da li je moguce??? da postoji muskarac koji nece prevariti svoju devojku(zenu)

• Začetnik teme Začetnik teme kesi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
zasto mislis tako ?
ljudi se razilaze i iz neslaganja karaktera, promene zivotnih ciljeva ... ili mislis da muskarac treba nauciti zenu sta je brak i pokazati joj mesto ???

Jer veza ima i sveru radjanja dece.. Zato ljudi ne mogu tek tako abs da im sve odgovara i tako dalje. To mozes pricati ovde na forumu ali to tako ne funkcionise u realnom svetu i prostoru :). Na kraju svi spuste cene da bi prodali to malo sto imaju, true story. Zene spustaju mnogo cene kako vreme tece, ista stvar je i sa muskarcima, svako zeli da makar nesto izvuce, to je cinjenicno stanje. A ne da su oni nasli nesto sto im odgovara.

Jer veza ima i sveru radjanja dece.. Zato ljudi ne mogu tek tako abs da im sve odgovara i tako dalje. To mozes pricati ovde na forumu ali to tako ne funkcionise u realnom svetu i prostoru :). Na kraju svi spuste cene da bi prodali to malo sto imaju, true story. Zene spustaju mnogo cene kako vreme tece, ista stvar je i sa muskarcima, svako zeli da makar nesto izvuce, to je cinjenicno stanje. A ne da su oni nasli nesto sto im odgovara.

zene vremenom podizu cenu ;) kao i muski ...

trend smanjenja potomstva ne zvrca zvonce ? potomstvo nije svrha postojanja ;)

zene vremenom podizu cenu ;) kao i muski ...

trend smanjenja potomstva ne zvrca zvonce ? potomstvo nije svrha postojanja ;)

Seksualni nagon je izvorno zbog potomstva... A zene uvek smanjuju cenu,kao i druga strana :). Nemoj da se ljutis ali tako je, to je objektivna cinjenica nema tu nekog razloga da o tome diskutujemo kad to jednostavno tako jeste. To je sasvim normalno i logicko da kada si manje pozeljan da moras smanjivati kriterijume jer padas u nemilost trzista. Naravno ne gube sve zene vrednost, ali najveci deo koji formira trziste gubi.

... zbog toga i varaju - nisu zadovoljni onim sto imaju i misle da imaju pravo da varaju

Pa sa kim onda muskarci varaju ako takvih zena ima malo:)?
Nece biti da imamo treci pol na svetu:aha:

Pa o tome i pricam,nema vise postenja,ni u jednom ni u drugom polu.Ali definitivno su muskarci dominantniji u tome.
Zena u braku istrpi mnogo toga a jos ako su i deca tu....ne pada joj na pamet da vara.
Dok muskarcima nije bitno apsolutno nista.

Pa o tome i pricam,nema vise postenja,ni u jednom ni u drugom polu.Ali definitivno su muskarci dominantniji u tome.
Zena u braku istrpi mnogo toga a jos ako su i deca tu....ne pada joj na pamet da vara.
Dok muskarcima nije bitno apsolutno nista.

Jooooooj,Bože dragi...!!!
Ne kupaj se u demagogijiiiiiiiii,bre ženo!!!
Ma,znamo se,bre,ko smo.....

Ne grofe nego je car?Nisam znala da je to muskarcina....onda sam ja u gadnoj zabludi.

Znaš li šta nas razlikuje
(a oba pola su preljubnici,čast
malobrojnim izuzecima)...?..
Muškarci laju i qurče se,
a žene mudro ćute i glume paćenice.....
Na sopstvenim životnim iskustvima sam
"utvrdio gradivo"....
Bio sam u vezi sa ženom,
koja je iz švalerskog kreveta,kroz
prozor sobe, iz mraka, mogla da vidi balkon
sopstvenog stana i na njemu muža i decu,
koji na smenu izlaze,u 1 noću.....
izviruju,jer ne znaju gde im je majka....
dobrano mi se okrenuo želudac od
gađenja.....
Otišla je u 5 ujutro i još napala muža,
kako to,pobogu nije čuo njeno vikanje,
jer nije ponela ključ od ulaza kad se
vratila od "drugarice"....
Takvih primera fuksi,koje glume dobre majke
i supruge za okolinu,ima kol'ko hoćeš....
Samo ti pevuši svoju demagošku pesmicu,
možda neko i poveruje.....
Deluje samo da su muškarci promiskuitetniji,
a to stoga što mnogo sernjaju....
Žene,pak,ćute i "rade" (sve u "slavu" svog poštenja)
:hahaha::hahaha::hahaha:

Poslednja izmena:
Niko te i ne tera da mi verujes dovoljna sam sama sebi.A to je tvoj problem sto si bio sa takvom zenom.Ja znam sta sam i ko sam ne treba mi tebi sad tu nesto da dokazujem,ja za razliku od tebe takvu zenu ne bi ni pogledala na ulici.
Prema tome ne osudjuj nekoga koga uopste ne poznajes!!!
I ne mozes da sve stavljas u isti kos,ja tebi nisam direktno rekla da ti varas,to je stvar izbora.Ako tako zelis samo napred jednostavno nemas prava da mi kazes da pevusim svoju pesmicu a da pojma nemas ko sam i kakva sam!!!
I ja sam na svojoj kozi osetila taj odvratan ukus muske prevare,tako da znam da taj osecaj nikada nikome ne bi priustila!
I ne vredi raspravljati mislim da to nije stvar koliko je neko spretan za tako nesto,vec koliko je glup da bi uradio tako nesto!

Niko te i ne tera da mi verujes dovoljna sam sama sebi.A to je tvoj problem sto si bio sa takvom zenom.Ja znam sta sam i ko sam ne treba mi tebi sad tu nesto da dokazujem,ja za razliku od tebe takvu zenu ne bi ni pogledala na ulici.
Prema tome ne osudjuj nekoga koga uopste ne poznajes!!!
I ne mozes da sve stavljas u isti kos,ja tebi nisam direktno rekla da ti varas,to je stvar izbora.Ako tako zelis samo napred jednostavno nemas prava da mi kazes da pevusim svoju pesmicu a da pojma nemas ko sam i kakva sam!!!
I ja sam na svojoj kozi osetila taj odvratan ukus muske prevare,tako da znam da taj osecaj nikada nikome ne bi priustila!
I ne vredi raspravljati mislim da to nije stvar koliko je neko spretan za tako nesto,vec koliko je glup da bi uradio tako nesto!

Iskreno žalim što se nismo razumeli....
ništa ja tebi NE SPOČITAVAM...
niti imam pravo,
niti imam nameru,
niti te poznajem...
niti imam nameru.....
Forum shvatam kao
demokratsku razmenu mišljenja
koje ne mora biti uniformno,
jer bi,u tom slučaju, bilo
sterilno i kao takvo izgubilo
osnovnu svrhu....
u svojim postovima,svoje MIŠLJENJE suprotstavio
sam tvom,jer se U OSNOVI NE SLAŽEM sa tvojim
stavovima po pitanju teme o kojoj se izjašnjavamo.
I ništa više od toga....
Svoj stav o prevarama u vezi izgradio sam
na bazi višegodišnjeg životnog iskustva....
Bilo je toga dosta,pa je stoga tako čvrst i crno-beo.
I ne imputiraj mi,navodne,namere....
života ti!!!

Back