da li je moguce??? da postoji muskarac koji nece prevariti svoju devojku(zenu)

• Začetnik teme Začetnik teme kesi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ali da se ne lazemo niko od nas nema ono sto zeli..tek trunku mozda..i ne kazem da jurimo bolje..nego ako se zadovoljimo onim sto imamo odbijamo ono sto prodje pored nas..ne zelimo priznati da je nesto bolje..a zasto..iz straha od promene;)

Ne mislim da tinja naravno vremenom se gasi uvek..poenta je da i kad nam se neko svidi pored partnera odbijemo iz ovih ubedjenja da treba biti posten..i onda ostavi nas neko..par puta..mozda i prevari..i sta jel treba i dalje ostati naivan i skroman ili uciti da prepoznamo nesto bolje sto nam se nudi?znam da zvuci bzvz i otrcano ali pridje nam neko i kaze otkud znas da nismo stvoreni jedno za drugo?a mi odgovorimo da smo zauzeti i odemo i razmisljamo mozda je ipek to ta osoba bolja koju smo propustili

...ako mislis da ces sa nekim drugim biti srecniji treba da odes a ne da varas onoga sa kim si...ako odmah priznas sebi da si sa pogresnom osobom platices najmanju cenu po najmanjoj tarifi, varanjem placas najvisu cenu sa najvecom kamatom... ako mislis da je dobitna kombinacija neko ko pristaje na vezu sa prevarantom onda ne samo da si gubitnik nego si i glup - u svim primerima oni koji su ostavljali varalice bolje su prolazili u zivotu od njih a ako bi ostali sa njima postajali su isti kao oni (s kim si onakav si)... glupi i gubitnici varaju, dobitnici ne varaju i ne druze se sa varalicama :ok:

...borise Andrea je zensko ime :rtfm:

Ali ako prevaris ne znaci da si sa pogresnom osobom..vec navedoh trenutak istine..oni varaju zbog sexa a nikad ne bi ostavili zene i majke svoje dece..a ni one njih ne ostaljaju:lol:i da..ako se vara to nije pristanak jer se nece saznati:lol:moja poenta je da se vara zato sto trazis u tom trenutku nesto bolje..o tome pricam..neko nadje neko se zaebe..u svakom slucaju se ne gubi ako se upustis u to spreman si na gubitak svesno..i najbitnije sto ce neko tesko priznati je da ako je neko bivsi..to nije ni bila prava osoba onako kako ti velicas vezu i odnos..cak sta vise verujem da je vise takvih povrsnih veza u kojima se samo jedna osoba lozi dok je drugoj onako moze a i ne mora

moja poenta je da se vara zato sto trazis u tom trenutku nesto bolje..o tome pricam..neko nadje neko se zaebe..u svakom slucaju se ne gubi ako se upustis u to spreman si na gubitak svesno

...nas zivot je ogromna gradjevina koju podizemo kamen po kamen... nema unapred odredjenog plana ali neka pravila moraju da se postuju ...svaki put kad ugradis novi kamen on je osnova za sledeci, ako prvi stavis lose drugi ces jos gore i u jednom momentu ce se sve srusiti...sto pre uocis gresku manje ces morati da popravljas...ne treba se plasiti da kamen postavis nepravilno nego da to kasno otkrijes.... sreca je kad mozes da pogledas tu gradjevinu koju si sagradio sa bliskom osobom i kazes - boze kako je lepa i od nje dobijes odgovor - divna je :heart:

Ali ako prevaris ne znaci da si sa pogresnom osobom..vec navedoh trenutak istine..oni varaju zbog sexa a nikad ne bi ostavili zene i majke svoje dece..a ni one njih ne ostaljaju:lol:i da..ako se vara to nije pristanak jer se nece saznati:lol:moja poenta je da se vara zato sto trazis u tom trenutku nesto bolje..o tome pricam..neko nadje neko se zaebe..u svakom slucaju se ne gubi ako se upustis u to spreman si na gubitak svesno..i najbitnije sto ce neko tesko priznati je da ako je neko bivsi..to nije ni bila prava osoba onako kako ti velicas vezu i odnos..cak sta vise verujem da je vise takvih povrsnih veza u kojima se samo jedna osoba lozi dok je drugoj onako moze a i ne mora

