Да ли је боље имати 400м2 у Кули или 50м2 у Београду? Вол. 11: Освета Велеграда

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A4-F9896-E-BDA9-4-A6-A-A227-9-EA358-FED71-D.jpg

News Bulletin

Pa, reklamiraš Kinu kao novu crnu boju, ali u stvari je to jedan pakao psoždera.
Uvek sam bio u dilemi da li original kaže da je crvena nova crna, ili da je crna nova crvena. Evo ni sad nisam baš siguran, kvota za prvu varijantu mi je 1.2, a za drugu 1.6.

Mogao bih jednom kada otkrijem istinu smisliti i mnemonik™ da mi pomogne da više ne zaboravljam.

Uh, ne moramo dalje u vezi sa koleginicom Rostov-Bilja.

Kupio sam neki vitamin E, kanadske proizvodnje (bukvalno prvo što vidim ispred sebe da skrenemo temu) :D
Jamieson, naime.
Kažu "since 1922"

Преко пута Скупштине сам видео неки кафић (?) на ком поносито пише "Est. 2017" или тако већ нешто. Мораћу да пошаљем Нашег Човека у Београду (Џег) да прошета и извиди да ли још постоје.

Барем су искрени, за разлику од шиптарске БК који тврде да су компанију етаблирали 1763. Дакле, четврт века пре француске револуције.

tFbPR9v5SbTVSqCZUHcSj_j8XdL-05g7MYbqy33ODQnysmOpaZNLDCd4imRZL9EfsA8InZALhrRMRShcsZsVKRYa1SqLqnBUkkaTv4HfXYEdzZNMKwKsNLATOA8QimlcSaQ

Ја наместила неко гласање? Никад. Хехе.

Бејб, али кад дођем на власт, онда ћемо морати да организујемо неке "бугарске возове" и неке куповине гласова, и сликање са личним картама уз гласачки листић, иначе падам са власти у року од 4 године. :(

А, мислим да је то много тешко да кад си власт, па више не будеш власт.

То је као... нпр. кад имаш паре, па онда после немаш паре.

Или...као кад живиш у Београду, па после живиш на Голију.

Преко пута Скупштине сам видео неки кафић (?) на ком поносито пише "Est. 2017" или тако већ нешто. Мораћу да пошаљем Нашег Човека у Београду (Џег) да прошета и извиди да ли још постоје.

Барем су искрени, за разлику од шиптарске БК који тврде да су компанију етаблирали 1763. Дакле, четврт века пре француске револуције.

tFbPR9v5SbTVSqCZUHcSj_j8XdL-05g7MYbqy33ODQnysmOpaZNLDCd4imRZL9EfsA8InZALhrRMRShcsZsVKRYa1SqLqnBUkkaTv4HfXYEdzZNMKwKsNLATOA8QimlcSaQ
Grb izrađen u Paint Brush :D
Kad se budem revakcinisao, pa još i izmerio antitijela, onda ću da posetim i te utemeljenike iz nežne 2017. godinice

, за разлику од шиптарске БК који тврде да су компанију етаблирали 1763.
Да су знали да је Јапанцима прошла прича о 1300 година хотела у власништву једне породице.. изабрали би они и неко даље столеће.

Poslednja izmena:

Opet gledam ovaj grb...
Zlonamerni bi primetili da, čim se Karići uspostaviše u Peći, nestade Pećke Patrijaršije :eek:

Pada cena kukuruza.

Bilo je 22 rsd/kg, sada je 15rsd/kg.

Pšenica isto pala cena

Otkupna cena je bila 24rsd/kg

Sada je 19 rsd/kg.
Znači rešenje je posedovati milion kilograma kukuruza i četiri miliona kilograma pšenice.

Sve ispod toga je Uzaludan Trud.

Пре нешто као **** Урук Хаја.

Тихи би можда, можда могао да буде шумски вилењак Мориквенд који живљаше у тами међу разним ужасним бићима ноћи и никад не виде светло Валинора. Али морао би много да ради на себи.

#samogolija

Kako je lepo ici leti na planinu u pecurke. Beres lisicarku vrganj. Nekad naleti i i poneka jajcara.

Udises svez miris cetinara, slusas zubor potoka, cvrkut ptica.....

suma-drvece-priroda.jpg

6f88e8dadf83949c69d4722076cd2027.png

Каква је ово паганштина, фале још само виле у колу и дрекавац.

orkovi zive u gradovima orkova

Vilenjaci u sumama.

У шумама живе шумски вилењаци који су најниже рангирани од свих. Они најбољи живе у каменим градовима.

#samogolija

Kako je lepo ici leti na planinu u pecurke. Beres lisicarku vrganj. Nekad naleti i i poneka jajcara.

Udises svez miris cetinara, slusas zubor potoka, cvrkut ptica.....

suma-drvece-priroda.jpg

6f88e8dadf83949c69d4722076cd2027.png

To verovatno objašnjava zašto svi pobegoše iz grada u šumu, stanove u krugu dvojke prodaju u bescenje da bi izgradili kolibe na Goliji.

Idila, burazere!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back