Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 46.260
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
orkovi zive u gradovima orkova
Vilenjaci u sumama.
Ne, vradžbine su u Istočnoj Srbiji. Idem tamo na proleće jedno 15 dana, šator, ja i fotoaparat. I priroda i ljudi su fantastični.
Ojha!Каква је ово паганштина, фале још само виле у колу и дрекавац.
Тихи би можда, можда могао да буде шумски вилењак Мориквенд који живљаше у тами међу разним ужасним бићима ноћи и никад не виде светло Валинора. Али морао би много да ради на себи.
Spojena Golija asfaltom sa obe strane...
У шумама живе шумски вилењаци који су најниже рангирани од свих. Они најбољи живе у каменим градовима.
Kakvo frapantno neznanje.У шумама живе шумски вилењаци који су најниже рангирани од свих. Они најбољи живе у каменим градовима.
Коначно, сад могу да доведем ове своје наркомане горе.
Nemoj da ih izedu, otrovaće se jadne živuljke.Cuvaj ih. Na Goliji ima medjeda, vukova, risova. Mogu da ih izedu razne zivuljke....
I ja sam odan Mračnoj Sili, pre svega. Sauron je samo jedan glasnik ili izaslanik, sa svim poštovanjem koje zaslužuje.Да, али ти би у ЛОТР био фан Саурона јер су те Елфови ономад спречили да починиш Геноцид над Патуљцима.
"Код Саурона се зна ред. Оп трт гевезен зајн ЛГБТ Вилењаци хахахахахахахаха поплавила вам канализација Ривендел".
Jel skupnjaš Štrumpfove?I ja sam odan Mračnoj Sili, pre svega. Sauron je samo jedan glasnik ili izaslanik, sa svim poštovanjem koje zaslužuje.
Jel imaš ti račun na Mauricijusu?Jel skupnjaš Štrumpfove?
nije loše urađen ovaj fotošop, deluje kao ulje na platnu...Studenicka reka. Kao iz Tolkinovih bajki
![]()