Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 91.713
SigurnoKao drugo sa vlastima se ne kačiti.Zahvaljujući toj mojoj osobini uvek sam dobro prošo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SigurnoKao drugo sa vlastima se ne kačiti.Zahvaljujući toj mojoj osobini uvek sam dobro prošo.
Ma šalim se, odličan je to automobil, samo neka ga kupiVidim da iskustvo puca iz tebe. U stvari, svaki Ford je izuezetno udaban i kvalitetan. Ali dobro, sreća pa svi tvoje mišljenje uzimaju za ozbiljno kao... pa recimo, Frankovo.
To je taj Sever.У Суботици 900, небитно која зона и небитно кад платиш.
Ne šališ se, samo si glup, kao i obično.Ma šalim se, odličan je to automobil, samo neka ga kupi![]()
Novi fokus ima poprilično mučan izgled kabine. Kao da juriša na vozača i suvozača....vrlo neprijatan izgled. Prethodna serija je bila mnogo bolja.Novi Ford Focus je baaaaš dobar auto.
Kao i aktuelni Mondeo.
SKidam kapu
Mene teši poređenje sa tobomNe šališ se, samo si glup, kao i obično.
Drago mi je, ali se plašim da ne umeš da porediš. Tačnije, možda znaš kakvi su oni ispod tebe, neki moleri i zidari, ali nikako kakvi su oni iznad tebe, a to su svi sa nekim školama.Mene teši poređenje sa tobom
Moj utisak je potpuno drugačiji.Novi fokus ima poprilično mučan izgled kabine. Kao da juriša na vozača i suvozača....vrlo neprijatan izgled. Prethodna serija je bila mnogo bolja.
Drago mi je, ali se plašim da ne umeš da porediš. Tačnije, možda znaš kakvi su oni ispod tebe, neki moleri i zidari, ali nikako kakvi su oni iznad tebe, a to su svi sa nekim školama.
Њемачко авто је њемачко авто.
A ko je tebe ubedio da si ti nešto yebuzovan¿¡Пустите те депре, посветите се уметности.
Дајем вам прилику да се дивите мојој слици из Берлина овог лета.
Pogledajte prilog 627172
Probaj napraviti neki kilometar sa njim.Moj utisak je potpuno drugačiji.
Prethodne dve serije mi izgledom mi deluju neprijateljski spram vozača.
Ovaj sadašnji je mnogo bolji
Videću.Probaj napraviti neki kilometar sa njim.
Takoe, ura za Srbiju do Tokija! Smrt Natoju!svapska auta su teske kanturine i krsevi danas
Pogledaj sajt www.reliabilityindex.com tvoji englezi ga digli i vidi rating omiljenih svapskih kanturina tipa Audi A6 Audi A4 Land Rover Range Rover Sport pa uporedi sa nekim vozilom japanske ili korejske proizvodnje
Serrija 2 je vrh i dizjana i karakteristika. Ovi novi tek treba da se pokažu sa malim motoirma velike snage. Ali realno, Focus je uvek lider kad se pojavi na tržištu.Moj utisak je potpuno drugačiji.
Prethodne dve serije mi izgledom mi deluju neprijateljski spram vozača.
Ovaj sadašnji je mnogo bolji
Naravno. Uvek je prvo da čuješ iskustva onih koji su vozili neki auto (ali ne stotinak km, već desetak hiljada), a zatim da sam probaš. Svakako ne da čitaš po forumima koji su puni sirmijuma i ostalih "stručnjaka".Videću.
Ovo što pričam jeste samo vizuelno utisak
Је л може 255 000? :руменко:Naravno. Uvek je prvo da čuješ iskustva onih koji su vozili neki auto (ali ne stotinak km, već desetak hiljada), a zatim da sam probaš. Svakako ne da čitaš po forumima koji su puni sirmijuma i ostalih "stručnjaka".
Ma jok, zna sirmiša bolje, jer zamenti licnu je prava stvar!Је л може 255 000? :руменко:
Ovaj?Serrija 2 je vrh i dizjana i karakteristika. Ovi novi tek treba da se pokažu sa malim motoirma velike snage. Ali realno, Focus je uvek lider kad se pojavi na tržištu.
308 је једно од ретких возила које је боље у караван верзији него ли као седан или хечбек... Стварно леп ауто, екстра мотор, ауто је тако хитар да имаш утисак да има 20 коња више.. требало би и да је поуздан... све пет.E, izašli smo iz faze dečijih kolica odavno.
Treba mi nešto što može i supruga da lako vozi i uparkirava, a opet nešto što ima dovoljno prostora (jer me razmazio Pežo 308 karavan, koji trenutno vozim).
Još uvek sam u fazi racionalnog pristupa kupovini automobila, ne drma me ona kriza jurnjave za naprženim kolima....
Фиат 500 је све што 308 нијеVozi li ko Fiat 500L ili zna li koga ko vozi?
Pardon my French, ali mi je taj auto mnogo simpičatan, posebno u S-Design izdaniju