Da li je bolje imati 400m2 u Kuli ili 50m2 u Beogradu? Vol.6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Renault-Scenic-Mk3-2009-2014-Dashboard-With-_1.jpg

:heart:

]

Moj auto terenac, 5 godina stariji od komsinog Audija A6

Njegov zavrsio na otpadu , 20.000e je sprcao u opravke istog , moj se i dalje vozi isto kao i prvog dana

Ja nisam ulozio za 7 godina koliko je kod mene vise od 500e

Tako je to kad kupis auto i kad kupis nemacku kantu

BrokenFlickeringCavy-size_restricted.gif
Odličano je kad daješ sud na osnovu jednog automobila, koji je imao tvoj komšija. Moje iskustvo, moj prijatelj je godinama imao audi A6, vrhunski auto, bez nešto puno kvarova. Više-manje, redovno održavanje. Prodao ga sa oko 200.000 km. Zajedno idemo po Srbiji na izlete, prešli smo priličan broj km po Srbiji, pa mogu da piešm bez tih tvojih registracija na invalide i volarenja.

Odličano je kad daješ sud na osnovu jednog automobila, koji je imao tvoj komšija. Moje iskustvo, moj prijatelj je godinama imao audi A6, vrhunski auto, bez nešto puno kvarova. Više-manje, redovno održavanje. Prodao ga sa oko 200.000 km. Zajedno idemo po Srbiji na izlete, prešli smo priličan broj km po Srbiji, pa mogu da piešm bez tih tvojih registracija na invalide i volarenja.

Dajem sud na osnovu statistike osiguravajuce kuce Warranty Direct.

u 37% slucajeva , Audiju A6 crkne motor

Kako i ne bi kad je uzrocnik crkavanja motora i losa uljna pumpa, i EGR, i dizne i turbina i jos mnog otoga....

U svakom slucaju 37% vlasnika Audija osiguranih preko Warranty Direct osiguravajuce kuce je imalo crknuti motor.

Tvoj prijatelj spada verovanto u onih 3.8% sa kvarovima na klimatizaciji

u 37% slucajeva , Audiju A6 crkne motor

Kako i ne bi kad je uzrocnik crkavanja motora i losa uljna pumpa, i EGR, i dizne i turbina i jos mnog otoga....

U svakom slucaju 37% vlasnika Audija osiguranih preko Warranty Direct osiguravajuce kuce je imalo crknuti motor.

Tvoj prijatelj spada verovanto u onih 3.8% sa kvarovima na klimatizaciji
Ne, moj prijatelj spada u one bez kvarova.
Znaš li da se automobil iprave sa različitim motorima i da je veoma glupo napisati da je uzročnik crkavanja motora...

Какво епско спуштање... :lol:

Ма не, брате, стварно.

Некад имам стрпљења али некад не могу стварно да читам та мукања. Ђе ће Њемац знат авто направит етц, једноставно не желим ни да гледам те идиотизме.

А може бити и да ауди генерално не купују и не осигуравају породични људи који ће га возити 90 кмх у петој на отвореном путу, већ сировине жељне издркавања и силовања аута и мотора.

Ако баш хоћеш да ламентираш над поузданошћу аутомобила а ти узми суд тржишта као најмеродавнији... Па види који проценат почетне цене задржава које половно ауто... Упореди цене 5 и 10 година старих Немаца, Француза, Јапанаца и Италијана... па се изненади како тако непоуздан ауди држи цену...

Nije me mrzelo pa sam pogledala u izvestaj ADAC ( to je nemacki AMSJ ili kako se vec zove), najmanje kvarova na putu 1918
imao je Audi6 i BMW (petica), Mi imamo AUDI 6 vec godinama ( ali ne isti, menjamo auto na ca 5 godina), sad imamo
A5, nikada, ali nikada nije postojao nikakav problem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back