Gedeon
Elita
- Poruka
- 15.301
Kud ćeš bolji istorijski izvor od Novog zaveta. Postoje na hiljade rukopisa od najstarijih vremena.Ima li jedne jedine istorijske knjige gde pise da je neko ozivljavao mrtve?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kud ćeš bolji istorijski izvor od Novog zaveta. Postoje na hiljade rukopisa od najstarijih vremena.Ima li jedne jedine istorijske knjige gde pise da je neko ozivljavao mrtve?
Сад одједном је Христос постојао ? Испалио си се шефе. Што мењаш тему ?Ok, citiraj koje istorijske izvore navodi da je neko ozivljavao mrtve
Јеванђеља су ваљда о Мухамеду писана по теби.Nisam isao znam da je glupost kao i tema
Dokazali krvnu grupu osobi za koju nema dokaza da je postojala
I tebi isto pitanje - istorijski izvori da je IKO ozivljavao mrtve?Onako kako se to u bibliji izmislja.Сад одједном је Христос постојао ? Испалио си се шефе. Што мењаш тему ?
Jedna knjiga gde se obradjuju bajke NIJE DOKAZЈеванђеља су ваљда о Мухамеду писана по теби.
Јеванђеља су настала релативно брзо након догађаја која су у њима описана што им појачава вјеродостојност.I tebi isto pitanje - istorijski izvori da je IKO ozivljavao mrtve?Onako kako se to u bibliji izmislja.
Jedna knjiga gde se obradjuju bajke NIJE DOKAZ
Ako napravis zbirku pismenih zadataka na temu prepricavanja neke knjige - to nista ne dokazuje
Jedna knjiga gde se obradjuju bajke NIJE DOKAZ
https://www.britannica.com/biography/JesusJesus of Nazareth, a historical figure revered by Christians as the Son of God, is known for his profound teachings and alleged miracles,
Ти можеш да жмуриш али докази и даље постоје. Не ваља ти метод да заобиђеш чињенице.Ako napravis zbirku pismenih zadataka na temu prepricavanja neke knjige - to nista ne dokazuje
Aha, 100+ god nije bas brzo kad se radi o usmenim predanjimaЈеванђеља су настала релативно брзо након догађаја која су у њима описана што им појачава вјеродостојност.
1500 god steluju dokaze i nisu nastelovali jedan dobar a kamoli odlicanhttps://www.britannica.com/biography/Jesus
Ти можеш да жмуриш али докази и даље постоје. Не ваља ти метод да заобиђеш чињенице.
То што их ти не видиш не мења то да оне постоје.
Pa nije 100+ godina. Jevanđelja su nastala u rasponu od 30-50 godina nakon Hristove zemaljske misije.Aha, 100+ god nije bas brzo kad se radi o usmenim predanjima
Kod nas marko kraljevic postade junak a bio izdajica
1500 god steluju dokaze i nisu nastelovali jedan dobar a kamoli odlican
Најстарији данас познати фрагмент је такозвани папирус п52, део Јеванђеља по Јовану (18, 31–33 и 18, 37–38), које се датира између 125. и 150. године, на грчком језику. Најстарија целовита јеванђеља налазимо у кодексу синајитикус и кодексу ватиканус из 4. века, оба написана на грчком језику.Pa nije 100+ godina. Jevanđelja su nastala u rasponu od 30-50 godina nakon Hristove zemaljske misije.
Ovo je na ruskom.Koju krvnu grupu je imao Gospod Isus Hristos? AB. Kako to znamo? Evo kako:
https://azbyka.ru/lanchanskoe-chudo
https://dzen.ru/a/X-DrlyhemD5XAu1m
To ne znači da su tada i napisana, samo da su to najstariji preživjeli rukopisi.Најстарији данас познати фрагмент је такозвани папирус п52, део Јеванђеља по Јовану (18, 31–33 и 18, 37–38), које се датира између 125. и 150. године, на грчком језику. Најстарија целовита јеванђеља налазимо у кодексу синајитикус и кодексу ватиканус из 4. века, оба написана на грчком језику.
znači ja sam plave krvi 0-Зато што сви носиоци резус негативног фактора су плаве крви.
Па да, изгуглај мало о томе, куцај на Јутубу "rh negative factor royal blood" , пази, доста се прича о светом гралу и о томе како су Марија Магдалина и Иусс Христос били муж и жена и имали деце а то наравно није истина, даље, нулта негативна је још боља крвна група од осталих рх негативних крвних група, не знам сада тачно да ти објасним али нулта негативна је универзални донор крви, тако да си онда још паметнији али цака је у томе да си још паметнији кад нема мешања са другим расама.znači ja sam plave krvi 0-
pa ne znam, znajući očevu liniju do navrdede svi su bili seljaci.Па да, изгуглај мало о томе, куцај на Јутубу "rh negative factor royal blood" , пази, доста се прича о светом гралу и о томе како су Марија Магдалина и Иусс Христос били муж и жена и имали деце а то наравно није истина, даље, нулта негативна је још боља крвна група од осталих рх негативних крвних група, не знам сада тачно да ти објасним али нулта је универзални донор крви, уз то си и негативан тако да си онда још паметнији али цака је у томе да си још паметнији кад нема мешања са другим расама.
Da, upotrebi Google translate.Ovo je na ruskom.
Pročitao. Hvala.Da, upotrebi Google translate.
Нема везе, битна је даља прошлост, која досеже још у време када је наша држава била монархија, значи властела, племићи, обласни господари и тако даље.pa ne znam, znajući očevu liniju do navrdede svi su bili seljaci.
Требало би да будеш весео, углавном та крв не може да се клонира, и постоје одређене специфичности које нама нису ни познате али тимови људи, јако лоших људи прате ту генетику, сад, знамо да психијатријске установе спроводе психотестове над пацијентима или како ови приватни психијатри то модерно кажу "клијент" ни сами не знајући шта причају. Међутим шта се дешава, ако западне да одлично одрадите тестове њихове онда вам нуде неки документ да потпишете, када питате шта је ово, шта представља тај документ, они кажу, "то је само да пратимо крв због лекова као, значи ако носите ту генетику и одрадите њихове тестове одлично и потпишете ово они вас прате шта радите по интернету и тако даље, немам баш на увид документ, углавном као што је саветовао један амерички јако добар Јутуб канал који је нажалост угашен, "не потписујте ништа" "донт сајн енитинг"nisam baš veseo zbog toga
Plava krv - izraz za plemstvo jer su znali za efekat srebra na infekcije .znači ja sam plave krvi 0-