Da li je bolje imati 400m2 u Kuli ili 50m2 u Beogradu? Vol.6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je Marsijaner, navešću ti par fakata o njemu:
  • Koristi iritantne fraze kao što su ONIJEHA i JER BO
  • Tvrdi da je veliki zavodnik lepšeg pola, u svakom postu
  • Tu i tamo tvrdi da je izuzetno bogat
Od navedenog je tačno samo ovo ONIJEHA i JER BO
kuku li se tebi jaginjice
ajde
nijesi mi odgovorila
gde to ima da se roba daje na koriscenje , naplati i posle se i uzme nazad svoja roba
pa majkumu , trebalo bi da znas osnovicu kapitalistickoga drustva.

Ja ih bacam jer niko nece da oh uzme. U biblioteci su mi rekli da uzimaju samo novije knjige koje
imaju ISBN, ali bih ja morala i da ih dezinfikujem :D
Pored moje kuce ima jedna stara telefonska govornica, tu ljudi ostavljaju svoje knjige, drugi uzimaju, vracaju,
ali ja to bacam u kontejner za papir. Ostavila sam jedno stotinak knjiga koje kao mnogo volim, a ostale ce nekada
zavrsiti u tom kontejneru. Najvrednije su mi knjige na srpskom, dusa me boli da ih bacim.
Ja lepo pričam da su knjige glupost, a ljudski rod me saslušao i poslušao tek krajem 2019.

Ja ih bacam jer niko nece da oh uzme. U biblioteci su mi rekli da uzimaju samo novije knjige koje
imaju ISBN, ali bih ja morala i da ih dezinfikujem :D
Pored moje kuce ima jedna stara telefonska govornica, tu ljudi ostavljaju svoje knjige, drugi uzimaju, vracaju,
ali ja to bacam u kontejner za papir. Ostavila sam jedno stotinak knjiga koje kao mnogo volim, a ostale ce nekada
zavrsiti u tom kontejneru. Najvrednije su mi knjige na srpskom, dusa me boli da ih bacim.
Има и та опција, а и она- даш оглас да поклањаш књиге, али- све; неко се упеца... :mrgreen:

Pa su zato toliki milioni tako pametnih ljudi na kraju glasali protiv svetog Ante Markovića.
Čemu ste ih učili kad su im Država, Jezda i Dafina uzeli pare?
Šta su to naučili kad su bežali od pomračenja sunca i lečili se Alanom Čumakom preko TV prijemnika?
e
jel Razumes psihologiju mase i nacine rada sa njom
e vis ,
pametni , koji su i ukazivali na problematiku su
pa eto , kao sto i vidis
sada i uzivam u plodovima znanja mi iz bivse mi zemlje i u kapitalistickom sistemu , jos i ucim iz zvoje sfere profesionalnoga rada
Kanadjane a bogumi i jamerikance
sta vise , ima nas iz bivse zemlje iha ha .........

Pa su zato toliki milioni tako pametnih ljudi na kraju glasali protiv svetog Ante Markovića.
Šta su to naučili kad su bežali od pomračenja sunca i lečili se Alanom Čumakom preko TV prijemnika?

Да, то је та забавна илузија да је тај prelapsarian народ честити био веома квалитетан. Нема одговора на сто и једно питање "а зашто су онда урадили то и то".

Ако пођемо од тачне претпоставке да су у питању скоро животиње, све те дилеме нестају као магла на сунцу.

Не толико колико на штедни улог.
Да и не помињем "креативно рачунање" камата и трошкова, које све банке практикују...:lol:
Pre 12 godina, kamate na stambene kredite u EUR bile 8, a štednju 4%.
Sad je kamata na štednju 0.5%, a na stambeni 3%.
Meni se to čini kao Dobar Dil

ah da zaboravih da te upitam
da li znas
zasto reforma Ante Markovica nije uspela/

Да, то је та забавна илузија да је тај prelapsarian народ честити био веома квалитетан. Нема одговора на сто и једно питање "а зашто су онда урадили то и то".

Ако пођемо од тачне претпоставке да су у питању скоро животиње, све те дилеме нестају као магла на сунцу.
eto
pravoga odgovora
radeci sa zivotijama u stali , dosao je do spoznaje da su zivotinje i pametnije od njega
i shvatio je da najgora zivotinja na svetu je
covek
normalno , to se i ne odnosi na njega
ovaj pojam

Meni se to čini kao Dobar Dil
Наравно да ти се чини као банкару... :lol:
Мани мене- убеди ове друге; ове, што се задужише у "Фрањцима", па сад гајбе које су "купили" за 50кила фрањака могу да зову својима тек кад изују око 100000 евра- таман, тих твојих 3%...:hahaha:

Marsi, bolje se snalaziš u Forum Kafani, nego ovde
hmm
uopste se ne snalazim ni ovde a ni tamo a ponajmanje
na zemlji
dovoljno mi je vasega znanja , koji tako fino
bacate.

nego s obzirom da si u banarskom sistemu
mozes li objasniti
zasto , Banke otpustaju svoje srednje menagere i salterske radnike
u kapitalistickom drustvu.
koji su to razlozi i tko ima koristi od toga.

i sta bese
koja je OSNOVA bila Reforma ANTE MARKOVICA
i tko je i zasto su i koje republike tj vodje ,
ga srusile.

Мани мене- убеди ове друге; ове, што се задужише у "Фрањцима", па сад гајбе које су "купили" за 50кила фрањака могу да зову својима тек кад изују око 100000 евра- таман, тих твојих 3%...:hahaha:
Hteli su da se bave biznisom, to je cena.

Mi, industrijalci i preduzetnici, često imamo negativne lične dohotke.

O čemu ti?
Kamata 3% na stambene bila je čista naučna fantastika u vreme postojanja Beobanke

Ako jedna osoba dobije zajam od banke, da li to sada smanjuje broj evra koji je pristupačan drugim građanima.
U Italiji je ovako: uđeš u banku i kažeš, treba mi 20.000 evra
.
Onda banka kaže, izvinite, ali mi nemamo pare za te stvari, ali možemo da pitamo agencije. I onda oni u tvoje ime pitaju agenciju i uzmu pare od agencije i ti potpisuješ sve papire sa agencijom...i naravno, pare duguješ agenciji.....banka samo popunjava formulare i verovatno uzima neku proviziju.
Onda ti odeš do agencije i pitaš njih za pare a oni ti kažu: izvinite, ali mi nemamo pare za to.....moramo da pitamo banku za pare ☺️

U Italiji je ovako: uđeš u banku i kažeš, treba mi 20.000 evra
.
Onda banka kaže, izvinite, ali mi nemamo pare za te stvari, ali možemo da pitamo agencije. I onda oni u tvoje ime pitaju agenciju i uzmu pare od agencije i ti potpisuješ sve papire sa agencijom...i naravno, pare duguješ agenciji.....banka samo popunjava formulare i verovatno uzima neku proviziju.
Onda ti odeš do agencije i pitaš njih za pare a oni ti kažu: izvinite, ali mi nemamo pare za to.....moramo da pitamo banku za pare ☺
Stvar počinje od obične banke, a onda se nastavlja u smeru centralne.

Ljudi iz CB ni ne znaju da su ovi odobrili zajam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back