gigule
Poznat
- Poruka
- 7.261
mišliš? Teško,srećo,teško...ne znaš ti kako je meni...
(...e sad bežim ovce mi se razbežale po planini,ju ju ju...)
(...e sad bežim ovce mi se razbežale po planini,ju ju ju...)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo mi je najgluplja teorija moguća, kao onaj koji je radio samo u svoju korist i sve manje ga je briga kako živi narod, će da prestane tako da se ponaša jer se nakrao i dosta mu je. Da ponovim, najgluplja teorija. Ako je neko na vlasti dugo treba ga smeniti i tačka.0077:Tačno,ima istine...ali nisam sreo dobre političare u poslednje vreme,svi bi da grickaju nešto.U stvari današnje bavljenje politikom je čista korist za političare,nema tu ni P od politike.Možda grešim ali utisak je takav...
smeh:... I verovali ili ne, ne bi mi smetalo da su oko mene Madjari, Slovaci, Rumuni, Hrvati ili bilo koja druga tako "agresivna" nacija, koja samo ceka da ugrozi moja ljudska prava!
!
Da Srbi maltretiraju nacionalne manjine u Vojvodini?
Gledala sam emisiju u kojoj su gostovali Kasa,Čanak, Nikolić i jedan iz DSS-a. Pa ne mogu da poverujem u to.

Gledala sam emisiju u kojoj su gostovali Kasa,Čanak, Nikolić i jedan iz DSS-a. Pa ne mogu da poverujem u to.