- Poruka
- 131.387
Film Poltron je simljen pre vise od 30 godina..
Da li je ovo i dalje aktuelno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, više n'o ikad!Da li je ovo i dalje aktuelno?
Čuo sam da neki ljudi gledaju te starije, polovne filmove, valjda nemaju novca za nove, ja gledam samo iz ove godine. Može mi seFilm Poltron je simljen pre vise od 30 godina..
samo sirokoČuo sam da neki ljudi gledaju te starije, polovne filmove, valjda nemaju novca za nove, ja gledam samo iz ove godine. Može mi se![]()
ja imam teoriju da smo mi australija za vanzemaljceBilo i biće, mislim da je utkano u naš DNK kod ...
Samo da se zna, moje su poslali sa Venere jer su prodavali lažne diplomeja imam teoriju da smo mi australija za vanzemaljce
kao sto je australija bila britanska zatvorenicka kolonija i tamo su slali krimose, tako je zemlja bila zatvorenicka kolonija za neku naprednu rasu i onda je njihova planeta eksplodirala i ostadose samo krimosi od cele rase
lepo si rekla..u dnk nam je utkano lose ponasanje.
док је људиFilm Poltron je simljen pre vise od 30 godina..
тога данас има свуда, није то више специјалитет за СрбеJeste.
Posebno u kulturi Srbije, koja je unistavala humani kapital uvek i svuda, i kad su dobri lideri redji od trenutaka racionalnosti Slobodana Antonica.
U drustvu Srbije, gde su foliranje, maska i imidz sve, imas to sto imas.
poltronstvo je Evergreen, ali ovo što je Kovačević još pre 40ak godina napisao kao sprdnju, kao ismevanje na tu osobinu pojedinaca da u svemu vide nekakvu teoriju zavere je danas ozbiljnog maha uzelo... to više nije uopšte smešno do koje mere je narod obolelo od paranoje.Film Poltron je simljen pre vise od 30 godina..
FOTO!Bilo i biće, mislim da je utkano u naš DNK kod ...
Novi filmovi u godini bude 5-6 sveukupno. Ili pametno razvučeš ili gledaš đubreČuo sam da neki ljudi gledaju te starije, polovne filmove, valjda nemaju novca za nove, ja gledam samo iz ove godine. Može mi se![]()
Evo ti nisi odletela tako da si živ primer netačnosti te tvrdnje.Овде на форуму је актуелно. Ако нервираш модератора, можеш да будеш паметан колико хоћеш, летећеш.
Evo ti nisi odletela tako da si živ primer netačnosti te tvrdnje.
Ма можеш то боље.. ајмо... на пример шпанцима је днк од чистог злата, платине и дијаманатаBilo i biće, mislim da je utkano u naš DNK kod ...
Jeste, ali ne svuda.Film Poltron je simljen pre vise od 30 godina..
Alan ford nam je postao stvarnost i svakodnevicapoltronstvo je Evergreen, ali ovo što je Kovačević još pre 40ak godina napisao kao sprdnju, kao ismevanje na tu osobinu pojedinaca da u svemu vide nekakvu teoriju zavere je danas ozbiljnog maha uzelo... to više nije uopšte smešno do koje mere je narod obolelo od paranoje.
ne veruje se više ni u šta, ni u najbanalnije stvari... eto krenimo samo od ovog foruma l, to je jedna neverovatna količina paranoje, diskutovao sam u posl. par dana sa svakakvim pacijenatima i zaista mislim da su mnogi ozbiljni psihijatrijijski bolesnici, jer to šta se na ovom forumu piše, to čoveku koji je pri zdravoj pameti ne može ni na kraj pameti da bude...
"Balkanski špijun" mi je omiljeni domaći film, ali kao što rekoh... zastrasujuce je koliko se "balkanskih špijuna" namnožilo svuda oko nas!![]()
Kada si klinac, ne shvatas bas svu genijalnost te Drame, ali posle kada omatoris, upoznas Srbiju i narod,...poltronstvo je Evergreen, ali ovo što je Kovačević još pre 40ak godina napisao kao sprdnju, kao ismevanje na tu osobinu pojedinaca da u svemu vide nekakvu teoriju zavere je danas ozbiljnog maha uzelo... to više nije uopšte smešno do koje mere je narod obolelo od paranoje.
ne veruje se više ni u šta, ni u najbanalnije stvari... eto krenimo samo od ovog foruma l, to je jedna neverovatna količina paranoje, diskutovao sam u posl. par dana sa svakakvim pacijenatima i zaista mislim da su mnogi ozbiljni psihijatrijijski bolesnici, jer to šta se na ovom forumu piše, to čoveku koji je pri zdravoj pameti ne može ni na kraj pameti da bude...
"Balkanski špijun" mi je omiljeni domaći film, ali kao što rekoh... zastrasujuce je koliko se "balkanskih špijuna" namnožilo svuda oko nas!![]()
У делу народа увукла се параноја што никако не ваља.l, to je jedna neverovatna količina paranoje
тога данас има свуда, није то више специјалитет за Србе
од Токија до Милвокија
мени су највеће разочарање били Јапанци
прије 10ак година кад сам радио са њима ја сам очекивао пуно више
у стварности све је перцепција
можеш бити најбољи радник на свијету, али ако сједнеш минут, опустиш се, или одеш кући мало раније ти си најгори нерадник (а и особа)
док други лете на све стране (учинак је голи к. али изгледа да се убијају од посла)
Nusic je pisao pre 100 godina, a aktuelno i danas. U Srbiji neke se stvari nikada ne menjaju, korupcija i pohlepa onih na vlasti.Film Poltron je simljen pre vise od 30 godina..
Ups uzvini, zaboravih da smo unikati svemirskiМа можеш то боље.. ајмо... на пример шпанцима је днк од чистог злата, платине и дијаманата