- Poruka
- 21.197
Pa to je i cilj, da bude ništa.primio silne vakcine i ...ništa.
Ti si 2020. pričao da si išao gas-maskom u samouslugu.
To ni Baba Rifka ne radi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to je i cilj, da bude ništa.primio silne vakcine i ...ništa.
To je sastavni deo širih teorija zavere.Причам са комшијом, иначе добрим паметним и занимљивим човеком...завршио је неки факс мислим да је економија или слично дакле и образован је...тип је иначе тежак антиваксер и све редовно прати на нету...и тако прича он прича а ја из пристојности само климам главом и смејуљим се тек ће у једном тренутку...знаш није довољно познавати медицину већ су неопходна шира знања да би се схватило...мислим имамо ли ми та знања?
Pa to je i cilj, da bude ništa.
Ti si 2020. pričao da si išao gas-maskom u samouslugu.
To ni Baba Rifka ne radi
Нису жене једина утеха у животу, поготову тима што су ''све прошли''... у павер трипу су што би се рекло, таки су ти то тамо ''комитети'' и остала друштванца за истрип доминацију и моћDa ali vidiš žena fino kaže da je korona za nju pič... dim a ovaj nesrećnik
primio silne vakcine i ...ništa.
Sad se nada da će Buster Bajontek (šta li je to?) da ga oživi.
Čime taj imresionira žene!
У свим тим причама има веома озбиљних питања, али....што се тиче вакцина...сматрам да свако за себе треба да донесе одлуку без да буде изложен вређању или слично...ја бих волео када би се сви вакцинисали а опет... не могу да се љутим на неког што није и тако...To je sastavni deo širih teorija zavere.
Chemtrails, GMO, uranijum, etc.
Kao, oni su neki geniji koje neko želi otrovat'.
U stvarnosti oni su poslednji Peti Ligament
Ко каже да нијеА то да форум за неформалну социјализацију није место за забаву, мало је неки надрнд твој
Jel se ti podvizavaš Predsednikom Republike Srbije gospodinom Aleksandrom Vučićem?Tako je to kad ostariš...nema više priče o ženama,
počinju priče o lekovima, vakcinama, ko koristi bolje lekove, čije vakcine su bolje...
Ovaj siroma' Nosfi se i ne oženi a već je probao sve vakcine i lekove.
Kojoj ženi tako nešto treba?
A taj isti kad dobije karcinom jurca na magnetne rezonance i skenere bez da pita kad su zadnji put videli tehnicara iПричам са комшијом, иначе добрим паметним и занимљивим човеком...завршио је неки факс мислим да је економија или слично дакле и образован је...тип је иначе тежак антиваксер и све редовно прати на нету...и тако прича он прича а ја из пристојности само климам главом и смејуљим се тек ће у једном тренутку...знаш није довољно познавати медицину већ су неопходна шира знања да би се схватило...мислим имамо ли ми та знања?
Нису жене једина утеха у животу, поготову тима што су ''све прошли''... у павер трипу су што би се рекло, таки су ти то тамо ''комитети'' и остала друштванца за истрип доминацију и моћ
Da ali vidiš žena fino kaže da je korona za nju pič... dim a ovaj nesrećnik
primio silne vakcine i ...ništa.
Sad se nada da će Buster Bajontek (šta li je to?) da ga oživi.
Čime taj imresionira žene!
Pretpostavljam da ti žene impresioniraš kolekcijom TV nastupa Predsednika Republike Srbije gospodina Aleksandra Vučića?Čime taj imresionira žene!
Свако мора да умре.A taj isti kad dobije karcinom jurca na magnetne rezonance i skenere bez da pita kad su zadnji put videli tehnicara i
da li i kakve posledice ostavljaju na zdravlje i mozak. Tu ga sira znanja ne zanimaju, ali zato sumnja u naucnike koji
su napravili vakcinu.
Pa taj očigledno nešto Mudruje, a nije potkovan.У свим тим причама има веома озбиљних питања, али....што се тиче вакцина...сматрам да свако за себе треба да донесе одлуку без да буде изложен вређању или слично...ја бих волео када би се сви вакцинисали а опет... не могу да се љутим на неког што није и тако...
Једино Ц10... и дедер покажи ми где сам писао то плашење смрћу што си италиксовала, па да ти и ја захвалим за бан који ће исправити моју психозу ширења панике међу људеКо каже да није
Рекох, ја нисам ту да тебе забављам.
С друге стране, јесам ту да ти кажем шта ће уследити на твоје прво следеће умријећете с јесени у мукама ви што сте се цијепили, падаћете редом.
I übermensch u odnosu na znatno manje uvažene kolege, zašto govoriti diplomatski...Не говори се тако о младом господину доктору, који је за deinesgleichen и геније и порфирогенит.
Jel se ti podvizavaš Predsednikom Republike Srbije gospodinom Aleksandrom Vučićem?
To je sve isti poksNeeee, sada je Milica Zavetnica moj izbor
Ima u teorijama zavere čak i pametnih ljudiПоента је... у ствари требало је да буде смешно што је лик иначе економиста по струци рекао да нису довољна само знања из медицине већ свеопшта знања о разним наукама...можда нисам испричао тако да буде смешно пошто се нико није насмејао...у поненутој ситуацији ја сам се једва уздржао...![]()
Па иди њој онда, овде су интелектуалне доскочице и шамарање главна забаваKo govori o utehama, žene su život, sreća, radost...![]()
Nije valjda mitarstvo za lupetanje? Čuo sam da su tu najgoriС друге стране, јесам ту да ти кажем шта ће уследити на твоје прво следеће умријећете с јесени у мукама ви што сте се цијепили, падаћете редом.
Poslednji peti.To je sastavni deo širih teorija zavere.
U stvarnosti oni su poslednji Peti Ligament