Gospod Isus Hristos je imao AB krvnu grupu

Сад одједном је Христос постојао ? Испалио си се шефе. Што мењаш тему ?
I tebi isto pitanje - istorijski izvori da je IKO ozivljavao mrtve?Onako kako se to u bibliji izmislja.
Јеванђеља су ваљда о Мухамеду писана по теби.
Jedna knjiga gde se obradjuju bajke NIJE DOKAZ
Ako napravis zbirku pismenih zadataka na temu prepricavanja neke knjige - to nista ne dokazuje

I tebi isto pitanje - istorijski izvori da je IKO ozivljavao mrtve?Onako kako se to u bibliji izmislja.

Ako napravis zbirku pismenih zadataka na temu prepricavanja neke knjige - to nista ne dokazuje
Јеванђеља су настала релативно брзо након догађаја која су у њима описана што им појачава вјеродостојност.

Jesus of Nazareth, a historical figure revered by Christians as the Son of God, is known for his profound teachings and alleged miracles,
https://www.britannica.com/biography/Jesus
Ти можеш да жмуриш али докази и даље постоје. Не ваља ти метод да заобиђеш чињенице.
То што их ти не видиш не мења то да оне постоје.

Јеванђеља су настала релативно брзо након догађаја која су у њима описана што им појачава вјеродостојност.
Aha, 100+ god nije bas brzo kad se radi o usmenim predanjima
Kod nas marko kraljevic postade junak a bio izdajica

https://www.britannica.com/biography/Jesus

Ти можеш да жмуриш али докази и даље постоје. Не ваља ти метод да заобиђеш чињенице.
То што их ти не видиш не мења то да оне постоје.
1500 god steluju dokaze i nisu nastelovali jedan dobar a kamoli odlican

Pa nije 100+ godina. Jevanđelja su nastala u rasponu od 30-50 godina nakon Hristove zemaljske misije.
Најстарији данас познати фрагмент је такозвани папирус п52, део Јеванђеља по Јовану (18, 31–33 и 18, 37–38), које се датира између 125. и 150. године, на грчком језику. Најстарија целовита јеванђеља налазимо у кодексу синајитикус и кодексу ватиканус из 4. века, оба написана на грчком језику.

Није битно толико да ли је а или аб или б или нулта, битан је резус фактор (или рх фактор) који је негативан, зашто? Зато што сви носиоци резус негативног фактора су плаве крви. Тих људи има по званичним подацима 15 посто а по незваничним који су знатно тачнији доста доста мање. Сад, ја сам чуо да је Исус Христос имао нулту негативну крвну групу. Да не дужим причу, сви ови краљеви и аристократске породице носе негативан резус фактор, ти људи имају већи ику, психичке способности, јаку интуицију и тако даље. Предиспозиције да буду прозорљиви и тако даље. Пре је било доста побачаја код жена које су плаве крви а носе дете или фетус који није плаве крви већ је позитивног резус фактора, али су доктори измислили неку инјекцију и кад жена плаве крви прими ту инјекцију онда не долази до побачаја.

Најстарији данас познати фрагмент је такозвани папирус п52, део Јеванђеља по Јовану (18, 31–33 и 18, 37–38), које се датира између 125. и 150. године, на грчком језику. Најстарија целовита јеванђеља налазимо у кодексу синајитикус и кодексу ватиканус из 4. века, оба написана на грчком језику.
To ne znači da su tada i napisana, samo da su to najstariji preživjeli rukopisi.

znači ja sam plave krvi 0-
Па да, изгуглај мало о томе, куцај на Јутубу "rh negative factor royal blood" , пази, доста се прича о светом гралу и о томе како су Марија Магдалина и Иусс Христос били муж и жена и имали деце а то наравно није истина, даље, нулта негативна је још боља крвна група од осталих рх негативних крвних група, не знам сада тачно да ти објасним али нулта негативна је универзални донор крви, тако да си онда још паметнији али цака је у томе да си још паметнији кад нема мешања са другим расама.

