Bože, bože.. opet neke predrasude..

.. a radi se baš o jednom lepom, kompletnom doživljaju.
Moj obavezni izbor kad nam je predigra bila verbalno mačevanje tzv. *ebanje u mozak..
Ima nečeg tako prirodnog, anatomski udobnog.. lepo muško-ženski uravnoteženog baš u tom 'samo leganju'.. ja čak ni noge nisam širila.. volela sam da mi on to radi..

Razmicanje kolena.. ona putanja kad mu dlanovi kliznu naniže unutrašnjom stranom butina dok se primiče i krči sebi prostor.
Ma "mmmm" je i samo to pentranje odozdo i težina i pritisak njegovog tela. Usne, dah i brada od tri dana koji mi šetaju po usnama, licu, vratu..
I da.. čitavo vreme ide naša neprekinuta priča, uglavnom nije dirty talk.. osim baš pred kraj. Nekad šapat, nekad glasno, nekad preglasno.. Tempo njegovih pokreta diktira tok razgovora.. moj omiljeni deo jednanjegovareč=jednozakucavanje u mene..

Ako pravim "probleme" ruke mi svojim šakama zaključa za krevet, ili mi sledi "presovanje".. zauzda me laktovima oslonjen tik uz moja ramena.
Moja drugarica **** i njeno "jao, mani me tog tvog mikimanojlovićseksa" .. Možda sam glumca promašila, zaboravila baba, davno bilo.. ali svakako scena iz nekog našeg filma gde se isto priča i *ebe.. (sad me kopka koji je film

)
Ok, ukusi su različiti.. jeste malo retro.. al' šta ću ja kad eto volEm tu bliskost i dodir velikom površinom tela.. svoju "zarobljenost".. priču i smeh dok se bez prestanka gledamo u oči..
Tako daaa.. jeste moglo pre 100 godina.. al' može i dalje.. i isto je njami i orgazmično..
Eto ti ga sad !!

Ni manje ni više nego
dosta govori o tome kakva je..
Ok.. govori nam da je mnoga spolovila primala u usta.. da je tako *ebana ostvarila zavidno veliku satnicu i sad zna znanje. Dobra pušačica/gutačica je jedan od uslova za dobru *ebačicu.
Zaključujemo da je dobra *ebačica..
Šta još? Šta sve ulazi u
dosta?