Да ли је боље имати 400м2 у Кули или 50м2 у Београду? Вол. 12 - Ниш је био главни град!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па радикализовали су је подивљали бриселски паразити. Они сви тако седе по ресторанима у Бриселу, шикају шампањац, једу шкољке, иду на хомосексуалне корона журке, и причају како су Енглези с-рање јер неће више да им уплаћују у заједничку касу. Без хиперболе, то је буквално оно што раде по Бриселу. Тако да су радикализовали и Нејаку Урсулу.

Али није као да је она и пре Брисела била нешто посебно, на пример пала је у несвест кад је требало да води Бундесвер па је унајмила тим од пар људи да раде њен посао. Зато је Ангела и послала у Брисел, на фазон, "ајде ти мало у ООУР".

Но, чак и тако корумпиран, Брисел је појам поштења у односу на Забрањени Град, Капитол или Кремлин,

па зато поносно кажимо:

ОООООООООО ЕУУУУУ ВОЛИМО ТЕ МИ!🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺

Негде у Лондону постоји неки ресторан, хиперфенси, који је отворио неки одбегли Рус.

Нисам никад био. Не сећам се сад ни како се зове. Али знам, из чувења, да сваки сто има електрично дугме са натписом 'press for champagne'. И кад притиснеш, стварно, стижу нове чаше шампањца.

Такав, или врло сличан, је и живот веселих горњих ешалона ЕУ комисије. И то је супер, ништа им не замерам, али је ипак лакше подношљиво кад не праве глупе и скупе грешке. Са друге стране, многи су тамо послати, као што примећујеш, само да би их склонили из националне политике, где су већ једном испали глупи, иритантни и сл.

Али то су тек детаљи. Бејџинг је труо од врха до дна.

Свака част,

али је у политици имала лош перформанс.

Као и цела ЦДУ осим Шојблеа и Анђеле.
Ona je dosla na vlast samo zato sto joj je tatko bio predsednik vlade tvoje pokrajine, vazan CDU lik.
Delovala je neko vreme ( ministarka za socijalu kod Merkel) ozbiljno, ali kad se ufatila odbrane svakome
je bilo jasno kolika je luzerka.

Meni bi bilo ispod casti da se "snalazim". Lazem i mazem i ja kad moram. ali zasto bih se upustala u neke falsifikate i prevare?
ne, nigde nisam napisala da je u pitanju neka prevara, a kako sam se snašla neću otkriti niti je važno za ovu priču..
ja sam samo jedan običan laik ali u svom okruženju imam ljude od struke kojima verujem, a ne tamo nekim klovnovima iz medija...

Негде у Лондону постоји неки ресторан, хиперфенси, који је отворио неки одбегли Рус.

Нисам никад био. Не сећам се сад ни како се зове. Али знам, из чувења, да сваки сто има електрично дугме са натписом 'press for champagne'. И кад притиснеш, стварно, стижу нове чаше шампањца.

Такав, или врло сличан, је и живот веселих горњих ешалона ЕУ комисије. И то је супер, ништа им не замерам, али је ипак лакше подношљиво кад не праве глупе и скупе грешке. Са друге стране, многи су тамо послати, као што примећујеш, само да би их склонили из националне политике, где су већ једном испали глупи, иритантни и сл.

Али то су тек детаљи. Бејџинг је труо од врха до дна.

И управо такви потези су слабост ЕУ (а не, као што наше колеге тврде, то што жене не рађају више од двоје или што је Малме мулато град).

Казна за грешку и награда за успех је прост начин да се стигне далеко.

da ali ja sam se snašla, kao i svi oni koji ne žele da je prime, i to je moje pravo...radije ću svake godine iznova da preležim koronu, koja je za mene lično bila piččkin dim..
Замолићу те да прекинеш са антиваксерским глупостима јер нису дозвољене на форуму.

И управо такви потези су слабост ЕУ (а не, као што наше колеге тврде, то што жене не рађају више од двоје или што је Малме мулато град).

Казна за грешку и награда за успех је прост начин да се стигне далеко.

То је тај раскорак између националног и супранационалног.

Јер на националном - добро, пре свега на партијском - нивоу краткорочно сасвим је рационално склонити Тарзана Џи Курића из Србије и послати га да буде комесар за руде и спорт. Али на нивоу ЕУ, господин Курић као медиокритет и лош кадар прави озбиљну штету, и то дугорочно кошта и земљу чланицу која га је делегирала.

Тако ће бити све док ЕУ не постане заиста држава, мислим.

Добро, ионако нисам стварно молила.
Ево казни мене ако ће ти бити лакше... шифра - вређање модератора

Реално, не да нико овде не лобира против вакцина, него свако чува своје право на ЛИЧНЕ здравствене одлуке...

Мај бади, мај чојс (што би рекле феминисткиње и левичарке)

Imate temu za vakcine nemojte daviti i ovde <3
Ово је тема за спамовање, пиши шта оћеш, ионако прође страница за пола сата, нико то после ни не чита, све су нека тренутна расположења и психо-стања

Tako je to kad ostariš...nema više priče o ženama,
počinju priče o lekovima, vakcinama, ko koristi bolje lekove, čije vakcine su bolje...

Ovaj siroma' Nosfi se i ne oženi a već je probao sve vakcine i lekove.
Kojoj ženi tako nešto treba?
Нек прича шта оће... кога баш бриге ко је какав, овде се и онако само убија време, пошто су сви овде добро ситуирани и лагано животаре, па нек лапрдају све док је умерено

Реално ме не занима да читам глупости.
Па бриши их, неће нико да се љути за брис, шта има да кажњаваш и плашиш на овој спам теми за убијање времена...

А и да си мало више активна и духовита ко пре, не би ни било овог смарања са хипохондријом и смарањем око пелцовања

Причам са комшијом, иначе добрим паметним и занимљивим човеком...завршио је неки факс мислим да је економија или слично дакле и образован је...тип је иначе тежак антиваксер и све редовно прати на нету...и тако прича он прича а ја из пристојности само климам главом и смејуљим се тек ће у једном тренутку...знаш није довољно познавати медицину већ су неопходна шира знања да би се схватило :lol:...мислим имамо ли ми та знања?

Ма каква знања и сазнања у 21 веку, свако само показује степене своје духовне непросвећености...

Цела прича је покривач за нешто веће, а ми се пљујемо ко је антивакс а ко про... Циљ ове поларизације и јесте мржња и асоцијализација, јер само тим деструктивним осећањима нове револуције могу да се изведу...

То је још достојевски у Злочину и казни написао, да нема нама пакла на земљи, док не почнемо по разним основама да се хејтујемо...

Нек прича шта оће... кога баш бриге ко је какав, овде се и онако само убија време, пошто су сви овде добро ситуирани и лагано животаре, па нек лапрдају све док је умерено

Da ali vidiš žena fino kaže da je korona za nju pič... dim a ovaj nesrećnik
primio silne vakcine i ...ništa.
Sad se nada da će Buster Bajontek (:pop::pop2::pop3: šta li je to?) da ga oživi.

Čime taj imresionira žene!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back