Da li je bolje imati 400m2 u Kuli ili 50m2 u Beogradu? No.15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eo me u gradu
IMG20220831144159.jpg

Jesi fazonirao onaj podvoljak iz 1998.
Uskoro ideš u Maksi to je ipak svečana prilika
o kako da ne

Delhaize je 1 od 5 najvećih poslodavaca u post-petolistopadskoj Srbiji

Drago mi je da ću imati priliku da radim za minimalac u firmi sa 12.000 saradnika, znači radnici im ne trebaju.

MAXI generalno ulazi u onaj MMF dug Srbije koji otplaćuju svi gradjani pa čak i oni koji rade kod Miodraga Kostića. Ukupan dug Srbije je trenutno 1/3 štete načinjene tokom NATO bombardovanja.

To je dobar znak.

Ja sam na Marsu, od kosmodroma do prolećne hemisfere traže 700 kuvanih kukuruza i 60 krompira
jeсте певали

Волимо хашиш очи нам се цакле
Волим и ја жљут, кентор и меспатле
Волимо хашиш очи нам се цакле
Волим и ја жљут, кентор и меспатле?

У данашњој политици истраживање Ђорђа Влаха од пре пар месеци са напоменом да је и данас слично расположење Срба...82,2% против санкција Русији, 85% против признања Косова, 87,2% против чланства у Нато...
лепо...:D

У данашњој политици истраживање Ђорђа Влаха од пре пар месеци са напоменом да је и данас слично расположење Срба...82,2% против санкција Русији, 85% против признања Косова, 87,2% против чланства у Нато...
лепо...:D
Mene da su pitali, tako bih odgovarao.

Ipak, ludi Djoka Vlah bi moj glas zloupotrebio i pisao na tweeter kako sam rusogu.z.

Mene da su pitali, tako bih odgovarao.

Ipak, ludi Djoka Vlah bi moj glas zloupotrebio i pisao na tweeter kako sam rusogu.z.
И Дарија Бараћ ће сада можда да пише да си ру.согуз и СРС али не мари људи пишу свашта...има ги разних...можемо да је питамо? :mrgreen:

И Дарија Бараћ ће сада можда да пише да си ру.согуз и СРС али не мари људи пишу свашта...има ги разних...можемо да је питамо? :mrgreen:
moderacija brine da se Klub Debelih ne uzbudi
može skoči pretisak od slasno i masno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back