Да ли је боље имати 400м2 у Кули или 50м2 у Београду? Вол. 12 - Ниш је био главни град!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Baš danas bejaše lep prizor Skylinea grada sa Beograđankom

s leve strane dok vozim preko Gazelleh
Jutros krenuo u opticaj Stoyko Coin
Za 1.000.000.000.000.000.000.000.000.000 dolara možeś da dobiješ 5 Stoyko Coina

Mogu ti reći da ništa manje nisu vredni od ostalih kriptovaluta
A videćemo za 10 godina koliko će vredi Stoyko Coin.
Sad ako prodaš sve što imaš za deset godina može da se multiplicira.
Jedino će ti malo biti nezgodacija gde da utucaš prijatnih 10 godina, kakav USA šator ili sl.

A videćemo za 10 godina koliko će vredi Stoyko Coin.
Sad ako prodaš sve što imaš za deset godina može da se multiplicira.
Jedino će ti malo biti nezgodacija gde da utucaš prijatnih 10 godina, kakav USA šator ili sl.
Ali ja imam stan od 20 miliona eura u Parizu

Samo mrzi me da vadim PCR test, da zalijem cvijeće

IMG_20210612_124749.jpg

Ali ja imam stan od 20 miliona eura u Parizu

Samo mrzi me da vadim PCR test, da zalijem cvijeće
E, ja sam juce "vadila" test (sutra dolazim u domovinu),
test kosta 90 evra, al mi juce rekose da momentalno ne kosta nista
jer me je ona sto mi je cackala po nosu i grlu pitala da li sam Spkinja
( moje je prezime, a i ime nesto tipa Nevenka Stamenkovic :D)
i stvarno mi nisu poslali racun, samo test na mail.
Od sutra svi mogu da putuju, navedena je decidirano i Srbija kao
zemlja bez rizika pa ti onda izvoli, bez testa.

VESTI7

Oči u oči sa medvedom: Poštara na Goliji presrela ova životinja, a onda je počeo da viče i beži​

Prava drama odigrala se u selu Vrletnica podno planine Golije u blizini Ivanjice. Poštar, Dalibor Pantović dok je bio na radnom zadatku susreo se oči u oči sa medvedom, dok je šumskim putem išao do domaćinstava da odnese poštu.

https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2021&mm=06&dd=12&nav_id=1873521
Postar nosio Tihiju izvod iz banke.

E, ja sam juce "vadila" test (sutra dolazim u domovinu),
test kosta 90 evra, al mi juce rekose da momentalno ne kosta nista
jer me je ona sto mi je cackala po nosu i grlu pitala da li sam Spkinja
( moje je prezime, a i ime nesto tipa Nevenka Stamenkovic :D)
i stvarno mi nisu poslali racun, samo test na mail.
Od sutra svi mogu da putuju, navedena je decidirano i Srbija kao
zemlja bez rizika pa ti onda izvoli, bez testa.
Srecan put❤️

Pa pošalji ****nosceva da zalije, biće mu čast i pležr
Možda će vremenom da se otpišmane, i priznaju samo vakcinacione certifikate.

Kao Španija, za njih treba samo neka aplikacija a ne i brzi antigenski test.

U svakom slučaju Baba Rifka ostaje suha pimpeka, jer se Ling Long vaxine ne priznaju

Možda će vremenom da se otpišmane, i priznaju samo vakcinacione certifikate.

Kao Španija, za njih treba samo neka aplikacija a ne i brzi antigenski test.

U svakom slučaju Baba Rifka ostaje suha pimpeka, jer se Ling Long vaxine ne priznaju
Jer vidi, sad je lepo vreme i idu godišnji odmori posle prvomajskih praznika i bolovanja pre praznika rada.

To znači da će biti mnogo ljudi na ulici pa će svi videti tvoje usahlo cveće.

To uvek dovodi u nedoumicu dal je neko umro unutra a još više dal ima ko to da nasledi ili uzima opština ili obrezana zajednica na dalju preprodaju?

