Да ли је боље имати 400м2 у Кули или 50м2 у Београду? Вол. 12 - Ниш је био главни град!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Причам са комшијом, иначе добрим паметним и занимљивим човеком...завршио је неки факс мислим да је економија или слично дакле и образован је...тип је иначе тежак антиваксер и све редовно прати на нету...и тако прича он прича а ја из пристојности само климам главом и смејуљим се тек ће у једном тренутку...знаш није довољно познавати медицину већ су неопходна шира знања да би се схватило :lol:...мислим имамо ли ми та знања?
To je sastavni deo širih teorija zavere.

Chemtrails, GMO, uranijum, etc.

Kao, oni su neki geniji koje neko želi otrovat'.

U stvarnosti oni su poslednji Peti Ligament

Pa to je i cilj, da bude ništa.

Ti si 2020. pričao da si išao gas-maskom u samouslugu.

To ni Baba Rifka ne radi

Ne možeš da se ne nakačiš....

A to za masku sam se sprdao. Zapravo sam imao sličnu situaciju
pa sam malo preradio priču.

Da ali vidiš žena fino kaže da je korona za nju pič... dim a ovaj nesrećnik
primio silne vakcine i ...ništa.
Sad se nada da će Buster Bajontek (:pop::pop2::pop3: šta li je to?) da ga oživi.

Čime taj imresionira žene!
Нису жене једина утеха у животу, поготову тима што су ''све прошли''... у павер трипу су што би се рекло, таки су ти то тамо ''комитети'' и остала друштванца за истрип доминацију и моћ

У свим тим причама има веома озбиљних питања, али....што се тиче вакцина...сматрам да свако за себе треба да донесе одлуку без да буде изложен вређању или слично...ја бих волео када би се сви вакцинисали а опет... не могу да се љутим на неког што није и тако...

А то да форум за неформалну социјализацију није место за забаву, мало је неки надрнд твој
Ко каже да није :D
Рекох, ја нисам ту да тебе забављам.

С друге стране, јесам ту да ти кажем шта ће уследити на твоје прво следеће умријећете с јесени у мукама ви што сте се цијепили, падаћете редом.

Да, изгледа да је тај господин Билдерберг стварно залудан кад свако мало може да иде у СРЈ да неког гуши јастуком.

Tako je to kad ostariš...nema više priče o ženama,
počinju priče o lekovima, vakcinama, ko koristi bolje lekove, čije vakcine su bolje...

Ovaj siroma' Nosfi se i ne oženi a već je probao sve vakcine i lekove.
Kojoj ženi tako nešto treba?
Jel se ti podvizavaš Predsednikom Republike Srbije gospodinom Aleksandrom Vučićem?

Причам са комшијом, иначе добрим паметним и занимљивим човеком...завршио је неки факс мислим да је економија или слично дакле и образован је...тип је иначе тежак антиваксер и све редовно прати на нету...и тако прича он прича а ја из пристојности само климам главом и смејуљим се тек ће у једном тренутку...знаш није довољно познавати медицину већ су неопходна шира знања да би се схватило :lol:...мислим имамо ли ми та знања?
A taj isti kad dobije karcinom jurca na magnetne rezonance i skenere bez da pita kad su zadnji put videli tehnicara i
da li i kakve posledice ostavljaju na zdravlje i mozak. Tu ga sira znanja ne zanimaju, ali zato sumnja u naucnike koji
su napravili vakcinu.

Нису жене једина утеха у животу, поготову тима што су ''све прошли''... у павер трипу су што би се рекло, таки су ти то тамо ''комитети'' и остала друштванца за истрип доминацију и моћ

Ko govori o utehama, žene su život, sreća, radost...:heart2::heart2::heart2:

Da ali vidiš žena fino kaže da je korona za nju pič... dim a ovaj nesrećnik
primio silne vakcine i ...ništa.
Sad se nada da će Buster Bajontek (:pop::pop2::pop3: šta li je to?) da ga oživi.

Čime taj imresionira žene!

Не говори се тако о младом господину доктору, који је за deinesgleichen и геније и порфирогенит.

A taj isti kad dobije karcinom jurca na magnetne rezonance i skenere bez da pita kad su zadnji put videli tehnicara i
da li i kakve posledice ostavljaju na zdravlje i mozak. Tu ga sira znanja ne zanimaju, ali zato sumnja u naucnike koji
su napravili vakcinu.
Свако мора да умре.

У свим тим причама има веома озбиљних питања, али....што се тиче вакцина...сматрам да свако за себе треба да донесе одлуку без да буде изложен вређању или слично...ја бих волео када би се сви вакцинисали а опет... не могу да се љутим на неког што није и тако...
Pa taj očigledno nešto Mudruje, a nije potkovan.

Ко каже да није :D
Рекох, ја нисам ту да тебе забављам.

С друге стране, јесам ту да ти кажем шта ће уследити на твоје прво следеће умријећете с јесени у мукама ви што сте се цијепили, падаћете редом.
Једино Ц10... и дедер покажи ми где сам писао то плашење смрћу што си италиксовала, па да ти и ја захвалим за бан који ће исправити моју психозу ширења панике међу људе

Не говори се тако о младом господину доктору, који је за deinesgleichen и геније и порфирогенит.
I übermensch u odnosu na znatno manje uvažene kolege, zašto govoriti diplomatski...

Поента је... у ствари требало је да буде смешно што је лик иначе економиста по струци рекао да нису довољна само знања из медицине већ свеопшта знања о разним наукама...можда нисам испричао тако да буде смешно пошто се нико није насмејао...у поненутој ситуацији ја сам се једва уздржао...:D

Поента је... у ствари требало је да буде смешно што је лик иначе економиста по струци рекао да нису довољна само знања из медицине већ свеопшта знања о разним наукама...можда нисам испричао тако да буде смешно пошто се нико није насмејао...у поненутој ситуацији ја сам се једва уздржао...:D
Ima u teorijama zavere čak i pametnih ljudi

Nešto im je kvrcnulo u mozgu (u negativnom smislu)

Nije valjda mitarstvo za lupetanje? Čuo sam da su tu najgori :(

Poslednji peti.
To je to, broj učesnika je 5.

и дедер покажи ми где сам писао то плашење смрћу што си италиксовала,
Не можеш са мном игру памћења, то ти је унапред пропаст

Screenshot_20210903_211331.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back