Да ли је боље имати 400м2 у Кули или 50м2 у Београду? Вол. 12 - Ниш је био главни град!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zasto nema neko JACI?!

Icas4ps.jpg
Kojoj Jaci i šta Jaci?

Zar nemaš UPS? Ili stabilizator, ako imate probleme sa strujom?
Mrzi me uzeti novu bateriju za UPS. A dzaba UPS ako grom opici direkt, ne uzdam se ja u to uopste, samo cupanje iz stekera.

Nije do nestajanja struje nego direktnog udara u banderu ili nesto tako.

Zašto te mrzi, naruči preko neta?
Sta znam. Ima taj UPS dosta, moze da drzi kad sam na dekstopu i surfujem ili igram nesto nezahtevno, ovako kad je GPU pod gasom ako strecne, nema snagu da odrzi komp budnim.
Ma imam sad neke prece kupovine. Treba raditi novo kupatilo, rusiti supe i sve iza u dvoristu, praviti travnjak, servis na autu, traktoru...

Sta znam. Ima taj UPS dosta, moze da drzi kad sam na dekstopu i surfujem ili igram nesto nezahtevno, ovako kad je GPU pod gasom ako strecne, nema snagu da odrzi komp budnim.
Ma imam sad neke prece kupovine. Treba raditi novo kupatilo, rusiti supe i sve iza u dvoristu, praviti travnjak, servis na autu, traktoru...
Kapiram, ali ta baterija može da se nađe za par hiljada dinara, naravno zavisi od kapaciteta. Zovi pa vidi: https://www.mojups.rs/contacts/

Mrzi me uzeti novu bateriju za UPS. A dzaba UPS ako grom opici direkt, ne uzdam se ja u to uopste, samo cupanje iz stekera.

Nije do nestajanja struje nego direktnog udara u banderu ili nesto tako.

Imaju odredjene soljice koje se instaliraju na banderi da te stite od groma.

Plus gromobran na samom objektu.

Jel znas sam da lepis plocice....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back