gost 16798
Elita
- Poruka
- 15.861
Ali da se ne lazemo niko od nas nema ono sto zeli..tek trunku mozda..i ne kazem da jurimo bolje..nego ako se zadovoljimo onim sto imamo odbijamo ono sto prodje pored nas..ne zelimo priznati da je nesto bolje..a zasto..iz straha od promene
Ne mislim da tinja naravno vremenom se gasi uvek..poenta je da i kad nam se neko svidi pored partnera odbijemo iz ovih ubedjenja da treba biti posten..i onda ostavi nas neko..par puta..mozda i prevari..i sta jel treba i dalje ostati naivan i skroman ili uciti da prepoznamo nesto bolje sto nam se nudi?znam da zvuci bzvz i otrcano ali pridje nam neko i kaze otkud znas da nismo stvoreni jedno za drugo?a mi odgovorimo da smo zauzeti i odemo i razmisljamo mozda je ipek to ta osoba bolja koju smo propustili
...ako mislis da ces sa nekim drugim biti srecniji treba da odes a ne da varas onoga sa kim si...ako odmah priznas sebi da si sa pogresnom osobom platices najmanju cenu po najmanjoj tarifi, varanjem placas najvisu cenu sa najvecom kamatom... ako mislis da je dobitna kombinacija neko ko pristaje na vezu sa prevarantom onda ne samo da si gubitnik nego si i glup - u svim primerima oni koji su ostavljali varalice bolje su prolazili u zivotu od njih a ako bi ostali sa njima postajali su isti kao oni (s kim si onakav si)... glupi i gubitnici varaju, dobitnici ne varaju i ne druze se sa varalicama

...borise Andrea je zensko ime

i da..ako se vara to nije pristanak jer se nece saznati