- Poruka
- 41.996
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne razumeš, ali nema veze.Mnogo zreo paradajz u subotu imaćeš kečap umesto sosa
i Madlen Olbrajt, hrvatska i šiptarska tetkaUmro Gorbačov
to si rekao i prošli put pa otkazaoNeću biti prisutan na krstarici do 10. 09.2022.
Trulo/bajati sos prsviš, prevereli?Ne razumeš, ali nema veze.
Pa ti si poznati simpatizer Jedinstvene Rusije i njene sestrinske stranke SNS.И Дарија Бараћ ће сада можда да пише да си ру.согуз и СРС али не мари људи пишу свашта...има ги разних...можемо да је питамо?![]()
Plako sam ko dete.Vidi, vidi, i na Danskom aerodromu pišu isto kao mi ODLASCI![]()
Dopašće ti se ženevski narod, to je najbolji grad u CH.
Pa jesi klepio to iz magacina raznih do sada?Ja sam na Marsu, od kosmodroma do prolećne hemisfere traže 700 kuvanih kukuruza i 60 krompira
Mi sutra gledamo islandski i farskoostrvski narod. Nego me ne raduje posao pregledavanja, selektovanja i obrade i biranja recimo stotinak od par desetina hiljada fotografija po povratku. Ali dobro, teškoe, šta se može. Ako bogovi budu milostivi, možda odemo i na neki icelandic black metal koncert.Dopašće ti se ženevski narod, to je najbolji grad u CH.
Imaš recimo "Kej De Berg" gde možeš videti dobra auta parkirana ispred hotela Four Seasons.
Tu je onda ekskluzivna ulica Rue du Rhone. Zatim četvrt prostitucije Rue de Berne u Pakiju
Pojedine firme imaju i obuku kako se to radi...Pa jesi klepio to iz magacina raznih do sada?
Dopašće ti se ženevski narod, to je najbolji grad u CH.
Imaš recimo "Kej De Berg" gde možeš videti dobra auta parkirana ispred hotela Four Seasons.
Tu je onda ekskluzivna ulica Rue du Rhone. Zatim četvrt prostitucije Rue de Berne u Pakiju