Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 91.670
Само 3 малине.
Слабо ове године. А и проредио сам их.
Мало сам појачао полузрелим вишњама да имам за вечеру.
Хеботе, убрах 3 малине и набодох се на трње.
Јадни људи који цео дан беру малине.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Elizabeth Warren says Bitcoin, Dogecoin have ‘significant problems’ that need to be confronted ‘head on’
Sen. Warren Says 'You Bet' More Crypto Regulation Is Needed
US Senator Elizabeth Warren Wants Congress To Address Crypto Threats
![]()
![]()
Prvo mora Komunistkinju, a ti kad stignes na red.Jel ti posedujes neki motor i jel hoces da me provozas jedan djir?![]()
a pa ako je komunistkinja, onda...Prvo mora Komunistkinju, a ti kad stignes na red.
Voće je teško brati.Pogledajte prilog 944324
Само 3 малине.
Слабо ове године. А и проредио сам их.
Мало сам појачао полузрелим вишњама да имам за вечеру.
Хеботе, убрах 3 малине и набодох се на трње.
Јадни људи који цео дан беру малине.
Сезона траје од 3 до 4 недеље.KRAJ JAGODA MOMCI I DEVOJKE.
Gde si legendo?Сезона траје од 3 до 4 недеље.
Еј ево ме ђе си ти Рајкане?Gde si legendo?
Tu sam, prilegao...Еј ево ме ђе си ти Рајкане?
Сигуран сам да си се уморио од бербе јагода.Tu sam, prilegao...
Spominje se i neki kamiondžija iz Kanade, kažu da on sve zna, sad da li je to tačno...Pa ne znam, možda zna onih 25000+ mrtvih Isil kozojebaca. Što reče onaj pilot AH64: look at those dead bastards.
Kod komunista je sve zajednicko pa i moj motora pa ako je komunistkinja, onda...
![]()
Isključi to označavanje telefona na fotkama, nisi valjda paor neki?Dobro kisovito jutro iz lepe Vojvodine.
![]()
Jeste, ali neka mora da bude prva a znamo ko je starija, te dakle, ja cu da sacekamKod komunista je sve zajednicko pa i moj motor![]()
Nije moja slika.Isključi to označavanje telefona na fotkama, nisi valjda paor neki?![]()
Uciteljica KomunistkinjaJeste, ali neka mora da bude prva a znamo ko je starija, te dakle, ja cu da sacekam![]()