И да, има доста дезинформација на ту тему, како су људи који су носиоци те генетике ванземаљског порекла, наравно то пропагира званична мејнстрим наука и исти њима медији који желе да заташкају истину.

Па да, изгуглај мало о томе, куцај на Јутубу "rh negative factor royal blood" , пази, доста се прича о светом гралу и о томе како су Марија Магдалина и Иусс Христос били муж и жена и имали деце а то наравно није истина, даље, нулта негативна је још боља крвна група од осталих рх негативних крвних група, не знам сада тачно да ти објасним али нулта је универзални донор крви, уз то си и негативан тако да си онда још паметнији али цака је у томе да си још паметнији кад нема мешања са другим расама.
pa ne znam, znajući očevu liniju do navrdede svi su bili seljaci.
jedino baba sa majčine strane je iz bogate porodice ali nisu baš pričali da su gospoda jer su bili emigranti u americi
kada sam išao da dajem krv tada sam saznao da sam nulta negativna i da sam univerzalni davalac ali ja samo svoju grupu (nultu negativnu) mogu da primim.
nisam baš veseo zbog toga

pa ne znam, znajući očevu liniju do navrdede svi su bili seljaci.
Нема везе, битна је даља прошлост, која досеже још у време када је наша држава била монархија, значи властела, племићи, обласни господари и тако даље.

nisam baš veseo zbog toga
Требало би да будеш весео, углавном та крв не може да се клонира, и постоје одређене специфичности које нама нису ни познате али тимови људи, јако лоших људи прате ту генетику, сад, знамо да психијатријске установе спроводе психотестове над пацијентима или како ови приватни психијатри то модерно кажу "клијент" ни сами не знајући шта причају. Међутим шта се дешава, ако западне да одлично одрадите тестове њихове онда вам нуде неки документ да потпишете, када питате шта је ово, шта представља тај документ, они кажу, "то је само да пратимо крв због лекова као, значи ако носите ту генетику и одрадите њихове тестове одлично и потпишете ово они вас прате шта радите по интернету и тако даље, немам баш на увид документ, углавном као што је саветовао један амерички јако добар Јутуб канал који је нажалост угашен, "не потписујте ништа" "донт сајн енитинг"
Постоје и неки пројекти "супер војник" "супер солџер" одабирају људе са овом генетиком да буду супер војници.
Такође када су нас бомбардовали 1999е опште је познат податак да су пилоти махом из аристократских породица.
Сада, вероватно постоје ови лоши људи који носе ту генетику и ови добри, међутим шта се дешава, ови "добри" бивјају саботирани са свију страна, не можете да нађете посао, не дају вам социјалну помоћ и тако даље.
Честа је ситуација да ови људи болују од шизофреније или неких других психичких поремећаја. Тако, сећам се, гледам ја Дуција Симоновића на једном каналу на Јутубу и он помиње податак да је шизофренија честа код аристократских породица али Дуци не капира зашто. Зашто би међу њима био случај тај, па зато што ђаво мрзи ту генетику и напада је много, мени многе ствари око тога нису познате, пре бих рекао да знам као лаик па мало више од тога.
Постоји такође нешто што се зове генетска сећања, сад, не знам како бих то могао да дефинишем, али хајде пробаћи овако, рецимо, један монах, старац Гаврило, постоји књига о њему која се зове "монах (или старац, не знам тачно) Гаврило, пророк последњих времена" који је знао перфектно историју Немањића иако није читао књиге о њима, ово су само моја нагађања, не мора да значи да је овај монах био плаве крви, но само сам хтео да наведем пример шта би термин "генетска сећања" могао да означава. Углавном, сви су они повезани, неуропсихијатријске установе, неке секте и тако даље.

Постоји цака и са гласом носиоца ове генетике ,њихов глас може бити употребљен у погрешне сврхе, тј. може доћи до тога да, рецимо, ако је дата особа талентована за музику и лепо пева, ове злоће то знају и предложе вам да вас, у преводу, пробију до врха, то је зато јер знају да ако се ваш глас злоупотреби може јако интензивније да утиче на масе које вас слушају, наравно све у негативном контексту.

Back