Da li je ljubav vecna ?

gost 420053

Domaćin
Poruka
4.950
Postoje li ljubavi koje traju od pocetka do "kraja" sa svim usponima i padovima. Da li je moguce voleti samo jednu osobu ili dopustiti sebi mogucnost
uzivanja u neistrazenim prijateljstvima i vezama .
Kada bi postojala reinkarnacija da li bi se dvoje zaljubljenih opet spojili ili da li bi oni koji su ceo zivot cekali jedni na druge nekad u nekom vremenu bili zajedno.

Nezno ti odgovaran da nisam.Draga moja,mozda si zaboravila da ovaj pdf ne pise samo o seksu, nego i o ljubavi.
Да, конкретно о љубави између две особе на овој теми, ја не знам зашто константно имате потребу да нешто филозофирате с неким дубокоумним одговорима типа ово сад - љубав према богу, љубав према самом себи, лепо је човек дефинисао тему, чему стално неко доказивање да сте.. Шта? Бољи од других?

Да, конкретно о љубави између две особе на овој теми, ја не знам зашто константно имате потребу да нешто филозофирате с неким дубокоумним одговорима типа ово сад - љубав према богу, љубав према самом себи, лепо је човек дефинисао тему, чему стално неко доказивање да сте.. Шта? Бољи од других?
Netrpeljivost u pitanju?

Postoje li ljubavi koje traju od pocetka do "kraja" sa svim usponima i padovima. Da li je moguce voleti samo jednu osobu ili dopustiti sebi mogucnost
uzivanja u neistrazenim prijateljstvima i vezama .
Kada bi postojala reinkarnacija da li bi se dvoje zaljubljenih opet spojili ili da li bi oni koji su ceo zivot cekali jedni na druge nekad u nekom vremenu bili zajedno.
Ljubav je iskljucivo vecna i bezuslovna. Prava ljubav.

Nezno ti odgovaram da preispitas svoju percepciju...zasto je takva?
To je prost odgovor na prosto pitanje.Zasto se opterecujes odgovorima koji ti se ne svidjaju? Razmisli o tome.
Niko te ne prisiljava da i ti tako mislis.
Ovo je forum.Jedni pitaju , drugi odgovaraju. Sto se opterecujes? Opusti se.

Ljubav se ne nalazi "izmedju" dve osobe, vec od njih cini jednu celinu.

Back