Da li je lepota DAR ili PROKLETSTVO

Uspavana Lepotica24:
Nazalost zivimo u zemlji ciji stanovnici ne trpe tudji uspeh!!! Sto si kvalitetniji sve su veca ogovaranja i price za tobom (za dobrim konjem prasina se dize)! Celog zivota postujem svoje stroge principe, nikada nisam prevalila momka, nikada nisam bila sa momkom koji je u vezi, nikada nisam imala avanturu za jedno vece, nikada nisam imala kombinaciju uvek sam se trudila da se ponasam po pravilima a uvek su me pratile razno razne price, povezivali su me cak i sa ljudima koje uopste ne poznajem! Evo ovo je samo jedan primer prokletstva a ima ih jos mnogo da ne nabrajam jos to ostavljam vama!!! Naravno ima i puno prednosti ali mi se nekako cini da je ipak vise mana! A STA VI KAZETE???

Sto ja volim ta ogovaranja i te umobolne maliciozne ljude.Mene sve to jako zabavlja....ali u poslednjih pola godine.Pre toga sam se i ja nervirala.Sada jos ja dodam nesto da bi price bile skandaloznije....Moram nekako svoju mastu da iskoristim.Ucinis dobro delo da se i ti mucenici nekako zabave.
Zivi svoj zivot i uzivaj.

O meni nikad nisu pricali takve price , imam dosta nazalost vecinom muskih prijatelja koji me izuzetno postuju.
Nazalost devojke nikako ne mogu to da shvate.Volela bi da imam tako dobre drugarice kao sto imam drugove.
Drugarice mogu na prste da izbrojim.I to su uglavnom isto ok zene.
Sve koje zele da provociraju svojom lepotom su izuzetno zavidne i nikad nemogu da budu ok prema drugima,stalno su na nekog ljubomorne.Bezveze.

Hellen:
Аха, а шта је то твој успех? Што си лепа? Што ниси имала везу за једно вече? Шта од побројаног?
Pa neka bude to sto sam: zavrsila fakultet u roku, imam dobar posao, proputovala sam pola evrope, moji su dobro stojeci, lepo izgledam... Mislim da je dovoljno da ne nabrajam vise!!!

Uspavana Lepotica24:
Nazalost zivimo u zemlji ciji stanovnici ne trpe tudji uspeh!!! Sto si kvalitetniji sve su veca ogovaranja i price za tobom (za dobrim konjem prasina se dize)! Celog zivota postujem svoje stroge principe, nikada nisam prevalila momka, nikada nisam bila sa momkom koji je u vezi, nikada nisam imala avanturu za jedno vece, nikada nisam imala kombinaciju uvek sam se trudila da se ponasam po pravilima a uvek su me pratile razno razne price, povezivali su me cak i sa ljudima koje uopste ne poznajem! Evo ovo je samo jedan primer prokletstva a ima ih jos mnogo da ne nabrajam jos to ostavljam vama!!! Naravno ima i puno prednosti ali mi se nekako cini da je ipak vise mana! A STA VI KAZETE???

Cek,cek,...kakveovo veze ima direktno sa lepotom?Mi zivimo u zemlji u kojoj ljudi vole da TRACAJU.Tracaju i lepe i ruzne,...nema to nikakve veze,...

E stvarno ne mogu da verujem skroz ste promasili temu, zelela sam da cujem vase misljenje i iskustvo o postavljenom pitanju a ne da raspravljate sta to meni hvali! I nije mi jasno zasto uvek vezuju lepotu i glupost ( da li se to neke ruzne tese kada vide lepe pa se onda potajno nadaaju maq sigurno je glupa, i bude im lakse)! A cisto informativno, na prvoj godini studija sam radila IQ test 135 nadprosecno inteligentna, imam i crno na belo ukoliko nekog interesuje!

Uspavana Lepotica24:
Nazalost zivimo u zemlji ciji stanovnici ne trpe tudji uspeh!!! Sto si kvalitetniji sve su veca ogovaranja i price za tobom (za dobrim konjem prasina se dize)! Celog zivota postujem svoje stroge principe, nikada nisam prevalila momka, nikada nisam bila sa momkom koji je u vezi, nikada nisam imala avanturu za jedno vece, nikada nisam imala kombinaciju uvek sam se trudila da se ponasam po pravilima a uvek su me pratile razno razne price, povezivali su me cak i sa ljudima koje uopste ne poznajem! Evo ovo je samo jedan primer prokletstva a ima ih jos mnogo da ne nabrajam jos to ostavljam vama!!! Naravno ima i puno prednosti ali mi se nekako cini da je ipak vise mana! A STA VI KAZETE???[/QUOTE]Sve vam lepo i jasno pise!!!

Back