- Poruka
- 202.167
Mmmmmm, mačko!Nisam, nego si ti u toj fazi. Pitam Tihog, ne tebe, i to s namerom bas njega.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mmmmmm, mačko!Nisam, nego si ti u toj fazi. Pitam Tihog, ne tebe, i to s namerom bas njega.

Kojoj Jaci i šta Jaci?Zasto nema neko JACI?!
![]()
Krece grmljavina. Kvota 1.2 da ce nestati struje.Kojoj Jaci i šta Jaci?
Zar nemaš UPS? Ili stabilizator, ako imate probleme sa strujom?Rifke nije zajebaco, rx570 8gb kupio u DE 160e na black friday sad da mi opici grom! A majneri kao Tihi mi nude sad 250-300e za polovnu
Mrzi me uzeti novu bateriju za UPS. A dzaba UPS ako grom opici direkt, ne uzdam se ja u to uopste, samo cupanje iz stekera.Zar nemaš UPS? Ili stabilizator, ako imate probleme sa strujom?
Zašto te mrzi, naruči preko neta?Mrzi me uzeti novu bateriju za UPS. A dzaba UPS ako grom opici direkt, ne uzdam se ja u to uopste, samo cupanje iz stekera.
Nije do nestajanja struje nego direktnog udara u banderu ili nesto tako.
Sta znam. Ima taj UPS dosta, moze da drzi kad sam na dekstopu i surfujem ili igram nesto nezahtevno, ovako kad je GPU pod gasom ako strecne, nema snagu da odrzi komp budnim.Zašto te mrzi, naruči preko neta?
Kapiram, ali ta baterija može da se nađe za par hiljada dinara, naravno zavisi od kapaciteta. Zovi pa vidi: https://www.mojups.rs/contacts/Sta znam. Ima taj UPS dosta, moze da drzi kad sam na dekstopu i surfujem ili igram nesto nezahtevno, ovako kad je GPU pod gasom ako strecne, nema snagu da odrzi komp budnim.
Ma imam sad neke prece kupovine. Treba raditi novo kupatilo, rusiti supe i sve iza u dvoristu, praviti travnjak, servis na autu, traktoru...
2000din zadnji put uzeo.Kapiram, ali ta baterija može da se nađe za par hiljada dinara, naravno zavisi od kapaciteta. Zovi pa vidi: https://www.mojups.rs/contacts/
25RSD.Pitaj ga koliki je porez platio na jagode!![]()
![]()
Mrzi me uzeti novu bateriju za UPS. A dzaba UPS ako grom opici direkt, ne uzdam se ja u to uopste, samo cupanje iz stekera.
Nije do nestajanja struje nego direktnog udara u banderu ili nesto tako.
Sta znam. Ima taj UPS dosta, moze da drzi kad sam na dekstopu i surfujem ili igram nesto nezahtevno, ovako kad je GPU pod gasom ako strecne, nema snagu da odrzi komp budnim.
Ma imam sad neke prece kupovine. Treba raditi novo kupatilo, rusiti supe i sve iza u dvoristu, praviti travnjak, servis na autu, traktoru...
A da, to je još jedna od radosti GolijeImaju odredjene soljice koje se instaliraju na banderi da te stite od groma.
Plus gromobran na samom objektu.
To sad učiš jer je Ravenkoin na 0.06?Jel znas sam da lepis plocice....
Jeste prebrojali koliko ste osiromašili od tada na AION -10.23%Juce sam bio sa porodicom na izletu.
Jeste prebrojali koliko ste osiromašili od tada na AION -10.23%
Samo mi odgovori, da li si trenutno Nocoiner ili u teškim gubicimaAione sam sve prodao. I lepo profitirao.
Ovo sad je uobicajeni vikend short napad. Kupujem u nedelju ujutru.