VESTI7

Oči u oči sa medvedom: Poštara na Goliji presrela ova životinja, a onda je počeo da viče i beži​

Prava drama odigrala se u selu Vrletnica podno planine Golije u blizini Ivanjice. Poštar, Dalibor Pantović dok je bio na radnom zadatku susreo se oči u oči sa medvedom, dok je šumskim putem išao do domaćinstava da odnese poštu.

https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2021&mm=06&dd=12&nav_id=1873521
Postar nosio Tihiju izvod iz banke.

Ma ovo neki gradski postar verovatno po kazni prebacen u golijsko selo pa se slabo snalazi. Mi pravi Golijasi kad sretnemo medveda, izljubimo se, izgrlimo i pitamo za junacko zdravlje i onda teramo dalje svaki svojim putem.

Ma ovo neki gradski postar verovatno po kazni prebacen u golijsko selo pa se slabo snalazi. Mi pravi Golijasi kad sretnemo medveda, izljubimo se, izgrlimo i pitamo za junacko zdravlje i onda teramo dalje svaki svojim putem.
Ipak, biti Rastrgnut, nije onaj život koji su nam prepričavali u lažnim prospektima nacionalnog parka životinja "Golija."

Realnost te demantovala....

Ipak, biti Rastrgnut, nije onaj život koji su nam prepričavali u lažnim prospektima nacionalnog parka životinja "Golija."

Realnost te demantovala....

Koga je u Srbiji ikada rastrgao medved? Nismo mi Amerika. Medvedi ovde vole ljude . A od ljudi jedino vise vole kruske.

jagode bre i nisu neko voce. U Nemackoj ih ima najvise na Severu.
Voce su tresnje, kajsije, a njih ima na Krimu koliko volis i ne samo na Krimu. Tamo gde ima badema, tamo je klima dobra.

Mozda kod vas i nisu verovatno su bezukusne jer nemate dovoljno sunca gore na severu. Kod nas su jagode slatke ko med. Evo sinoc sam jeo tastine domace jagode iz baste dok sam gledao Djokovica. Ma milina ziva.

. Kod nas su jagode vrhunsko voce. Jagode, tresnje, kajsije - nema bolje!

STIŽE JOŠ 5.000 DINARA GRAĐANIMA: Pravo na novčanu pomoć imaju svi, prijave počinju uskoro, ali veoma je važno da požurite

Foto: Shutterstock

rebalans​

STIŽE JOŠ 5.000 DINARA GRAĐANIMA: Pravo na novčanu pomoć imaju svi, prijave počinju uskoro, ali veoma je važno da požurite​

Dva meseca pošto je iz Starog dvora stigla najava da će grad obezbediti novac za subvencionisanje kupovine bicikala domaćih proizvođača, a sve kako bi se u prestonici koliko-toliko popularizovao taj vid saobraćaja, rebalansom budžeta izdvojeno je 10 miliona dinara u te namene.

U 2021. godini na takvu finansijsku pomoć za kupovinu dvotočkaša moći će da računa 2.000 Beograđana.

lg.php

Kako su u aprilu naglasili gradski čelnici, od jula će početi prijavljivanje za subvencije od po 5.000 dinara za kupovinu bicikala, a njih će dobiti građani koji se najbrže prijave.

Ubrzo pošto su iz grada najavili tu novinu reagovali su i ljubitelji ove vrste dvotočkaša. Zoran Bukvić iz Udruženja građana "Ulice za bicikliste" tada je ocenio da je ovo svakako dobar potez i da ga treba podržati bez obzira na to što iznos subvencije, kako je dodao, nije bogzna kakav.

Podsetio je i da su tu meru biciklisti tražili još prošle godine između mnogih drugih stvari koje su zahevali. Bukvić je pojasnio i da, kada je reč o domaćim proizvođačima bicikala, svakako postoji konkurencija.

- Većina delova nabavlja se iz inostranstva pa se onda ovde sklapaju. Prosečan gradski bicikl, koji nije boznašta, ali je funkcionalan, košta između 20.000 i 24.000 dinara. Lagani sportski planinski, kvalitetni sa visokim stepenom prenosa i sa dosta brzina su i do nekoliko hiljada evra, ali je prosek 500-600 evra. Tu mislim na srednje dobar bicikl koji može da se korist i u gradu i u prirodi - ukazao je Bukvić.

(Kurir.rs/Novosti)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back