Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 91.625
Tako je.Monogenis ne znaci samo Jedinorodni vec i JEDINI OD RODA.
S tim u skladu ide i ono iz poslanice Jevrejima, glava 1.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je.Monogenis ne znaci samo Jedinorodni vec i JEDINI OD RODA.
ne da hulis nego razvaljujes...daj boze da si robot a ne stvarnaBožji Duh = Sveti Duh
Hula na Sveti Duh je neoprostiva.
A Hula na Sina nije neoprostiva.
Ako je,a nije, Sin Bog,
onda bi i hula na Sina bila neoprostiva,
a nije.
Zna se da je Isus Bozji Sin.
Tako kaze Bozja rec.
"Stvoren"?Sem te – što je i On – Jehoshua stvoren po Jahvinoj riječi.
А јеси ли размишљао да одеш код свог свештеника и да му са смирењем изложиш своје ставове и недоумице, можда да покушаш ништа те не кошта, чисто да имаш увид и у другачије ставове.OTKRIVENJE 1,1
Otkrivenje ISUSA KRISTA: njemu ga dade BOG……
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Tko je BOG - koji je SINU G Jehoshui - DAO Otkrivenje?
BOG JEDINI OTAC JHVH!
Time jasno rečeno – SIN G Jehoshua - NIJE BOG,
jer postoji samo Jedan Bog – Otac JHVH!
Kroz cijelo Otkrivenje imamo DVOJICU –
Jedan je Bog Otac JHVH - Drugi je SIN G Jehoshua.
SIN G Jehoshua nije Bog – ne zna budućnost – što je i sam rekao.
Zato Jedini Bog Otac JHVH, daje SINU G Jehoshui – Otkrivenje.
Jer samo Bog Otac JHVH zna budućnost.
Dvoje ih je. Jasno su odvojeni –
Jedan je SIN G Jehoshua – Drugi je Bog Otac JHVH.
---------------------------------------------------------------------------------------------
OTKRIVENJE 1,8
Ja sam Alfa i Omega, GOVORI GOSPODIN BOG
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
GOSPODIN BOG OTAC JHVH GOVORI - JA SAM ALFA I OMEGA.
Ne govori SIN G Jehoshua – jasno rečeno – govori Bog Otac JHVH.
Ponovno pročitaj prvi stih Otkrivenje 1,1
-----------------------------------------------------------
A&O JE BOG OTAC JHVH
SIN G Jehoshua nije ni Bog ni A&O
On je novi Rasel nema iznad njegaА јеси ли размишљао да одеш код свог свештеника и да му са смирењем изложиш своје ставове и недоумице, можда да покушаш ништа те не кошта, чисто да имаш увид и у другачије ставове.
Logos - reč, nema ništa sa tvojim Bogom Jahveom. Tvoj Bog je bog materijalnog sveta, a Logos se povezuje sa Carstvom nebeskim, odnosno sa duhovnim svetom.Riječ – Logos je „sastavni dio“ Boga Jahve.
I anđelu crkve Smirnske napiši: tako govori prvi i posljednji, koji beše mrtav, i evo je živ:GOSPODIN BOG OTAC JHVH GOVORI - JA SAM ALFA I OMEGA.
Ne govori SIN G Jehoshua – jasno rečeno – govori Bog Otac JHVH.
I opet htedoh ovo da pitamГласник
узалудно покушаваш срушти стражарску кулу.
а ако те брине да ће им неко поверовати овде - вараш се
добри су саговорници само кад нема ништа занимљиво
и за постављача теме.
тотално глуп назив теме
"био", па ваљда треба да буде "да ли је заиста Христ Бог"?
јер ако је "био" и да се докаже (на суду) шта би то требало да значи, да више није?
![]()
Sređeno, 8 godina nakon pitanjaГласник
узалудно покушаваш срушти стражарску кулу.
а ако те брине да ће им неко поверовати овде - вараш се
добри су саговорници само кад нема ништа занимљиво
и за постављача теме.
тотално глуп назив теме
"био", па ваљда треба да буде "да ли је заиста Христ Бог"?
