Да ли је боље имати 400м2 у Кули или 50м2 у Београду? Вол. 11: Освета Велеграда

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne, vradžbine su u Istočnoj Srbiji. Idem tamo na proleće jedno 15 dana, šator, ja i fotoaparat. I priroda i ljudi su fantastični.

Spojena Golija asfaltom sa obe strane...

Moci ce sa te tvoje na nasu i obratno stranu sve asfaltom....

Cekamo maj/jun pa u krstarenje...

samogolija3.jpg

Тихи би можда, можда могао да буде шумски вилењак Мориквенд који живљаше у тами међу разним ужасним бићима ноћи и никад не виде светло Валинора. Али морао би много да ради на себи.

Да, Тихи је Вуки Статиста број 32 у сцени "Чубакина Чатрља" у филму Стар Ворз Епизода 23: Палпатин осваја изборе за сенат у Џорџији.

У шумама живе шумски вилењаци који су најниже рангирани од свих. Они најбољи живе у каменим градовима.

Studenicka reka. Kao iz Tolkinovih bajki

studenickareka.jpg

У шумама живе шумски вилењаци који су најниже рангирани од свих. Они најбољи живе у каменим градовима.
Kakvo frapantno neznanje.
The heart of Elvendom leži u Cirith Angoru, u Lothlorienu večnom, u dubokoj šumi.

Да, али ти би у ЛОТР био фан Саурона јер су те Елфови ономад спречили да починиш Геноцид над Патуљцима.

"Код Саурона се зна ред. Оп трт гевезен зајн ЛГБТ Вилењаци хахахахахахахаха поплавила вам канализација Ривендел".

Да, али ти би у ЛОТР био фан Саурона јер су те Елфови ономад спречили да починиш Геноцид над Патуљцима.

"Код Саурона се зна ред. Оп трт гевезен зајн ЛГБТ Вилењаци хахахахахахахаха поплавила вам канализација Ривендел".
I ja sam odan Mračnoj Sili, pre svega. Sauron je samo jedan glasnik ili izaslanik, sa svim poštovanjem koje zaslužuje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back