Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
 - 86.205

kantur'na Audi A6 Au
Ma ja ba.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kantur'na Audi A6 Au
Videću.
Ovo što pričam jeste samo vizuelno utisak

E, taj.

Odličano je kad daješ sud na osnovu jednog automobila, koji je imao tvoj komšija. Moje iskustvo, moj prijatelj je godinama imao audi A6, vrhunski auto, bez nešto puno kvarova. Više-manje, redovno održavanje. Prodao ga sa oko 200.000 km. Zajedno idemo po Srbiji na izlete, prešli smo priličan broj km po Srbiji, pa mogu da piešm bez tih tvojih registracija na invalide i volarenja.
Odličano je kad daješ sud na osnovu jednog automobila, koji je imao tvoj komšija. Moje iskustvo, moj prijatelj je godinama imao audi A6, vrhunski auto, bez nešto puno kvarova. Više-manje, redovno održavanje. Prodao ga sa oko 200.000 km. Zajedno idemo po Srbiji na izlete, prešli smo priličan broj km po Srbiji, pa mogu da piešm bez tih tvojih registracija na invalide i volarenja.
Ne, moj prijatelj spada u one bez kvarova.u 37% slucajeva , Audiju A6 crkne motor
Kako i ne bi kad je uzrocnik crkavanja motora i losa uljna pumpa, i EGR, i dizne i turbina i jos mnog otoga....
U svakom slucaju 37% vlasnika Audija osiguranih preko Warranty Direct osiguravajuce kuce je imalo crknuti motor.
Tvoj prijatelj spada verovanto u onih 3.8% sa kvarovima na klimatizaciji
Какво епско спуштање...![]()
А може бити и да ауди генерално не купују и не осигуравају породични људи који ће га возити 90 кмх у петој на отвореном путу, већ сировине жељне издркавања и силовања аута и мотора.U svakom slucaju 37% vlasnika Audija osiguranih preko Warranty Direct osiguravajuce kuce je imalo crknuti motor.
Tihi, Sizif će da ti saopšti jednu blagovest večeras![]()
Pa valjda znaš da takav auto ne postoji.E, izašli smo iz faze dečijih kolica odavno.
Treba mi nešto što može i supruga da lako vozi i uparkirava, a opet nešto što ima dovoljno prostora....
Opaa, da nije Sizif kupijo kijosk u Rašku, pa će udari konkurenciju dobrim palančanima?Tihi, Sizif će da ti saopšti jednu blagovest večeras![]()
Кад истиче пета година текућем аудију? Да га продаш у Србију директ а не преко препродавацаMi imamo AUDI 6 vec godinama ( ali ne isti, menjamo auto na ca 5 godina), sad imamo
A5,

Opaa, da nije Sizif kupijo kijosk u Rašku, pa će udari konkurenciju dobrim palančanima?
Evo ja nudim 5000€, jbg, ubio Tiksi cenu svojim istraživanjima i otkrićem da je tu loš materijal i očajan inženjering.Кад истиче пета година текућем аудију? Да га продаш у Србију директ а не преко препродаваца![]()