- Poruka
- 21.197
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa, jbt, sad mi vraćaju oboje dece kući.
I tih yebenih dva sata što provode u školi Konu je previše. A ta deca su najrevnosnija za maske. Svi ih nose, non stop, drže distancu u razredu. Imali smo slučajeve COVID-19 i kod đaka i kod nastavnika u razredu, ali su maske štitile i sprečile prenos
Daj, ne serri...Pa sta ces da radis. Da ih cuvas? Ja volim da provodim vreme sa svojom decom.
Ko ti je rekao da dreždim ispred škole dok traju časovi? Vratim se u stan, završavam nešto drugo...
Nego je stvar u tome što mi je kćerka prvačić, cela školska godina je lakrdija, a ova Struka se izDrKONava nad nama. Ćutali ko pitške kad je bila kampanja za izbore, a zatvarali otvorene pijace, puštali pune stadione. Posle izbora, naglo se smrkli, kao i sad kad su dobili priliku da drndaju dok traje priča između gospodina Čipuljića i doktora Sline
Meni je zaista najzalije te male decice ( i ne samo srpske jer je svuda ista prica) koja ce ovaj svet i svoj ulazak u neko drustvo pamtiti samoKo ti je rekao da dreždim ispred škole dok traju časovi? Vratim se u stan, završavam nešto drugo...
Nego je stvar u tome što mi je kćerka prvačić, cela školska godina je lakrdija, a ova Struka se izDrKONava nad nama.
Da.Meni je zaista najzalije te male decice ( i ne samo srpske jer je svuda ista prica) koja ce ovaj svet i svoj ulazak u neko drustvo pamtiti samo
po nekim zabranama, maskama, sta se sme, sta ne sme.
Dokazano je da su vaše mere glupost.Za sve ovo sto se desava prvenstveno bi trebao da krivis svoje sugradjane. Koji prave korona zurke i ne postuju bilo kakve mere zastite. Cak i maske odbijaju da nose. Evo ja sam bio cele zime samo 2 dana na skijanju i sablaznio sam se. JEDINI sam bio na planini koji je nosio masku. Mozda je bilo jos 2-3 coveka ukupno i to je to. Ovi ostali niko nista, niko masku nema, kafici krcati , ko da se nesto dzabe deli u njima. Na stazama mora da se svadjam sa vama beogradjanima i bijem. Skijalista rekla da se na Gvozdcu i Krcmaru ne spustaju haube prilikom voznje , zbog korone, i skoro svaku voznju se nadje neki pametni beogradjanin da je spusti . Na moju opservaciju da to ne treba raditi zbog korone on mi kaze "Pa sto si onda dosao na skijanje ako se plasis korone". Na to sam mu rekao "sto ti nisi otisao na more nego si dosao na planinu ako ti je hladno na zicari pa moras da spustis haubu". Uglavnom samo problemi sa ljudima.
Ok lepo je doci na planinu, a jel nuzda da sedis u zatovrenim lokalima sa desetinama i stotinama drugih? Pa nije.
Ali ljudi to vole i zabole ih za koronu. A posle kad se razbole "drzava duradi nesto". E pa evo uradila je. Zahvaljujuci vama koji nikakve mere zastite ne postujete.
A kakve veze konkretno De Sisti ima sa zurkama kojih naravnoZa sve ovo sto se desava prvenstveno bi trebao da krivis svoje sugradjane. Koji prave korona zurke i ne postuju bilo kakve mere zastite. Cak i maske odbijaju da nose. Evo ja sam bio cele zime samo 2 dana na skijanju i sablaznio sam se. JEDINI sam bio na planini koji je nosio masku. Mozda je bilo jos 2-3 coveka ukupno i to je to. Ovi ostali niko nista, niko masku nema, kafici krcati , ko da se nesto dzabe deli u njima. Na stazama mora da se svadjam sa vama beogradjanima i bijem. Skijalista rekla da se na Gvozdcu i Krcmaru ne spustaju haube prilikom voznje , zbog korone, i skoro svaku voznju se nadje neki pametni beogradjanin da je spusti . Na moju opservaciju da to ne treba raditi zbog korone on mi kaze "Pa sto si onda dosao na skijanje ako se plasis korone". Na to sam mu rekao "sto ti nisi otisao na more nego si dosao na planinu ako ti je hladno na zicari pa moras da spustis haubu". Uglavnom samo problemi sa ljudima.
