- Poruka
- 62.975
A to ti je katoličko učenjeŠto u tom slučaju znači da i SIN ima sposobnost da ISHODI Duha koji je u našem slučaju ušao u telo Isusa iz Nazareta, da ga ovaploti ?

A to ti je katoličko učenjeŠto u tom slučaju znači da i SIN ima sposobnost da ISHODI Duha koji je u našem slučaju ušao u telo Isusa iz Nazareta, da ga ovaploti ?
Bog tvrdi da je sve stvorio.
Trebao bi da znas da je Biblija Bozja rec.Bog ne tvrdi ništa, to tvrde ljudi koji su pisali Bibliju.
Treba da kažeš: "Po Bibliji Bog tvrdi... a ne Bog tvrdi".
Shvataš li razliku?
Jedno je ucenje ispravno a to je Biblijsko ucenje koje zastupam.A to ti je katoličko učenje![]()
Trebao bi da znas da je Biblija Bozja rec.
Misliti i znati su dve razlicite stvariti mislis a ne znas,Ja znam da nije.
Biblija je interpretacija apsolutnih znanja a ne Božija riječ.
Ispravka: BIbija je jedna od mnoštva interpretacija apsolutnih znanja sa dodatcima koji to znanje iskrivljuju,
nagovarajući pri tom biće u čovjeku da se dobrovoljno odrekne svoje direktne veze s Bogom.
Misliti i znati su dve razlicite stvariti mislis a ne znas,
odavno je dokazano jos u 20 veku da je Biblija Bozja rec.
odavno je dokazano jos u 20 veku da je Biblija Bozja rec.
Zato sto u 20 veku je ocigledno sve to dokazano...i pre toga kroz vekove postoje dokaziKoji su to dokazi i zašto je baš 20-ti vijek važana za dokaze?
Zato sto u 20 veku je ocigledno sve to dokazano...i pre toga kroz vekove postoje dokazi
Biblijsko "učenje" je toliko kontradiktorno i nejasno da se ne može nazvati učenjem.Jedno je ucenje ispravno a to je Biblijsko ucenje koje zastupam.
Navedi jedan primer te "božje reči " ?Trebao bi da znas da je Biblija Bozja rec.
Da stborio. Po bibliji.Isus sve stvorio ?
A zar nismo već apsolvirali da je Ja Koji Jesam taj STVORITELJ ?
Izmišljaš, Isus to nikad nije rekao, mada je mogao...Da stborio. Po bibliji.
Isus kaze ja jesam.
Tad (1931) su izmisli toplu vodu.Koji su to dokazi i zašto je baš 20-ti vijek važan za dokaze?
Isus je rekao:" Ja sam Bozji Sin."Da stborio. Po bibliji.
Isus kaze ja jesam.
Opet vadis izvan konteksta i iznosis neistine.Isus je rekao:" Ja sam Bozji Sin."
a ti neces da prihvatis Bozju rec nego verujes u izmisljotine.
Zasto pises lazi
Isaija 5,20 | Teško onima koji zlo zovu dobro, a dobro zlo, koji prave od mraka svjetlost a od svjetlosti mrak, koji prave od gorkoga slatko a od slatkoga gorko. |
Znas a ipak se sluzis neistinom?Tebi je Bozja rec laz eto sam si sada priznao
Jel znas sta Bog kaze takvima?
Isaija 5,20 Teško onima koji zlo zovu dobro, a dobro zlo, koji prave od mraka svjetlost a od svjetlosti mrak, koji prave od gorkoga slatko a od slatkoga gorko.
21,8 | A strašljivima i nevjernima i poganima i krvnicima, i kurvarima, i vračarima, i idolopoklonicima, i svima lažama, njima je dijel u jezeru što gori ognjem i sumporom; koje je smrt druga. |
Isus je rekao:" Ja sam Bozji Sin."
Biblija to lepo kazePa kako nevidite to "ja sam sin Božiji". Vidite da Arjanna lepo kaže da Sin nije Bog![]()