- Poruka
- 21.197
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uvek sam bio u dilemi da li original kaže da je crvena nova crna, ili da je crna nova crvena. Evo ni sad nisam baš siguran, kvota za prvu varijantu mi je 1.2, a za drugu 1.6.Pa, reklamiraš Kinu kao novu crnu boju, ali u stvari je to jedan pakao psoždera.
Uh, ne moramo dalje u vezi sa koleginicom Rostov-Bilja.
Kupio sam neki vitamin E, kanadske proizvodnje (bukvalno prvo što vidim ispred sebe da skrenemo temu)
Jamieson, naime.
Kažu "since 1922"
Ја наместила неко гласање? Никад. Хехе.
Grb izrađen u Paint BrushПреко пута Скупштине сам видео неки кафић (?) на ком поносито пише "Est. 2017" или тако већ нешто. Мораћу да пошаљем Нашег Човека у Београду (Џег) да прошета и извиди да ли још постоје.
Барем су искрени, за разлику од шиптарске БК који тврде да су компанију етаблирали 1763. Дакле, четврт века пре француске револуције.
![]()
Ja sam kao Vilenjaci u Tolkinovom univerzumu.
Да су знали да је Јапанцима прошла прича о 1300 година хотела у власништву једне породице.. изабрали би они и неко даље столеће., за разлику од шиптарске БК који тврде да су компанију етаблирали 1763.
Opet gledam ovaj grb...Преко пута Скупштине сам видео неки кафић (?) на ком поносито пише "Est. 2017" или тако већ нешто. Мораћу да пошаљем Нашег Човека у Београду (Џег) да прошета и извиди да ли још постоје.
Барем су искрени, за разлику од шиптарске БК који тврде да су компанију етаблирали 1763. Дакле, четврт века пре француске револуције.
![]()
Znači rešenje je posedovati milion kilograma kukuruza i četiri miliona kilograma pšenice.Pada cena kukuruza.
Bilo je 22 rsd/kg, sada je 15rsd/kg.
Pšenica isto pala cena
Otkupna cena je bila 24rsd/kg
Sada je 19 rsd/kg.
Nije baš tako.Znači rešenje je posedovati milion kilograma kukuruza i četiri miliona kilograma pšenice.
Sve ispod toga je Uzaludan Trud.
Пре нешто као **** Урук Хаја.
Vradžbine![]()
Пре нешто као **** Урук Хаја.
#samogolija
Kako je lepo ici leti na planinu u pecurke. Beres lisicarku vrganj. Nekad naleti i i poneka jajcara.
Udises svez miris cetinara, slusas zubor potoka, cvrkut ptica.....
![]()
![]()
Koje još Crtane Filmove pratiš sa 50 godina uzrasta?orkovi zive u gradovima orkova
Vilenjaci u sumama.
orkovi zive u gradovima orkova
Vilenjaci u sumama.
To verovatno objašnjava zašto svi pobegoše iz grada u šumu, stanove u krugu dvojke prodaju u bescenje da bi izgradili kolibe na Goliji.#samogolija
Kako je lepo ici leti na planinu u pecurke. Beres lisicarku vrganj. Nekad naleti i i poneka jajcara.
Udises svez miris cetinara, slusas zubor potoka, cvrkut ptica.....
![]()
![]()