Da li je Isus Hristos Bog?

• Začetnik teme Začetnik teme lekmi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
[/B]

I jes slazem se , i vidim da ti je, kako kazes Uvalio svoga Rovca....i treba , i valja da imas ,to sto imas od perice......;)

Hmmm leb i pogaca , ali si zaboravila da nado das i So..........

Znas onu staru poslovicu u vezi soli.....:mrgreen:
sad sam ulovila onog koji ubacuje rovca..nevernik je a veci od tebe...sad neko mora da mi izvadi rovca a to treba da bude vernik haha.:mrgreen:

sad sam ulovila onog koji ubacuje rovca..nevernik je a veci od tebe...sad neko mora da mi izvadi rovca a to treba da bude vernik haha.:mrgreen:

Eh cuvaj se Ti takvih rovaca ali sta je tu je, bolje ista nego nista, bese ta izreka jos odavnina i bese to krenulo od perice ili je i to bilo jos od ranije.:roll:

Na Marsu ,nis novoga, tako i kad bi i htela da ti pomognem, morao bih da se zahvalim na ponudu, jer perica i ja smo malko zauzeti.:mrgreen:

Eh cuvaj se Ti takvih rovaca ali sta je tu je, bolje ista nego nista, bese ta izreka jos odavnina i bese to krenulo od perice ili je i to bilo jos od ranije.:roll:

Na Marsu ,nis novoga, tako i kad bi i htela da ti pomognem, morao bih da se zahvalim na ponudu, jer perica i ja smo malko zauzeti.:mrgreen:

imas pravo..dobro sam prosla..samo kad pomislim kakav rovac je mogo da mi se uvali smrznem se i odem pod cebe..mogla sam da obilazim tudje pragove i da narodu uvaljujem neke knjige koje ne razumem a ubedila bi sebe da ih razumem pa bi se svaki dan vracala kuci sa sljivcigama ispod oka ..a ne bi me ni batine opametile...jos agresivnija bi postala dok me neko ne bi sa terase bacio..:D
ma e znas sta moj rovac je zlato..zlato mi se uvalilo o ye..:D

Ovako pise Otkrivenje 22, 12 I evo ću doći skoro, i plata moja sa mnom, da dam svakome po delima njegovim.
13 Ja sam Alfa i Omega, Početak i Svršetak, Prvi i Poslednji.
14 Blago onome koji tvori zapovesti Njegove, da im bude vlast na drvo života, i da uđu na vrata u grad;
15 A napolju su psi i vračari i kurvari i krvnici i idolopoklonici i svaki koji ljubi i čini laž.

Back