Da li je bolje imati 400m2 u Kuli ili 50m2 u Beogradu? Vol.6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ze premudrog, ali ne prviše pametnog, sirmišu:

"
Najbolji model niže srednje klase – Ford Focus

Ford Focus se proizvodi od 1998. godine. Mnogi vozači upravo Ford Focus drže za najbolji model u kategoriji kompaktnih automobila.

Trenutno se proizvode Ford Focus automobili treće generacije.

Prva generacija (1998-2005) se početkom 2000-tih godina prodavala kao luda, te je bio proglašen za najprodavaniji i najbolji automobil niže srednje klase. 1999. godine je poneo titulu Evropskog automobila godine.
...
Za one koji planiraju da kupe polovni Ford Focus starosti do tri godine, dobra vest je da se ovaj automobil odlično pokazao na tehničkim pregledima.

Ford Focus treće generacije je tri godine zaredom bio najprodavaniji automobil u kategoriji kompaktnih automobila."

"Focus II nasledio je model prodat u preko četiri miliona primeraka koji se mogao podičiti titulom automobila godine, priznanjem TÜV-a za najpouzdaniji auto do 3 godine starosti i izuzetno dobrim i naprednim ogibljenjem. Ponoviti takav uspeh nije bilo lako, uprkos činjenici da je Focus II razvijen na potpuno novoj platformi koju deli sa Mazdom 3, Volvoom S40 i C-Maxom. Dizajn Focusa sa jednako oštrim linijama kao kod prethodnika izgleda modernije, svežije i za nijansu atraktivnije. Izvrstan enterijer sa kvalitetnim materijalima i odličnom finalnom obradom dodatno popravlja utisak o automobilu. Kada zatvorite masivna vrata, iznenadiće vas “tup” zvuk koji se obično čuje kod znatno skupljih limuzina. Pozicija za volanom se izrazito lako pronalazi, a vidljivost sa vozačevog mesta je zadovoljavajuća. Na auto putu leži kao prikovan za asfalt zahvaljujući tvrdom ogibljenju, a aerodinamika je takođe odlična. Posebno treba pohvaliti osećaj na upravljaču kod velikih brzina, koji pruža dovoljno povratnih informacija šta se dešava pod točkovima."

Sa mojim dodatkom, da je to najveći auto u kompakntnoj ("Golf" klasi).

79538431_2950080548357117_8087941271164813312_n.jpg

Eo ti rodja @Neš Bridžiz

Њемачко авто је њемачко авто.

svapska auta su teske kanturine i krsevi danas

Pogledaj sajt www.reliabilityindex.com tvoji englezi ga digli i vidi rating omiljenih svapskih kanturina tipa Audi A6 Audi A4 Land Rover Range Rover Sport pa uporedi sa nekim vozilom japanske ili korejske proizvodnje

Rus zakačio "mercedes" od 250.000 evra za helikopter pa ga bacio sa visine od 300 metara
Moroz tvrdi da je skupocenim terencem bio jako nezadovoljan i da je često morao da ga vozi na servis

mercedes-helikopter-815x458.jpg

Printskrin: YouTube/Мороз Игорь
Ruski jutjuber Igor Moroz, iz samo njemu poznatog raloga, odlučio je da uništi svoj Mercedes-Benz AMG G63. A da bi to i učinio, smislio je neuobičajan i prilično efikasan način.

Sudbinu kultnog trenca rešio je da zapečati tako što će ga baciti sa visine od 300 metara, pošto ga prethodno helikopterom na nju podigne.
Zato je dovezao svoj Mercedes na aerodrom u Petrozavodsku, gde je iznajmio helikopter da njegovu zamisao sprovede u delo.
Moroz je u Rusiji poznat kao "prankster", koji svoje video klipove objavljuje na YouTube-u, pa je naravno i ovu situaciju iskoristio da snimi atraktivan video za svoj kanal.

Svoj, sada već bivši, Mercedes AMG G63 kupio je početkom 2018. godine za 16,8 miliona rubalja, što iznosi oko 270.000 dolara, odnosno 244.000 evra.
Moroz, međutim, tvrdi da je skupocenim terencem bio jako nezadovoljan, pošto je često morao da ga vozi na servis, gde je ponekad ostajao i po mesec dana. Jutjuber kaže i da je prodavac u nekoliko navrata odbijao da mu prizna garanciju.

tako je to kad kupis svapsku krsinu....

najjaci deo kad kaze "ja hocu razjebal/t njega"

BrokenFlickeringCavy-size_restricted.gif

napravljenije?

Poslednja izmena:
E, izašli smo iz faze dečijih kolica odavno.
Treba mi nešto što može i supruga da lako vozi i uparkirava, a opet nešto što ima dovoljno prostora (jer me razmazio Pežo 308 karavan, koji trenutno vozim).
Još uvek sam u fazi racionalnog pristupa kupovini automobila, ne drma me ona kriza jurnjave za naprženim kolima....
308 је једно од ретких возила које је боље у караван верзији него ли као седан или хечбек... Стварно леп ауто, екстра мотор, ауто је тако хитар да имаш утисак да има 20 коња више.. требало би и да је поуздан... све пет.

Vozi li ko Fiat 500L ili zna li koga ko vozi?
Pardon my French, ali mi je taj auto mnogo simpičatan, posebno u S-Design izdaniju
Фиат 500 је све што 308 није :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back