Пресушио посао са Молдавкама па се ваљају Албанке?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Кад истиче пета година текућем аудију? Да га продаш у Србију директ а не преко препродаваца![]()
A ne, Tiski je oduvek na forumu reklamirao poštene Albanke, kao izlaz iz krize i silnih grackih qrvi nerotkinja.Пресушио посао са Молдавкама па се ваљају Албанке?
Evo ja nudim 5000€, jbg, ubio Tiksi cenu svojim istraživanjima i otkrićem da je tu loš materijal i očajan inženjering.
Šteta, Tiksi i ja smo teli da ti platimo 5000€, što je previše za tako loš auto.Prodat je za 18.000, imao je oko 100.000 km.

A slobodni može da se kaže da Citroen i Pežo najmanje stoje po putevima.Ja kada kod sam video šlep službu na autoputu, svaki put je bio BMW natovaren.
Ako stoji auto sa podignutom haubom opet je Bembara.
Zašto, nemam pojma.
Evo ja nudim 5000€, jbg, ubio Tiksi cenu svojim istraživanjima i otkrićem da je tu loš materijal i očajan inženjering.
I mene sad to kopka, Sizif je vec ozenjen ako se ne varam?Opaa, da nije Sizif kupijo kijosk u Rašku, pa će udari konkurenciju dobrim palančanima?
A ne, Tiski je oduvek na forumu reklamirao poštene Albanke, kao izlaz iz krize i silnih grackih qrvi nerotkinja.
Jeste, mada crnji tvrdi da je samo on oženjen na forumu, pa ne znam da li je to validno?I mene sad to kopka, Sizif je vec ozenjen ako se ne varam?
Nije me mrzelo pa sam pogledala u izvestaj ADAC ( to je nemacki AMSJ ili kako se vec zove), najmanje kvarova na putu 1918
imao je Audi6 i BMW (petica), Mi imamo AUDI 6 vec godinama ( ali ne isti, menjamo auto na ca 5 godina), sad imamo
A5, nikada, ali nikada nije postojao nikakav problem.
Jaka u ruke, pobožna. Nije muško vidila. Nije bilo struje na selu. Kad su stali u meani, bio uključen TV, mislila da je Vučić Enver Hodža.
Meni je vazno da sam u drustvu sa Maseratijem, Land Roverom, Bentlijem i takosvaki cigo svojeg konja hvali
Nezavisna istrazivanja kazu potpuno drugacije
Ovde mozes videti rang listu brendova automobila po pouzdanosti
Prvih 6 mesta sve japanci
https://www.reliabilityindex.com/manufacturer
Meni je vazno da sam u drustvu sa Maseratijem, Land Roverom, Bentlijem i tako
Vi bre ko Kinezi, oni uvoze neveste iz Burme, Vijetnama, ali kad rodi sina ( dete mora obavezno da bude sin)najvaznije ni jedna ne radja ispod troje dece
I ako su mladozenje uglavnom svi odavno u poznim godinama sa 4-5 banki
Vi bre ko Kinezi, oni uvoze neveste iz Burme, Vijetnama, ali kad rodi sina ( dete mora obavezno da bude sin)
onda se vraca kuci, sin ostaje kod oca. U Kini ima sve manje zena, zenski se fetusi ( ali i novorodjena zenska
deca) bacaju. Na kraju ce morati i oni da uvoze Albanke.

Šta je lepo u tome da neko napravi čopor dece i onda kuka i moli da mu drugi naprave kuću? I šta posle toga, naprave mu kuću, a on ima deci da pruži... pa gotovo ništa. Eto i ti imaš dedinu kuću,m ali se decom nbe baviš bukvalno ni malo. Kao da te nemaju.