Ok lepo je doci na planinu, a jel nuzda da sedis u zatovrenim lokalima sa desetinama i stotinama drugih? Pa nije.
Ali ljudi to vole i zabole ih za koronu. A posle kad se razbole "drzava duradi nesto". E pa evo uradila je. Zahvaljujuci vama koji nikakve mere zastite ne postujete.
I ja.Pa sta ces da radis. Da ih cuvas? Ja volim da provodim vreme sa svojom decom.
Dokazano je da su vaše mere glupost.
Imaš 366 dana empirijske potvrde
Pa, jbt, sad mi vraćaju oboje dece kući.
I tih yebenih dva sata što provode u školi Konu je previše. A ta deca su najrevnosnija za maske. Svi ih nose, non stop, drže distancu u učionici. Imali smo slučajeve COVID-19 i kod đaka i kod nastavnika u razredu, ali su maske štitile ostale i sprečile prenos
A kakve veze konkretno De Sisti ima sa zurkama kojih naravno
nema samo u Beogradu, nego juce prica Teodorovic ( ili kako se vec
zove) da su Zadusnice syebale Jug Srbije, Zurke po grobljima?
Pa da.Tako kaze i mladjaHni austrijski kancelar. Bile stroge mesecima,
a rezultat nula.
Ali ti spocitavas De Sistiju da je djuskao po nekim zlatiborskimPa i De Sisti je bio na Zlatiboru. Nije problem otici na planini biti izolovan u vikendici bezbedno je. Problem je sto ljudi koji dolaze na planinu 99% njih smatra da nije doslo ako svaki dan i noc ne drezdi po kaficima i restoranima.
A tako se prenosi najbolje virus.
ЈОш увек нисам родитељ, али ми је некако бзвз. што је деци одузето годину дана од школе. И од учења и од дружења и од социјализације са другом децом.
Генерално, оно што покупимо у детињству, прати нас целог живота, а ово је ускраћивање деци и од детињства и од образовања.
Nemam ni ja decu, ali sam empatican covek i zamisljam ove
jadnicke koji sada imaju 3 ili 4 godine. Oni jadni misle da su zivot
neke zabrane, maske, samo su tako upoznali zivot.
Ali ti spocitavas De Sistiju da je djuskao po nekim zlatiborskim
diskotekama, a sigurno nije jer ima sitnu decu.
Problem je u Srbiji odbijanje vakcina, ove brojke koje Vucic lansira
veze s mozgom nemaju, vakcina ima, ali nema ljudi koji zele vakcinaciju.
Sad je gore nego na početku mera 2020.Tako kaze i mladjaHni austrijski kancelar. Bile stroge mesecima,
a rezultat nula.
Problem je u Srbiji sto se narod vecina ponasa ko da korone nema. Ne nosi niko masku skoro.
Kada bi svi nosili maske NONSTOP kad smo van kuce , prenosivost virusa bi opala 100 puta...
Al ljud inece da nose ,kazu smeta im guse ih itd.
A onda posle "Drzava duradi nesto". "Sto nas zatvarate" i slicno.
Treba pitati bracu Kineze kako su se izborili sa koronom,juce samo 5 novih slucajeva na drzavu sa milijardu+ stanovnika....![]()
Ima smisla, zašto da upropaštavamo sebi život Benkicom preko nosa, kad to neće okončati kinesku epidemiju.Problem je u Srbiji sto se narod vecina ponasa ko da korone nema. Ne nosi niko masku skoro.
Kada bi svi nosili maske NONSTOP kad smo van kuce , prenosivost virusa bi opala 100 puta...
Al ljud inece da nose ,kazu smeta im guse ih itd.
A onda posle "Drzava duradi nesto". "Sto nas zatvarate" i slicno.