Да ли је боље имати 400м2 у Кули или 50м2 у Београду? Вол. 11: Освета Велеграда

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima smisla, zašto da upropaštavamo sebi život Benkicom preko nosa, kad to neće okončati kinesku epidemiju.
Benkica ocigledno ne pomaze. Videti pod Svedska.
Kineske epidemije mozemo se samo vakcinom resiti,
ali i prekidom bilo kakve saradnje sa Kinom jer odatle dolazi
smak sveta i ne samo zbog corone.

Benkica ocigledno ne pomaze. Videti pod Svedska.
Kineske epidemije mozemo se samo vakcinom resiti,
ali i prekidom bilo kakve saradnje sa Kinom jer odatle dolazi
smak sveta i ne samo zbog corone.
Nisu napravili strategiju.

Ja kažem još pre 12 meseci: "Ako je 'mačka već pobegla iz džaka' tj. virus je van kontrole, onda bolje da se ubrza širenje, i tako ne upropasti život."

Oni kažu: "Ne, bolje je da se uspori."

Da bi sad 366 dana kasnije rekli da nemaju pojma šta rade.

Ja kažem još pre 12 meseci: "Ako je 'mačka već pobegla iz džaka' tj. virus je van kontrole, onda bolje da se ubrza širenje, i tako ne upropasti život."

Ako o Svedskoj pricas zaista je bilo tako da nece upasti
u najgori scenarijo, a nisu ni upali ni prosle ni ove godine.

Za sve ovo sto se desava prvenstveno bi trebao da krivis svoje sugradjane. Koji prave korona zurke i ne postuju bilo kakve mere zastite. Cak i maske odbijaju da nose. Evo ja sam bio cele zime samo 2 dana na skijanju i sablaznio sam se. JEDINI sam bio na planini koji je nosio masku. Mozda je bilo jos 2-3 coveka ukupno i to je to. Ovi ostali niko nista, niko masku nema, kafici krcati , ko da se nesto dzabe deli u njima. Na stazama mora da se svadjam sa vama beogradjanima i bijem. Skijalista rekla da se na Gvozdcu i Krcmaru ne spustaju haube prilikom voznje , zbog korone, i skoro svaku voznju se nadje neki pametni beogradjanin da je spusti . Na moju opservaciju da to ne treba raditi zbog korone on mi kaze "Pa sto si onda dosao na skijanje ako se plasis korone". Na to sam mu rekao "sto ti nisi otisao na more nego si dosao na planinu ako ti je hladno na zicari pa moras da spustis haubu". Uglavnom samo problemi sa ljudima.

Ok lepo je doci na planinu, a jel nuzda da sedis u zatovrenim lokalima sa desetinama i stotinama drugih? Pa nije.

Ali ljudi to vole i zabole ih za koronu. A posle kad se razbole "drzava duradi nesto". E pa evo uradila je. Zahvaljujuci vama koji nikakve mere zastite ne postujete.
nisi ti ništa bolji od babe rifketa

Haha BRAVO DR KON!

Uvodi se PRINUDNI RAD za korona partijanere. Nosice boce sa kiseonikom koje su teske u kovid bolnicama....

Ти се узбудиш и срећан си на свако лажно и неоствариво обећање *******них власти.

A u tom slucaju ces kad se zarazis, da cupas dlake sa grudi i udaras se u prsa i krivis Vucica i Kona sto nema mesto za tebe u bolnici.

Ove mere se upravo uvode da bi se usporilo sirenje virusa i da bi svako ili barem najveci deo ljudi mogao da dobije kakvu takvu medicinsku pomoc i negu.

Nemas pameti ni 2 grama.

Poslednja izmena:
Ти се узбудиш и срећан си на свако лажно и неоствариво обећање *******них власти.

Obratio se Kon: Ovo nije dovoljno. Biće još mera i društveno korisnog rada
Beograd -- Član Kriznog štaba dr Predrag Kon izjavio nakon sednice štaba da se razmišlja i o društveno-korisnom radu za one koji krše mere.
utorak, 16.03.2021. | 09:41

Podeli

Tanjug/Rade Prelić

Tanjug/Rade Prelić​

Od sutra će, kako kaže, biti režim kao za vikend. Neće raditi ništa osim prodavnica hrane, apoteka i goriva. To je suština. Sve ostalo će biti zatvoreno do nedelje. Ovo je kompromis jer medicinski deo smatra da ovo nije dovoljno, kazao je on.

Drugi, ekonomnski deo, kaže da je ovo popuštanje medicinskom delu, dodaje dr Kon i ističe da se efekti ovih mera neće videti za pet dana.

