Да ли је боље имати 400м2 у Кули или 50м2 у Београду? Вол. 12 - Ниш је био главни град!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zna google adwords sta ja volim pa mi takve reklame i potura

reklama.jpg

Nikako ne bacajte peteljke od jagoda, dragocene su​

M. K. 12. juna 2021. 09:27
Nikako ne bacajte peteljke od jagoda, dragocene su
Foto: Lindsey Turner - CC BY 2.0

Podeli
Peteljku i listiće od jagoda svi bacamo i tu pravimo veliku grešku. Međutim, ukoliko ih osušite i od njih kasnije napravite čaj dobićete veoma moćan i zdrav napitak koji pozitivno utiče na ceo organizam.
Peteljke i listići jagoda imaju više vitamina C, nego što ga ima u plodovima jagoda, a sadrže i iste mikroelemente kao plodovi.
Čajevi od peteljki i listića jagode, kao i same jagode jačaju nervni sistem i deluju protiv stresa, smanjuju zamor, pomažu kod depresivnih stanja, kod bolesti krvi, koriste se za poboljšanje stanja bubrega, prenose mediji.
Ovi zeleni delovi biljke dragoceni su za dijabetičare, jer mogu da utiču na normalizaciju šećera u krvi.
Blagotvorne su pri oporavku od bolesti, jačaju imunitet, prevencija su kod bolesti želuca, pomažu u lečenju artritisa, reume, anemije, olakšavaju tegobe, blagotvorno deluju na povećan holesterol i povišen krvni pritisak. Pored toga, jagode ubrzavaju metabolizam i usporavaju starenje.

Nikako ne bacajte peteljke od jagoda, dragocene su​

M. K. 12. juna 2021. 09:27
Nikako ne bacajte peteljke od jagoda, dragocene su
Foto: Lindsey Turner - CC BY 2.0

Podeli
Peteljku i listiće od jagoda svi bacamo i tu pravimo veliku grešku. Međutim, ukoliko ih osušite i od njih kasnije napravite čaj dobićete veoma moćan i zdrav napitak koji pozitivno utiče na ceo organizam.
Peteljke i listići jagoda imaju više vitamina C, nego što ga ima u plodovima jagoda, a sadrže i iste mikroelemente kao plodovi.
Čajevi od peteljki i listića jagode, kao i same jagode jačaju nervni sistem i deluju protiv stresa, smanjuju zamor, pomažu kod depresivnih stanja, kod bolesti krvi, koriste se za poboljšanje stanja bubrega, prenose mediji.
Ovi zeleni delovi biljke dragoceni su za dijabetičare, jer mogu da utiču na normalizaciju šećera u krvi.
Blagotvorne su pri oporavku od bolesti, jačaju imunitet, prevencija su kod bolesti želuca, pomažu u lečenju artritisa, reume, anemije, olakšavaju tegobe, blagotvorno deluju na povećan holesterol i povišen krvni pritisak. Pored toga, jagode ubrzavaju metabolizam i usporavaju starenje.
Pa ne bacam, ja ih prodam sa jagodama

vidim ljudi po Djitleristanu slave sto je nekakav Jokic proglasen za mvp. Ti nebitni sportovi tipa vaterpolo i bocanje Nikom krstenom nisu zanimljivi.

zna se sta je kraljica sportova, NOGOMET.

Pocinje nogometno prvenstvo. Nasa otadzbina se nije kvalificirala zbog Kokeze, ali tu su nasa braca iz Severne Makedonije predvodjeni Zoranom Zaevom.

Braco, Srbija je so vas. Ke cukneme vo drvo. Zaeve, frlni go loptata do Goran Pandev i ne beri gajle.
Sjeverna Makedonija je jedan od glavnih favorita za osvajanje zlatnog odlicja. Tu su i fantasticni Hrvati, Tako da decki u Srbiji imaju koga da podrze.

Pogledajte prilog 944865
To je za plebs, gospoda ( a mi Srbi smo gospoda jos od Svetog Save)
samo tenis i kosarku :heart:
Mnogo se radujem ( Jokica i ne poznajem, ali sam ga upoznala
preko medija iz Nemacke) zbog Djokovica.

Ja sam rekao da hocu da stavim jagode pod plastenik a smanjim napolju al je on nesto pomesao.

kapirao sam da ces da istrebis jagode, pa da metnes plastenik za paradajz, krastavac i papriku

Ako je jagoda u pitanju druga stvar tu se sve slazemo .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back