Да ли је боље имати 400м2 у Кули или 50м2 у Београду? Вол. 12 - Ниш је био главни град!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Шта још каже Глишић је л имаш још неки нај љепши цитат свецке кљижевности

Da je živ, Glišić bi pomislio da si ti onaj treči član one ekipe.
Pogotovu to uobraženo naglašavanje svetske književnosti i njeno
dizanje iznad siromašne srpske književnosti.

Ups, šta pričam. Struniće se Vladan.
Javite ako eskalira, da ga odignorišem
Е јеси кмеза... па не можеш одраслог човека васпитавати ко дете од 5 година ускраћивањем пажње, кад хоћеш да га исправиш... дуготрпљење је мама, рече ''духовник''

Баш је поента да покажеш да ниси љут нити уватио пасиву, а не ко код деце да чекаш да закмече што их не мазиш пажњом...

и глупо ти је то да се спрдаш са речима из светог Писма, не смо да је шабанија, него је и хула, грех према Ономе који је те речи изрекао...

Имаш гомиле речи за спрдњу и пубертетисање, не мораш свете да узимаш у мајмунисање

Da je živ, Glišić bi pomislio da si ti onaj treči član one ekipe.
Pogotovu to uobraženo naglašavanje svetske književnosti i njeno
dizanje iznad siromašne srpske književnosti.
Он се хтео спустит, а тиме се диже.

Свети Сава, не то што си ти помислио.

Он се хтео спустит, а тиме се диже.
Је л знате да је ово пре 15ак година било на тесту из српског језика на пријемном за средње школе?
Као, шта је писац хтео да каже тим стихом, и шест понуђених одговора, па да заокружиш тачне.

Један понуђен био - у животу Светог Саве је све ишло супротно од онога што је он желео.

jedan Red Pill momenat je da su stare freske Svetog Save imale ćelu, a novije su popravljene tupeom

Али то је постриг.

Видиш како познајем терминологију скромне српске историје и културе, а не као неки, издајници, нећемо их сад именовати.

Stvari vrede onoliko koliko su ljudi spremni da plate za njih.
Da, ali postoji li razlika između Čiste Prevare, i tržišta.

Ja tebi obećam fantastičan foto-durbin za 50 evra, ti pristaneš, a ja pobegnem s parama.

Da li je ta moja usluga bežanja sad stvarno vredna €50, jer si ti dokazano spreman da platiš za nju.

Tako isto je neko prevaren lažnim obećanjem da bitkoin ide na $1,000,000 i samo privremeno je srećan što je platio $65,000.

Ako dovoljno kasno intervjuišeš te ljude koji su preplatili Durbin i Bitkoin, oni će ti i sami priznati da su te vežbe bile realno vredne €0.

Ima ona pesma o Savi, gde ide stih ''učen i smiren'', a moj klinja odrecituje ''učen i smoren''
Није тај лапсус лингве случајност

Нагрнуше Зизјуласовци у редиговање чак и песмица за децу...

Нпр. у Химни Светом Сави пре је било

ТАМО ВЕНЦИ ТАМО СЛАВА ГДЕ НАШ СРБСКИ ПАСТИР САВА...

А он на крају изменили ''пастир спава'' да озане јеврејштину да усопши спавају у рају, уместо што су активни и помажу свима...

Је л знате да је ово пре 15ак година било на тесту из српског језика на пријемном за средње школе?
Као, шта је писац хтео да каже тим стихом, и шест понуђених одговора, па да заокружиш тачне.

Један понуђен био - у животу Светог Саве је све ишло супротно од онога што је он желео.

Сећам се тога 🤮 🤮 🤮

jedan Red Pill momenat je da su stare freske Svetog Save imale ćelu, a novije su popravljene tupeom
Новији иконописци се не држе баш правила и традиције... више су техничари него зналци

Свети Сава се сморио.
Ево и ја сам се смирио, а нисам нашао онај пост за ''фијр мангринг''...

Да то није са друге теме а не ове, или си га избирисала Богу хвала?

Ево и ја сам се смирио, а нисам нашао онај пост за ''фијр мангринг''...

Да то није са друге теме а не ове, или си га избирисала Богу хвала?
Одавде, одавде. Наравно да је обрисан.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back