Sve je to ok...ali zar se mozes sjecati CISTIM I PONOSNIM nakon prevare (: ?
Zar nije kukavicki igrati na kartu...ako sazna sazna...ako ne, bar imam nekog da mi pere GACE...zar to nije kukavicki?
Vuci nekog za nos i igrati na njegovo povjerenje, a da te za njim boli briga.

To je isto kao i kad UKRADES...ako te uhvate uhvate...a ako ne...sta te briga NISI LOPOV ?!
Pa zar ne ispadas lopov sam pred sobom...zar to nije dvolicnost i poltronizam...glumiti nesto sto nisi.
Glumiti uglednog i postenig momka / muza...a sa druge strane...CRNILO ???

Najgore je kad covjek vara sam sebe...kad tad to prelazi u jako losu naviku...sa ubjedjenoscu da ako to prolazi kod kuce, proci se i na poslu, medju prijateljima itd. ???
Kad se jednom prokocka povjerenje...nikad se vise ne moze zasluziti.

Sve je to ok...ali zar se mozes sjecati CISTIM I PONOSNIM nakon prevare (: ?
Zar nije kukavicki igrati na kartu...ako sazna sazna...ako ne, bar imam nekog da mi pere GACE...zar to nije kukavicki?
Vuci nekog za nos i igrati na njegovo povjerenje, a da te za njim boli briga.

To je isto kao i kad UKRADES...ako te uhvate uhvate...a ako ne...sta te briga NISI LOPOV ?!
Pa zar ne ispadas lopov sam pred sobom...zar to nije dvolicnost i poltronizam...glumiti nesto sto nisi.
Glumiti uglednog i postenig momka / muza...a sa druge strane...CRNILO ???

Najgore je kad covjek vara sam sebe...kad tad to prelazi u jako losu naviku...sa ubjedjenoscu da ako to prolazi kod kuce, proci se i na poslu, medju prijateljima itd. ???
Kad se jednom prokocka povjerenje...nikad se vise ne moze zasluziti.

Pa ne znam sad kad sam zreo ne varam:lol:al kad se setim sa 20ak god sam imo po 3 istovremeno..el olaksavajuca okolnost more:rumenko::lol:e sad uopste ne mislim da je to strasno bas iz onog razloga da trazimo bolje od boljeg..probas s jednom para dana pa i nije nesto..ok mozda padne neki sex al znamo da se blizi kraj jel tako..onda uleti nesto novo i poklopi se da nismo stigli raskinemo zvanicno s ostalima:lol:tako da sve si u pravu ali je mnogo tesko naci danas srodnu dusu i sve su mi neke veze onako bzvz..nema tu one tzv filmske ljubavi za kojom svi ceznemo..zato i dalje mislim da trebamo teziti uvek ka boljem:aha:

Cekaj zar bi ti dala otkaz pa tek onda trazila posao ili nesto vec bila u pregovorima za bolje pa tek onda kad je sigurica krenula dalje?:lol:i dalje ponavljam sto se teme tice..nije nista lose u cemu smo mi..nego je jasno da i od tog super sto imamo ima bolje..pa stoga neko krene u prevaru misleci da je neko drugi bolji

...odoli ako se ukaze prilika :heart:

Brate iz mog ugla je mnogo gore kad me slaze zasto joj je rucak zagoreo nego sto sam ja zagoreo i otiso nesto kresnem:aha:
Lazu za sve i o svemu.Uzmesh olovku i papir i pishesh.A za sex tek tako,tu imaju priche da jedan sex nije nista,kako tebe vole a njega ne i razna druga sranja.Naviknesh se da lazu i klimash glavom a one onda misle da si glup.

Back