- Poruka
- 21.197
Nešto mi je daleko 23:45 što je moj bedtime
Već mi pada tmuša na oči
Već mi pada tmuša na oči
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ућутали се ко жене занатлије лаког морала...
Сад им је то тактика да се праве блесави, и да је потребна додатана заштита иако је смртност у Србији иста ко и ранијих година...
Негирају природни колективни имунитет својом новом науком, и испадају смешни
Već mi pada tmuša na oči
Машинске иконе, нису цртане, тј- живописане него ''фотокописане'', штанц занатлијски, римска школаU stvari mislim na ove što se prodaju po radljama
Ikone
Idem ja da ti prilegnem pa ću ti javiti kako i šta dalje
Već mi pada tmuša na oči
Сто посто сам тазе препуцаван око одговорности са вакс теме слето вамо... ал не више, пазићу...Одавде, одавде. Наравно да је обрисан.
baš se povlačite obojica u isto vreme?Ја се повлачим, данас сам радио и то ме је баш исцрпло.
Рад је нешто врло лоше. Врло лоше. Не смем ни да мислим како је тек Јадном Ајрону и осталим мануелним радницима.
Tschüss!
zabole me Živan pravo da ti kažemIdem ja da ti prilegnem pa ću ti javiti kako i šta dalje
Ovde u Ritz-Carltonu je vrlo tiho, time moram da ti se pohvalim.
@peti ligament bi izludeo, jer ne može da sadistički uznemirava druge
Fixed.@peti ligament bi izludeo, jer ne može da sadistički brani dvogodišnjake od napada psihopata
Sad znaš kako je nama, za vreme tvojih recenzija Zaječmarskog Pivazabole me Živan pravo da ti kažem
Ala, da li je moguce da sam i Tihija preshishao?Котач, хоћеш да отвараш следећи наставак? Имаш највише постова на овом.
Питала бих можда Оптимус Мича али је одсутан до 10.09.Ala, da li je moguce da sam i Tihija preshishao?
Hvala ali moze neko drugi nije mi sada zgodno a i nemam neku inspiraciju.
Џег је више, он те са три налога шије дебелоAla, da li je moguce da sam i Tihija preshishao?
Hvala ali moze neko drugi nije mi sada zgodno a i nemam neku inspiraciju.
Питала бих можда Оптимус Мича али је одсутан до 10.09.
Или до понедељка.
A brate otvori sta si kao dete kao da je bitno...Zasto krades tudje teme? Jel te makar malo sramota?
Tiksi, a što to ovaj meri sa refraktometrom u slatkoj vodi, na 8:25?laku noc
И није баш нека ауторизација, ал ајде... у то име реституције Тихомировог интелектуалног пропертија ево пригодна глазбаЗаправо ме заболе, лол. Отвори слободно.
I dan danas sam zaljubljen u Selmu Hajek i Indiru <3И није баш нека ауторизација, ал ајде... у то име реституције Тихомировог интелектуалног пропертија ево пригодна глазба