"Ne razume se problem, ne razume se da je ovo najveća pandemija, ne samo ovog veka već inače, i da je ona smrtonosna i da se u sklopu toga jedan sektor društva, zdravstveni, do te mere prenapregnuo da ne može da bude bez podrške društva", istakao je dr Kon.

To je sa ovim merama pokazano, kazao je on.

Upitan da li se zna kad je sledeća sednica Kriznog štabva, rekao je da ne zna i da će svi na vreme biti pozvani, do vikenda, kada sledi nova tura dogovaranja.

"Moram da kažem i ovo- da je dominantan britanski soj, koji je počeo da se spušta ka mlađim generacijama i zbog toga će sasvim sigurno mlađi razredi preći na onlajn", rekao je dr Kon.

Takođe, istakao je i da su kazne za kršenje mera nedovoljne i da bi one trebalo da se pooštre, u smislu da se svi koji su ih kršili moraju testirati na koronavirus.

To će biti nove mere, sigurno, kazao je Kon i dodao da je jedna od opcija prinudni rad. Radi se o mlađim ljudijma i oni bi mogli, kako objašnjava da nose boce s kiseonikom u bolnicama, koje su teške. "Govorim to ne da bih plašio već da bih ih odvratio od kršenja mera", zaključio je član Kriznog štaba.

Podsetimo, nakon najnapetije sednice Kriznog štaba, pred medije je izašla predsednica vlade i rekla da dosadašni režim života staje večeras u ponoć. To će, kako je objasnila, trajati do ponedeljka, a za vikend se očekuje nov presek stanja, kada će biti odlučeno da li se rigorozne mere nastavljaju ili ne.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=03&dd=16&nav_category=12&nav_id=1827538

Odzvonilo korona partijanerima

Partijace uskoro u COVID bolnicama sa bocama kiseonika na ledjima :super:

Ето, видиш да неће бити ништа од тога.

Они не би умели ни да организују принудни рад.

Чак и кад би умели некога да пошаљу у ковид болницу, медицински техничар би рекао "склони се, не знаш да носиш, дај мени".

Juce se moj otac cuo sa jednim prijateljem, i rece mu da su mu rodjaci vrlo tesko bolesni od korone, jedan bas lose drugi malo bolje, i da nije bilo mesta za njih u bolnici u Kragujevcu dok nije zvao puno ljudi i povlacio veze da ih prime.

Inace su mladji ljudi u pitanju.

I opet neke dijabole se bune zbog zatvaranja a nema kreveta u bolnicama za bolesne.

Ето, видиш да неће бити ништа од тога.

Они не би умели ни да организују принудни рад.

Чак и кад би умели некога да пошаљу у ковид болницу, медицински техничар би рекао "склони се, не знаш да носиш, дај мени".

Nista ne brini organizovace se nesto. Samo ti nastavi da ides na zurke.

Mozes prati guzzice bolesnim ljudima u bolnici i menjati pelene ako bas ne volis da nosis boce. Nesto ce se naci i za tebe.

To će biti nove mere, sigurno, kazao je Kon i dodao da je jedna od opcija prinudni rad.

Ja bi sprovodio racije u vecernjim satima i hapsio . Sa zurke pravo u covid bolnicu , pa da vidis zurke sa bocom na ledjima ceo dan....

Kad mozes da partijas i siris koronu , mozes i da nosis boce sa kiseonikom u covid bolnici ljudima na samrti....

Protivustavno.
Član 26

Juce se moj otac cuo sa jednim prijateljem, i rece mu da su mu rodjaci vrlo tesko bolesni od korone, jedan bas lose drugi malo bolje, i da nije bilo mesta za njih u bolnici u Kragujevcu dok nije zvao puno ljudi i povlacio veze da ih prime.

I opet neke dijabole se bune zbog zatvaranja a nema kreveta u bolnicama za bolesne.
Za godinu dana smo na xy primera svuada u svetu videli da zatvaranje ne sluzi nicemu.....

A u tom slucaju ces kad se zarazis, da cupas dlake sa grudi i udaras se u prsa i krivis Vucica i Kona sto nema mesto za tebe u bolnici.

Ove mere se upravo uvode da bi se usporilo sirenje virusa i da bi svako ili barem najveci deo ljudi mogao da dobije kakvu takvu medicinsku pomoc i negu.

Nemas pameti ni 2 grama.
ove mere se ne uvode da se spreči širenje virusa, to je i deci dosad jasno
godinu dana su mere i zatvaranja, milioni se vakcinišu, a uvek je isto
ko ima mozak, shvatiće
ko nema, neka piše glupe komentare

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back