zelenooka
Domaćin
- Poruka
- 3.958
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...tricavih par milijuna (zadrzi dah, to je bilo ono vreme kad novcanice nisu imale dovoljno mesta za sve nule)...ggolub:Odosmo off topic, ali me baš interesuje da li si im bar uzela pare?
I napiši posle nešto o temi, da se vratimo u kolosek. ;-)
Uspavana Lepotica24:Nazalost zivimo u zemlji ciji stanovnici ne trpe tudji uspeh!!! Sto si kvalitetniji sve su veca ogovaranja i price za tobom (za dobrim konjem prasina se dize)! Celog zivota postujem svoje stroge principe, nikada nisam prevalila momka, nikada nisam bila sa momkom koji je u vezi, nikada nisam imala avanturu za jedno vece, nikada nisam imala kombinaciju uvek sam se trudila da se ponasam po pravilima a uvek su me pratile razno razne price, povezivali su me cak i sa ljudima koje uopste ne poznajem! Evo ovo je samo jedan primer prokletstva a ima ih jos mnogo da ne nabrajam jos to ostavljam vama!!! Naravno ima i puno prednosti ali mi se nekako cini da je ipak vise mana! A STA VI KAZETE???
Slazem se s ovim.NatasaNatasa:Lepota je dar, naravno .... samo je bitno kako je nosiš.
jedan hofman i svi smo lepi...chika_doktor:otkud znam nisam lijep![]()
Pa neka bude to sto sam: zavrsila fakultet u roku, imam dobar posao, proputovala sam pola evrope, moji su dobro stojeci, lepo izgledam... Mislim da je dovoljno da ne nabrajam vise!!!Hellen:Аха, а шта је то твој успех? Што си лепа? Што ниси имала везу за једно вече? Шта од побројаног?
Uspavana Lepotica24:Pa neka bude to sto sam: zavrsila fakultet u roku, imam dobar posao, proputovala sam pola evrope, moji su dobro stojeci, lepo izgledam... Mislim da je dovoljno da ne nabrajam vise!!!
Nisam zelela da se ovde o' meni diskutuje vec DA LI JE LEPOTA DAR ILI PROKLETSTVO tj. koliko se stete a koliko koristi od toga ima! A ovo sam samo navela kao primer tj jedan od nedostataka!Chubbchubb:Ne shvatam:? Da li se ti to hvalis/ reklamiras ili sta:?
Uspavana Lepotica24:Nazalost zivimo u zemlji ciji stanovnici ne trpe tudji uspeh!!! Sto si kvalitetniji sve su veca ogovaranja i price za tobom (za dobrim konjem prasina se dize)! Celog zivota postujem svoje stroge principe, nikada nisam prevalila momka, nikada nisam bila sa momkom koji je u vezi, nikada nisam imala avanturu za jedno vece, nikada nisam imala kombinaciju uvek sam se trudila da se ponasam po pravilima a uvek su me pratile razno razne price, povezivali su me cak i sa ljudima koje uopste ne poznajem! Evo ovo je samo jedan primer prokletstva a ima ih jos mnogo da ne nabrajam jos to ostavljam vama!!! Naravno ima i puno prednosti ali mi se nekako cini da je ipak vise mana! A STA VI KAZETE???
Uspavana Lepotica24:Nazalost zivimo u zemlji ciji stanovnici ne trpe tudji uspeh!!! Sto si kvalitetniji sve su veca ogovaranja i price za tobom (za dobrim konjem prasina se dize)! Celog zivota postujem svoje stroge principe, nikada nisam prevalila momka, nikada nisam bila sa momkom koji je u vezi, nikada nisam imala avanturu za jedno vece, nikada nisam imala kombinaciju uvek sam se trudila da se ponasam po pravilima a uvek su me pratile razno razne price, povezivali su me cak i sa ljudima koje uopste ne poznajem! Evo ovo je samo jedan primer prokletstva a ima ih jos mnogo da ne nabrajam jos to ostavljam vama!!! Naravno ima i puno prednosti ali mi se nekako cini da je ipak vise mana! A STA VI KAZETE???[/QUOTE]Sve vam lepo i jasno pise!!!