjerno i "omaklo se" pravljenje djece, ili je to podvala (na silu) i opsta laz koja skriva podvalu.

Valjda imaš dovoljno godina da znaš da je za oplođenje dovoljan jedan spermatozoid i jedna jajna ćelija i da je nebitno da li si svršio duboko u njoj ili na ulazu u vaginu. Teoretski dovoljna je i kap semene tečnosti(u kojoj su spermatozoidi) koja se javlja pri erekciji mnogo pre ejakulacije. Nemaju dakle nikakve veze kilopaskali pod kojim je sperma izbačena :lol:

Jbt. ovo bi trebala da bude opuštena zajebancija a mi i nauku analiziramo. Šta je sledeće ugao zakrivljenja,ph vrednost sapuna ili gela za tuširanje kojim smo ga oprali pre sex-a,uticaj vlažnosti vazduha u sobi na okruženje jajne ćelije....

@tema
Druze, jel ti stvarno mislis da smo svi mi rodjeni iz pozude i ljubavi ili se tati omaklo a mami nije smetalo to sto se tati omaklo. Zapravo joj godilo da ucrvsti vezu i egzistencijalna pitanja sa tatom.
Ja nisam toliko naivan da vjerujem da se svakome ko kaze da mu se omaklo omaklo. I nisam toliko naivan da vjerujem da je pritisak kojim se izbacuje sperma nebitan za oplodjenje zene, nego je bitan za prskanje plafona.
A sto se tice prigovora kako ja ne znam da je jedan spermatoziod dovoljan da oplodi, - ja to stvarno ne znam, jer nisam nikad gleda to pod mikroskopom, ali vjerujem da je tako, ali to i dalje ne znaci da je dovoljno da je taknem prstom vlazim od drkanja da bi ona zatrudnila.

Poslednja izmena:
Ja nisam toliko naivan da vjerujem da se svakome ko kaze da mu se omaklo omaklo. I nisam toliko naivan da vjerujem da je pritisak kojim se izbacuje sperma nebitan za oplodjenje zene, nego je bitan za prskanje plafona.
A sto se tice prigovora kako ja ne znam da je jedan spermatoziod dovoljan da oplodi, - ja to stvarno ne znam, jer nisam nikad gleda to pod mikroskopom, ali vjerujem da je tako, ali to i dalje ne znaci da je dovoljno da je taknem prstom vlazim od drkanja da bi ona zatrudnila.

Mislism da je dovoljno znati kako se koristi kondom. A zatrudneti se moze na razne nacine, pa i kondomom. Cak i tkokm menstruacije (glavna fora- dobila sam mozes da svrsis unutra), moze da zatrudni i ako si na pola svrsio, pazi vaginalni sokovi su zesci lubrikant, a ceo saobracaj se zavrsava do keve. Tako da, uopste nesto ne razmisljam o tome, koliko da uzmem i navucem gumicu. Hajde sad, u vezi si neko vreme, pa vas smara da stalno stavljate to, a i brate gume nisu jeftine. Vadi bato ! Vadi 15 sekundi pre nego osetis da ces da svrsis. Prati joj dane, gledaj kada treba da budes oprezniji...bolje to nego alimentacija, zovi to paranojo, kako god.

Back