Da li je iko imao sex sa najboljom drugaricom ili najboljim drugom? Ako neko jeste,zanima me kakvi su odnosi izmedju vas bili posle toga?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
7550:Da li je iko imao sex sa najboljom drugaricom ili najboljim drugom? Ako neko jeste,zanima me kakvi su odnosi izmedju vas bili posle toga? [/QUOTE
Imala. Ali sam potajno bila zaljubljena u tog svog najboljeg druga, tako da to od starta nije bilo prijateljstvo.
Odnosi posle. On nije zeleo vezu, ja sam zelela. Odaljili smo se. Nasao devojku. Ja vremenom nasla decka. Posle par meseci kad se sve sleglo smo seli i razgovarali. Sada smo zaista dobri drugari i ja vise nisam potajno zaljubljena u njega.
Ali sve price su drugacije... zavisi...
lostangel:ja sam upropastila najlepse prijateljstvo koje sam imala u zivotu zbog sexa...
bilo je super,to se ne zalim ali je to postala nasa rutina i posle godinu i po dana ja sam se...zaljubila,jer je u nasem odnosu samo to falilo i da budemo savrsen par...tako sam ja mislila...ali on ocigledno nije,nasao je devojku,naravno kao i svaki put kad smuva neku pricao mi sta su sve radili kakav su sex imali...kako je ona savrsena u svemu...ja jednostavno to vise nisam mogla da podnesem i slusam...cak sam mu jednom prilikom to i rekla nisam vise mogla da cutim...ali jednostavno on nije mogao ni da zamisli da bi JA mogla da se zaljubim u njega,navodno da sam mu to rekla samo malo ranije...ma uzas...
tako da sam presekla svaki kontakt izmedju nas i izgubila najboljeg i najveceg prijatelja u zivotu kojeg sam imala punih 9godina..
i to sve zbog ******* sexa...
DOBOJKA:A ko me terao da ga zavolim ludo
bili smo drugovi,pa ljubav probali
a sad ni jedno ni drugo! :-(
NatasaNatasa:U principu si u pravu za ''ne predvidivost'' dogadjaja ... ali ipak u životu moraš imati neki stav pa čak i princip ....
Ne kao ranije, a čujem da bude posle kompletan fijasko.7550:Da li je iko imao sex sa najboljom drugaricom ili najboljim drugom? Ako neko jeste,zanima me kakvi su odnosi izmedju vas bili posle toga?
Supertajni:Ja i nisam rekao da treba lelujati kroz život u haj fazonu nego ponekad dodati i malo ružičaste farbe čisto da ne bude po sistemu "sve moje boje su siva" ako me pratiš..............
NatasaNatasa:Pratim te u stopu
esperanca137:Kada covek raskrsti sa osecanjima prema nekoj osobi,kad shvati da bi taj muskarac/devojka bio/la bolji za druzenje nego za vezu i da prema njemu/njoj postoje samo drugarska osecanja,onda mogu da budu drugovi,extra ortaci,super prijatelji.Ja imam nekoliko drugova koje mnogo volim - ali kao bracu i nikada,ali nikada nebih bila sa njima,jer je to glupo i kvari prijateljstva.Moze da prica ko sta hoce,ali da zbog jedne noci izgubim dobrog prijatelja,brata,ma daj.Posle toga nikada nece vise biti to - to.Ovo je moje misljenje.Postujem i tudja,ali se sa njima ne slazem,bar po ovom pitanju.