Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 85.901
Treba furiozno završiti ovaj Volume![]()
Које ли ће мета-божанство отворити следећи?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba furiozno završiti ovaj Volume![]()
Шта још каже Глишић је л имаш још неки нај љепши цитат свецке кљижевности
Е јеси кмеза... па не можеш одраслог човека васпитавати ко дете од 5 година ускраћивањем пажње, кад хоћеш да га исправиш... дуготрпљење је мама, рече ''духовник''Ups, šta pričam. Struniće se Vladan.
Javite ako eskalira, da ga odignorišem
Можда.
Шалим се, није.
Ne znam, nisam više u milosti OlimpaКоје ли ће мета-божанство отворити следећи?
Он се хтео спустит, а тиме се диже.Da je živ, Glišić bi pomislio da si ti onaj treči član one ekipe.
Pogotovu to uobraženo naglašavanje svetske književnosti i njeno
dizanje iznad siromašne srpske književnosti.
![]()
![]()
![]()
![]()
Moram da idem. Ako žena zaspi moraću da čekam do sutra izjutra.
Vi nastavite, duga je noć.
Је л знате да је ово пре 15ак година било на тесту из српског језика на пријемном за средње школе?Он се хтео спустит, а тиме се диже.
Ako trebate nekoga da pise psovke, tu sam.Treba furiozno završiti ovaj Volume![]()
Znam, lako je tebiAko trebate nekoga da pise psovke, tu sam.
jedan Red Pill momenat je da su stare freske Svetog Save imale ćelu, a novije su popravljene tupeom
Ima ona pesma o Savi, gde ide stih ''učen i smiren'', a moj klinja odrecituje ''učen i smoren''Свети Сава се сморио.
Ima ona pesma o Savi, gde ide stih ''učen i smiren'', a moj klinja odrecituje ''učen i smoren''
Da, ali postoji li razlika između Čiste Prevare, i tržišta.Stvari vrede onoliko koliko su ljudi spremni da plate za njih.
Није тај лапсус лингве случајностIma ona pesma o Savi, gde ide stih ''učen i smiren'', a moj klinja odrecituje ''učen i smoren''
Је л знате да је ово пре 15ак година било на тесту из српског језика на пријемном за средње школе?
Као, шта је писац хтео да каже тим стихом, и шест понуђених одговора, па да заокружиш тачне.
Један понуђен био - у животу Светог Саве је све ишло супротно од онога што је он желео.
Новији иконописци се не држе баш правила и традиције... више су техничари него зналциjedan Red Pill momenat je da su stare freske Svetog Save imale ćelu, a novije su popravljene tupeom
U stvari mislim na ove što se prodaju po radljamaНовији иконописци се не држе баш правила и традиције... више су техничари него зналци
Ево и ја сам се смирио, а нисам нашао онај пост за ''фијр мангринг''...Свети Сава се сморио.
Одавде, одавде. Наравно да је обрисан.Ево и ја сам се смирио, а нисам нашао онај пост за ''фијр мангринг''...
Да то није са друге теме а не ове, или си га избирисала Богу хвала?