Да ли је боље имати 400м2 у Кули или 50м2 у Београду? Вол. 12 - Ниш је био главни град!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znači licimer. Dobro.
Господине, зар не знате да канони забрањују да исповедате ван ваше дијацезе...?

Не тера мирис тамјана демоне, него сила Христова... и римокатолици каде, па су пуни нечисте силе ко да каде људским жртвама...

Господине, зар не знате да канони забрањују да исповедате ван ваше дијацезе...?

Не тера мирис тамјана демоне, него сила Христова... и римокатолици каде, па су пуни нечисте силе ко да каде људским жртвама...
Sve je to u redu ali kada to radi hrišćanin pravoslavni to je Bogouugodno. A ti si neki sektaš izgleda.

Sve je to u redu ali kada to radi hrišćanin pravoslavni to je Bogouugodno. A ti si neki sektaš izgleda.
резонујете као да сте завршили Богословски факултет у Београду, који је данас више политички него верски

Ви као свештено лице ваљда знате да духовник треба да милује, а не да користи тешке речи ''секташ''... то малко није духовно, и може да буде белаја ако налетите на неког ко је јако добро упознат са православним учењем, моралом и обичајима...

резонујете као да сте завршили Богословски факултет у Београду, који је данас више политички него верски

Ви као свештено лице ваљда знате да духовник треба да милује, а не да користи тешке речи ''секташ''... то малко није духовно, и може да буде белаја ако налетите на неког ко је јако добро упознат са православним учењем, моралом и обичајима...
Pomoliću sa za spas tvoje duše i da ti se oproste gresi kojima robuješ!

Брзо ће њега да распопе... :pop:
Има једна анегдотица за лика са аватара којим Дроћко патријархује...

Наиме, једном су владику Његоша у Бечу позвали на бал... како већ то иде, наша лепотиња са Цетиња, онако маркантан и замантијен, изазвао је велику пажњу племкиња на балу...

Не знам како, али једна богата бака је успела да измами од владике да одиграју валцер, а владика, мало да се покаже да је европљанин - пристане

Одмах је пратња владикина (његов лични телохранитељ, који је чак пар атентата спречио) врло црногорски реаговала на лицу места... ''владико, сад би те мачем пред свима убија, само да ми не гине клетва на колено што сам убио србског владику''... Дакле, плес са бабом замало да га кошта главе од личног телохранитеља, такав је био чврст морал код Срба...

П.С. Пазите се Срба, поготову ако сте њихов владика, а не понашате се као владике

не плаше се сви проклетства да вам глава остане на раменима кад нас брукате пред светом

da ali svi penzosi su vakcinisani, u čemu je problem?
Ja sam od danas u lepoj Francuskoj i pre dva sata na recpeciji hotela ( u kome nocimo) nece ni da razgovaraju
s nama ako na mobilnima nemamo certifikat o vakcini. Ja ne bih znala sta ces i kako ces ti, ali sam sigurna da ne bismo
mogli da nocimo iako smo rezervisali hotel pre dva dana. Nista ne pitaju za penzioni cek, samo traze ovaj potvrd.
E, onda su nam dali neke bonove sa kojima mozemo da ulazimo i u katedralu ( Chartres) i u muzeje, restorane.
Bez tog abera znaci mrka kapa za putovanja.

nisu baš sad postali, bili su i ranije jaki, sećam se da su imali jake kadetkinje i omladinke...sad su više toplo hladno, mada nikad skroz loše
Sad vidim da je više naših igračica igra u njihovoj ligi. Jaka liga. Verovatno ulažu dosta poslednjih godina

8-AA4-E4-E7-52-FB-402-A-83-B2-182-F717-EC5-DB.jpg

Nešto što Raška nikada neće posedovati etc.

Али она није сви.

Примећујеш, рецимо, да никад нико не каже "традиционална, поштена, честита и опробана факцина" за Оксфорд-Зенекину варијанту, иако ни она није ослоњена на рнк метод? Или Џ&Џ? Не, то није ни традиционално, ни честито, али са друге стране Руси кад направе аденовирус вакцину, то је хиперчестито и традиционално.

На делу је један врло труо наратив и мени је то искрено заморно. И један је од разлога због којих ни не долазим у Србију, јер ме такав доминантан наратив врло смара, и осећам се као да сам на планети мајмуна док га слушам.

Да, Зенека је Опасно Добра вакцина.

Ја хоћу да добијем Бустер Бајонтека.

Да осетим како мојим венама теку Шведска, Британска, Немачка и Америчка антитела.

Са таквим НАТО Антителима, бићу неуништив.

Када се удруже Мати Зенека са Свемоћним Фајзером, мислим да ће грађани развити моћи Телекинезе.

Да разјаснимо неке ствари:

Вакцина :tick:
Антивакс :cross:
ЕУ :tick:
ЕАУ :cross:
Фајзер, Зенека, Модерна :tick:
Синофарм, Спутњик :cross:
НАТО, Квад :tick:
ОДКБ, Шангајски Пакт, Варшавски Пакт :cross:
Бритвахх :tick:
Дрампф, Ботокс и Шишмиш :cross:
Шолак :tick: