Da li je bolje imati 400m2 u Kuli ili 50m2 u Beogradu? No.15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
received_603161038110590.jpeg

Eo slika.

kaže @Тихи da ja mrzim ruse i sve što je pošteno i pravedno, a ja u stvari volim ruse i njihovu umetnost, dušu, svete ljude, ali ne volim da me rusi guze isto kao što ne volim da me ameri guze, dok se tihi redovno naguzi pred rusom i posle traži mesto domara u školi u rvatima da i on primi crkavicu iz državnog budžeta

A kako te to Rus gazi?

Jel te mozda bombarduje, jel okupira koji deo Srbije, jel preti, zavrce usi, uvodi sankcije? Rus je ginuo za Srbe i Srbiju u svakom ratu od 1876 do danas koji smo vodili.
.
Srbin nema veceg brata i prijatelja od Rusa

Ovo je bilo blizu

https://rs.n1info.com/svet/zbog-strajka-pilota-otkazani-svi-letovi-lufthanze-iz-nemacke/

Zbog jednodnevnog štrajka pilota nemačka avio kompanija Lufthanza u petak će otkazati gotovo sve letove, njih više od 800, čime će biti pogođeno više od 130.000 putnika, saopštila je kompanija.

Posledice štrajka mogle bi se osećati i za vikend. Lufthanzini avioni koji se nalaze u inostranstvu u petak će se vraćati u Nemačku, ali će putnici koji u Nemačkoj presedaju, tek za vikend moći da nastave put do krajnjeg odredišta.

Ti baš umeš da se provodiš

Prosralo te da se nigde ne odgledaš od stakla :bljak:
žao mi je
obično umesto tragova ostavim poruku
i onda je slučaj rešen kad naidju pismeni

a ti bi valjalo na dijetu
dvostruka karta je ipak jeftinija od vezane trostruke
toliki popust ni na mile loyality nećeš dobiti

Zasto je ovoliki majmun?
Ne ume ni da pije vino, a ni vodu.

Zasto zabacuje glavu unazad kad pije?

Umesto da casu navrne pod jacim uglom.