јер ако је "био" и да се докаже (на суду) шта би то требало да значи, да више није?
![]()
Tebi i dalje nije jasno da je BoG JHVH Sve stvorio"Stvoren"?
5. Јер коме од анђела икада рече: Син мој јеси Ти, ја те данас родих? И опет: Ја ћу њему бити Отац, а он мени Син.
6. И опет, када уводи Првороднога у васељену, говори: И нека му се поклоне сви анђели Божији.
7. А за анђеле говори: Који чини анђеле своје духовима и слуге своје пламеном огњеним.
8. За Сина пак: Престо је твој, Боже, вавек века; жезал правичности је жезал Царства твојега.
9. Заволио си правду и омрзао безакоње; због тога те помаза, Боже, Бог твој уљем радости више него другове твоје.
Da, kroz sina je sve stvoreno, znači ne za nego kroz, što implicira da je i sin stvarao a samo Bog stvara.Tebi i dalje nije jasno da je BoG JHVH Sve stvorio
Otkrivenje 4 11 “Dostojan si, Jehova, Bože naš, primiti slavu i čast i moć, jer si ti sve stvorio i tvojom voljom sve postoji i stvoreno je.”
Nigde ne postoji stavak da je Isus stvaraoDa, kroz sina je sve stvoreno, znači ne za nego kroz, što implicira da je i sin stvarao a samo Bog stvara.![]()
Ne brini ti šta je meni jasno ili ne....Tebi i dalje nije jasno da je BoG JHVH Sve stvorio
Lepo je što citiraš Otkrivenje.Tebi i dalje nije jasno da je BoG JHVH Sve stvorio
Prorok Isaija | Otkrivenje |
Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov, Gospod nad vojskama: ja sam prvi i ja sam poslednji, i osim mene nema Boga. | Ne boj se, ja sam prvi i poslednji, i živi; i bejah mrtav i evo sam živ u vekove vekova, amin Tako govori prvi i poslednji, koji beše mrtav, i evo je živ I evo ću doći skoro, i plata moja sa mnom, da dam svakome po delima njegovim. Ja sam alfa i omega, početak i kraj, prvi i posjednji... Ja Isus poslah anđela svojega da vam ovo posveedoči u crkvama. Ja sam koren i rod Davidov, i sjajna zvezda danica |
Nigde ne piše ni da je jehova stvarao pa izmišljaš o tome godinama.Nigde ne postoji stavak da je Isus stvarao
tako da ne izmisljaj
pise da je Isus nas posrednik.
Procitaj Kolosanima 1:15, 16Nigde ne piše ni da je jehova stvarao pa izmišljaš o tome godinama.
Da načinimo čoveka po svom liku![]()
Lepo je što citiraš Otkrivenje.
Prorok Isaija Otkrivenje Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov, Gospod nad vojskama: ja sam prvi i ja sam poslednji, i osim mene nema Boga. Ne boj se, ja sam prvi i poslednji, i živi; i bejah mrtav i evo sam živ u vekove vekova, amin
Tako govori prvi i poslednji, koji beše mrtav, i evo je živ
I evo ću doći skoro, i plata moja sa mnom, da dam svakome po delima njegovim. Ja sam alfa i omega, početak i kraj, prvi i posjednji... Ja Isus poslah anđela svojega da vam ovo posveedoči u crkvama. Ja sam koren i rod Davidov, i sjajna zvezda danica
Nije bog stvarao ni za ni preko nego krozNemam sta sa tobom da dikutujem na tu temu kada ti verujes u tyrojsyvo koga nema u Bibliji
Procitaj Kolosanima 1:15, 16
Da vidis kako je Bog stvarao
preko Isusa
nije Isus stvarao
a vi sto slepo verujet u trojstvo mortate da vadite iz kontesta citate
i da ih tumacite kako vam odgovara
Bog je stvarao ne Isus to je bitno.Nije bog stvarao ni za ni preko nego kroz![]()
Da načinimo (minimum dvojica)Bog je stvarao ne Isus to je bitno.![]()