Da li je bolje imati 400m2 u Kuli ili 50m2 u Beogradu? No.15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
najvise su voleli zutaci sa tek napunjenih 20 da budu savetnici u firmama :hahaha:
kolko sam takvih debilnih budaletina video....
"radim u firmi tri meseca već imam ogromno iskustvo, pokazao sam visok stepen samosnalažljivosti da kad god mi stigne neki nalog a ja pogledam po tudjim registratorima kako su oni to uradili"

prvo neslaganje administracijske prirode - krk bolovanje a u medjuvremenu "samo da javi da mu bolje i da usput podseti da onaj predmet nije gotov"

ako ga predmet i dalje bude čekao - ne javlja se tri dana zbog automatskog otkaza

a sledećoj firmi napiše kako je radio u ovoj...

:rotf:

p.s. ranije se takvim pametnjakovićima upisivalo u radnu knjižicu da su neodgovorni i nesposobni debili pa ih namerno gubili i vadili nove... laknulo im kad su čuli da radne knjižice više ne trebaju već sve ide didžitalno :super:

"radim u firmi tri meseca već imam ogromno iskustvo, pokazao sam visok stepen samosnalažljivosti da kad god mi stigne neki nalog a ja pogledam po tudjim registratorima kako su oni to uradili"

prvo neslaganje administracijske prirode - krk bolovanje a u medjuvremenu "samo da javi da mu bolje i da usput podseti da onaj predmet nije gotov"

ako ga predmet i dalje bude čekao - ne javlja se tri dana zbog automatskog otkaza

p.s. ranije se takvim pametnjakovićima upisivalo u radnu knjižicu da su neodgovorni i nesposobni debili pa ih namerno gubili i vadili nove... laknulo im kad su čuli da radne knjižice više ne trebaju već sve ide didžitalno :super:
ahaha Demokratski krk život na foru hnjo hnjo

:thumbdown:

K-L-U-B D-E-B-E-L-I-H
(Grok-2003)

images

bio u jednoj zaista jakoj firmi tog vremena kod drugara
znao ljude koji su tamo radili godinama, nivo i strucnost u bransi su im vrh
i videh neka dva klinca imali oko 22-23 koji sede sa sefovima sektora
pitam posle drugara ko su ovi, a on sa gadjenjem samo rece djindjic ih poslao
ja pitam pa jel nesto uspevaju da nauce, ipak su mladi za ovo vidim nemaju iskustvo
on procedi, oni su savetnici...samo se zgledasmo..ja prasnuo u smeh, a on bio mrtav ozbiljan i dalje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back