Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 91.512
Pa to ti je onaj Čkaljin izbor: gus pasulj s rebra ili rebrast pasulj s gus.Neeee, sada je Milica Zavetnica moj izbor
Isti šit, ako me razumiješ.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to ti je onaj Čkaljin izbor: gus pasulj s rebra ili rebrast pasulj s gus.Neeee, sada je Milica Zavetnica moj izbor
лепо ти је рекао, испао би глуп да си му се насмејао, можда не у твојим очима, али у његовим сигурно...Поента је... у ствари требало је да буде смешно што је лик иначе економиста по струци рекао да нису довољна само знања из медицине већ свеопшта знања о разним наукама...можда нисам испричао тако да буде смешно пошто се нико није насмејао...у поненутој ситуацији ја сам се једва уздржао...![]()
Не говори се тако о младом господину доктору, који је за deinesgleichen и геније и порфирогенит.
To je zato što Ne Znaš kako je to biti pametan. To je kao biti Bog.Ja sam ti od onih siromašnih duhom, kada bih birao između jedne noći sa
ženom ili da budem Stiven Hoking, ne bih izabrao da budem paraplegičar.
Реално заслужује бан...
Ja sam ti od onih siromašnih duhom
Pretpostavljam da ti žene impresioniraš kolekcijom TV nastupa Predsednika Republike Srbije gospodina Aleksandra Vučića?
Često si sendvičmario u tom smeruRekoh ti da Vučić nije moj izbor ...ali koji si mi ti da se ja tebi pravdam.
Hoćeš reći da si ti iebač siromašnog duha?Ja sam ti od onih siromašnih duhom, kada bih birao između jedne noći sa
ženom ili da budem Stiven Hoking, ne bih izabrao da budem paraplegičar.
I übermensch u odnosu na znatno manje uvažene kolege, zašto govoriti diplomatski...
Шта још каже Глишић је л имаш још неки нај љепши цитат свецке кљижевностиInteresantno je to vaše samouvažavanje, podsećate na one likove iz
Glišićeve Glave Šećera gde tri uobražene budale lupaju gluposti u mehani i
pritom svaki diže pogled sve više prema plafonu...
A seljaci umiru od smeha.
To je sve isti poks
Interesantno je to vaše samouvažavanje, podsećate na one likove iz
Glišićeve Glave Šećera gde tri uobražene budale lupaju gluposti u mehani i
pritom svaki diže pogled sve više prema plafonu...
A seljaci umiru od smeha.
Zavisi u šta. Možda si nekad bio normalan a onda se poturčio u SNSNemam ja nameru da se poturčim...
I meni se to učinilo prejakom alegorijomМожда.
Шалим се, није.
To je zato što Ne Znaš kako je to biti pametan. To je kao biti Bog.
Да, без сумње.
Iskreno rečeno ja gledam na Bogove kao na građane drugog reda.Verujem, verujem...mada ljudi tvrde da samo teške budale izjednačuju sebe sa Bogom.
...teško uobražene![]()
Često si sendvičmario u tom smeru
Ne zameri što su neki došli do Tačnog zaključka da vučić jeste tvoj izbor
Hoćeš reći da si ti iebač siromašnog duha?