Nosferatu___2
Buduća legenda
- Poruka
- 40.153
Da se podestimo da je Ursula rodila sedmoro dece.
Свака част,
али је у политици имала лош перформанс.
Као и цела ЦДУ осим Шојблеа и Анђеле.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da se podestimo da je Ursula rodila sedmoro dece.
Па радикализовали су је подивљали бриселски паразити. Они сви тако седе по ресторанима у Бриселу, шикају шампањац, једу шкољке, иду на хомосексуалне корона журке, и причају како су Енглези с-рање јер неће више да им уплаћују у заједничку касу. Без хиперболе, то је буквално оно што раде по Бриселу. Тако да су радикализовали и Нејаку Урсулу.
Али није као да је она и пре Брисела била нешто посебно, на пример пала је у несвест кад је требало да води Бундесвер па је унајмила тим од пар људи да раде њен посао. Зато је Ангела и послала у Брисел, на фазон, "ајде ти мало у ООУР".
Но, чак и тако корумпиран, Брисел је појам поштења у односу на Забрањени Град, Капитол или Кремлин,
па зато поносно кажимо:
ОООООООООО ЕУУУУУ ВОЛИМО ТЕ МИ!![]()
Ona je dosla na vlast samo zato sto joj je tatko bio predsednik vlade tvoje pokrajine, vazan CDU lik.Свака част,
али је у политици имала лош перформанс.
Као и цела ЦДУ осим Шојблеа и Анђеле.
ne, nigde nisam napisala da je u pitanju neka prevara, a kako sam se snašla neću otkriti niti je važno za ovu priču..Meni bi bilo ispod casti da se "snalazim". Lazem i mazem i ja kad moram. ali zasto bih se upustala u neke falsifikate i prevare?
Негде у Лондону постоји неки ресторан, хиперфенси, који је отворио неки одбегли Рус.
Нисам никад био. Не сећам се сад ни како се зове. Али знам, из чувења, да сваки сто има електрично дугме са натписом 'press for champagne'. И кад притиснеш, стварно, стижу нове чаше шампањца.
Такав, или врло сличан, је и живот веселих горњих ешалона ЕУ комисије. И то је супер, ништа им не замерам, али је ипак лакше подношљиво кад не праве глупе и скупе грешке. Са друге стране, многи су тамо послати, као што примећујеш, само да би их склонили из националне политике, где су већ једном испали глупи, иритантни и сл.
Али то су тек детаљи. Бејџинг је труо од врха до дна.
Замолићу те да прекинеш са антиваксерским глупостима јер нису дозвољене на форуму.da ali ja sam se snašla, kao i svi oni koji ne žele da je prime, i to je moje pravo...radije ću svake godine iznova da preležim koronu, koja je za mene lično bila piččkin dim..
И управо такви потези су слабост ЕУ (а не, као што наше колеге тврде, то што жене не рађају више од двоје или што је Малме мулато град).
Казна за грешку и награда за успех је прост начин да се стигне далеко.
Весо, ти ли си...?Ја сам мислио да покренем тему о изборним условима
ništa nemoj da me moliš, samo radi svoj posao, nije da me preterano potresa..Замолићу те да прекинеш са антиваксерским глупостима јер нису дозвољене на форуму.
Добро, ионако нисам стварно молила.ništa nemoj da me moliš, samo radi svoj posao, nije da me preterano potresa..![]()
Ево казни мене ако ће ти бити лакше... шифра - вређање модератораДобро, ионако нисам стварно молила.
Imate temu za vakcine nemojte daviti i ovde <3
Ово је тема за спамовање, пиши шта оћеш, ионако прође страница за пола сата, нико то после ни не чита, све су нека тренутна расположења и психо-стањаImate temu za vakcine nemojte daviti i ovde <3
Реално ме не занима да читам глупости.Реално,
Нек прича шта оће... кога баш бриге ко је какав, овде се и онако само убија време, пошто су сви овде добро ситуирани и лагано животаре, па нек лапрдају све док је умереноTako je to kad ostariš...nema više priče o ženama,
počinju priče o lekovima, vakcinama, ko koristi bolje lekove, čije vakcine su bolje...
Ovaj siroma' Nosfi se i ne oženi a već je probao sve vakcine i lekove.
Kojoj ženi tako nešto treba?
Па бриши их, неће нико да се љути за брис, шта има да кажњаваш и плашиш на овој спам теми за убијање времена...Реално ме не занима да читам глупости.
Па нисам ја овде да тебе забављам.А и да си мало више активна и духовита ко пре
Забављаш друге, нисам причао у своје имеПа нисам ја овде да тебе забављам.
Не знам, ја тебе нисам назвала духовитим.Забављаш друге, нисам причао у своје име
Нек прича шта оће... кога баш бриге ко је какав, овде се и онако само убија време, пошто су сви овде добро ситуирани и лагано животаре, па нек лапрдају све док је умерено