Da li je bolje imati 400m2 u Kuli ili 50m2 u Beogradu? Vol.6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti ni si muškarac, ladno si prepustuio Natašu onom pirgavom Pobedi. :ljutko:

To je strateški potez.Vreme je da svedemo pirgavce na naš nivo,a to je nemoguće postići bez naših ljudi na položajima.Videćeš kada za 10-15 god. pirgavci počnu svečano da otvaraju par km puta,lift,semafor i gelender,dok u pozadini trešte narodnjaci.

A na kom si ti jeziku navodno studirao, pošto vidim da nisi na srpskom? :think:

Da ne pričam o osnovnoj i srednjoj, koju takođe na srpskom nisi ni okrečio, a kamoli završio.
To je Marsijaner, navešću ti par fakata o njemu:
  • Koristi iritantne fraze kao što su ONIJEHA i JER BO
  • Tvrdi da je veliki zavodnik lepšeg pola, u svakom postu
  • Tu i tamo tvrdi da je izuzetno bogat
Od navedenog je tačno samo ovo ONIJEHA i JER BO

Da skratimo priču: šta je tvoja poenta, Marsijaner?
Da nema bolje zemlje na planeti od SFRJ, niti boljeg uređenja od komunizma?
ne postoji planeta SFRJ
postojala je jedna zemlja , koja se iz pepela kao Feniks izgradjivala.
sistem koji je za obicne ljude , radnike , seljake i bio napredan
sistem , gde je OSNOVA BILA zadovoljavanje osnovnih potreba stanovnistva
a moja poenta , barem kao profesionalno lice koja je zajedno sa drugim profesionalcima razlicitih profesija
radila za dobrobit svih u toj zemlji.
moja poenta da VI koji i jeste rodjeni 80 godina ste i koristili blagodeti i toga moga rada...
i ono sto je najbitnije
Vi ste se skolovali u tom sistemu , imali itekako dobre profesore koji su svoje znanje i prenosili Vama
i videti , podguzne muve , koje danas , zarad svoje guzice , negiraju tekovine one zemlje.

i kaze se
samo vas gledim kako unistavate ....mi bivsu zemlju.

1577029859413.png

Mislim da je dosta ova čunkara za Rifera.

Немам идеју шта ћу радити када наследим све књиге од мојих, јер они имају бибилотеку величине пола мог стана. Жао ми је бацити их, али данас, у модерном времену, све то стане на један флеш драјв. Стриктно са аспекта уштеде простора, није практично имати толико књига.
Био сам у истом проблему, и решио га тако што сам све натоварио у камион и поклонио једној библиотеци, у некој школи...

Vi ste se skolovali u tom sistemu , imali itekako dobre profesore koji su svoje znanje i prenosili Vama
Pa su zato toliki milioni tako pametnih ljudi na kraju glasali protiv svetog Ante Markovića.
Čemu ste ih učili kad su im Država, Jezda i Dafina uzeli pare?
Šta su to naučili kad su bežali od pomračenja sunca i lečili se Alanom Čumakom preko TV prijemnika?

Nadam se da si makar ostavio sabrana dela druga Engelsa?
Нисам, морао сам да негде убацим Сабрана Недела Неолиберализма, па сам морао да се решим енглеза...:sad2:
Него, не рече ми- што су камате на штедни улог евради овако ниске?:roll:

Био сам у истом проблему, и решио га тако што сам све натоварио у камион и поклонио једној библиотеци, у некој школи...

Ja ih bacam jer niko nece da oh uzme. U biblioteci su mi rekli da uzimaju samo novije knjige koje
imaju ISBN, ali bih ja morala i da ih dezinfikujem :D
Pored moje kuce ima jedna stara telefonska govornica, tu ljudi ostavljaju svoje knjige, drugi uzimaju, vracaju,
ali ja to bacam u kontejner za papir. Ostavila sam jedno stotinak knjiga koje kao mnogo volim, a ostale ce nekada
zavrsiti u tom kontejneru. Najvrednije su mi knjige na srpskom, dusa me boli da ih bacim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back