- Poruka
- 29.534
Ne govorim protivno zakonu Bozjem... odakle ti to?Stvara po zakonu i poretku Božijem.
A rekoh Ti kakav je zakon i poredak Božiji, a Ti govoriš suprotno tom zakonu i poretku.
Odkad je stvaranje protiv zakona?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne govorim protivno zakonu Bozjem... odakle ti to?Stvara po zakonu i poretku Božijem.
A rekoh Ti kakav je zakon i poredak Božiji, a Ti govoriš suprotno tom zakonu i poretku.
Ne govorim protivno zakonu Bozjem... odakle ti to?
Odkad je stvaranje protiv zakona?
Stvaranje, kako ga Ti opisuješ, protiv je večnog zakona i poretka prirode.
Bog je tvorac, on postavlja zakone po kojima i deluje.....
nije tacnoBog je već postavio zakone i poredak, po kojima deluje.
Ti govoriš o zakonu i poretku suprotno onom, koji je Bog već postavio.
Zna se jer pise u Bibliji da je Bog nacinio Zemlju za ljude i to vecno...
Psalam 37
ko je nacinio zemlju dali znas, ko je sve stvorio, ko je pocetak i svrsetak, tj alfa i omega???
nije tacno
tvoj je bolji u jeeeeeeUh kako si mu rekla! Kakav argument! U jeee!
tvoj je bolji u jeeeeee
Ja kad iznosim argumente, mada ovde ne želim da pišem jer je tema bezveze, napišem kilometarski post, a ne "nije tacno".
Dakle: "nije tacno".
Uh kako si mu rekla! Kakav argument! U jeee!
ne govorim ja tako vec Bozja rec, da ce zli biti unisteni ili svi koj cine... pa spisak grehova...
Ne mislis valjda da ce dobri biti unisteni?
Ko se pokaje nije zao... zli se ne kaju...
Istinsko pokajanje znaci da neko prestane sa grehom...
Zna se jer pise u Bibliji da je Bog nacinio Zemlju za ljude i to vecno...
Psalam 37
9 Jer će se istrebiti koji čine zlo, a koji čekaju Gospoda naslediće zemlju.
10 Još malo, pa neće biti bezbožnika; pogledaćeš na mesto njegovo, a njega nema.
11 A smerni će naslediti zemlju, i naslađivaće se množinom mira.
29 Pravednici će naslediti zemlju, i živeće na njoj zauvek.
Otkrivenje 11:18 Narodi se prognjeviše, ali dođe i tvoj gnev i dođe vreme da se mrtvima sudi i da se nagrade sluge tvoje, proroci i sveti, i oni koji se boje imena tvoga, mali i veliki, i da se unište oni koji zemlju uništavaju.
Lepo pise da je raj na zemlji... Nigde se ne spominje raj u kontekstu neba...
Sve prema Bibliji...
U alti fora ,sta tito znaci jeeee, tako razgovaraju samo ulicari.
Ako si ateist ili musliman drzi se pravila foruma i nikoga ne ponizavaj zbog vere.
Po ovome se vidi ko si i stasi orah nije vise tvrd danas ga lome,seku i rade stahoce s njim, a cekic nikome vise netreba, jer ima bor hame,hilti ,itd,Upravo to je jos zajebanije nego to sto ti pises.
Sta si imaou vidu kad govoris da je tema bez veze, ako je to tako predlozi svoju temu, ako imas i malo inteligencije sto se tice biblije.
Исус је створитељ Отривење 19,13 и Псалам 33,6 потврђују.
Исус је Бог. Јеврејима 1,8
Tvoj problem je u tome sto ti neznas ko je gospod, ja sam pokusaqo da ti objasnim u samom pocetku, i jako mi je zao sto nisi htela da proucis stihove koje sam ti postavio.Vrati sae na pocetak tj na 1-2 gi post mozda i treci gde smo se ja i ti raspravljali.
U la mi fora, pa moram da koristim uličarske fore za uličarske argumente.
Ne mogu da budem ateista, jer znam da postoji bog, a ni musliman, jer sam alergičan an obrezivanje.
Po ovome što ne umeš da pišeš na maternjem jeziku vidi se ko si I šta si, jer nije STASI nego ŠTA SI, nije STAHOCE nego ŠTA HOĆE, i nije NETREBA nego NE TREBA. Kakva je to diskusija kad ti neko za isneseni argument napiše “nije tacno”? Može I Torov čekić?
Predložio sam mnogo tema, niko me nije nadgovorio, a što se tiče Biblije, dokazali smo koliko vredi.
Nigde u Bibliji Isus za sebe nije rekao da je bog. Rekao je da je božji sin, ali ne da je bog.
Nije NEZNAS nego NE ZNAŠ.
Slusaj ti prijatelju ko god da si, ja sam jednom objasnio zasto moja gramatika nije dobra ,jer sam rodjen i zivim u svedckoj i fakticki to je jezik i gramatika koju odlicno poznajem, a srpski sam izucavao samostalno a gramatika u odnosu na svedcki je mnogo teza, ja nisam imao te srece da izucavam materlji jezik u srbiji kao ti, toliko o tome.
P.S
Nikome nesmeta moja gramatika osim tebi, a to je zato sto nemas argumente na moje postavljene biblijske postove ,i uostalom ovo je biblijska tema dli je Isus Bog,
a ne dali dobro poznajete srpsku gramatiku!!!
A tebi ako smeta moja gramatika niko te netera da citas moje postove:
A ako se i dalje budes ponasao ovako prema meni u buduce cu ignorisati tvoje postove OK.
Мој бог није...
Nije.
Sledece pitanje? XD
Dobro rekoh nema valjanog argumenta izvan Biblije.
Isus je SIN BOZIJI,a samim tim je i Bozanstvo!E,sad sto Bog nema vek trajanja i ne umire Isus ce UVEK BITI SIN BOZIJI,a Bog ce ostati Bog ZAUVEK,VECNO!