ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.801
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, morala si da proveriš kod svojih zašto svaki avion u kom se nadješ mora da leti 10.000 ft niže?Sad putujemo ali platila sam 39 danskih kruna za net u letu
Vidi, vidi, i na Danskom aerodromu pišu isto kao mi ODLASCIEo me u graduPogledajte prilog 1213879
o kako da neJesi fazonirao onaj podvoljak iz 1998.
Uskoro ideš u Maksi to je ipak svečana prilika
možda se džoraju sa IDEA-om?Zatvorili mi maxi u kraju, nadam se da neće da nikne kladionica![]()
Sad sam u ŠvedskojVidi, vidi, i na Danskom aerodromu pišu isto kao mi ODLASCI![]()
Ja sam na Marsu, od kosmodroma do prolećne hemisfere traže 700 kuvanih kukuruza i 60 krompiraSad sam u Švedskoj
Mogu ti reći da je taksi s aerodroma €66.19
prosraćeš se od alpskog 3.5%
Možda će ovo džogirati tvoj _____ umJa sam na Marsu, od kosmodroma do prolećne hemisfere traže 700 kuvanih kukuruza i 60 krompira
jeсте певалиJa sam na Marsu, od kosmodroma do prolećne hemisfere traže 700 kuvanih kukuruza i 60 krompira
jeсте певали
Волимо хашиш очи нам се цакле
Волим и ја жљут, кентор и меспатле
Волимо хашиш очи нам се цакле
Волим и ја жљут, кентор и меспатле?
Baš kao što smo mi normalni najavljivali. SNS se raspada pod težinom Putinovog poraza od Pravog sektora
Нек пређу код Сандуловића у странку...Baš kao što smo mi normalni najavljivali. SNS se raspada pod težinom Putinovog poraza od Pravog sektora
Mene da su pitali, tako bih odgovarao.У данашњој политици истраживање Ђорђа Влаха од пре пар месеци са напоменом да је и данас слично расположење Срба...82,2% против санкција Русији, 85% против признања Косова, 87,2% против чланства у Нато...
лепо...![]()
Tek u subotu? Kasniš, beležim ti minus.U subotu ću kuvati paradajz.
Da tek u subotu jer će biti dan prijatan.Tek u subotu? Kasniš, beležim ti minus.
И Дарија Бараћ ће сада можда да пише да си ру.согуз и СРС али не мари људи пишу свашта...има ги разних...можемо да је питамо?Mene da su pitali, tako bih odgovarao.
Ipak, ludi Djoka Vlah bi moj glas zloupotrebio i pisao na tweeter kako sam rusogu.z.

Mnogo zreo paradajz u subotu imaćeš kečap umesto sosaDa tek u subotu jer će biti dan prijatan.
moderacija brine da se Klub Debelih ne uzbudiИ Дарија Бараћ ће сада можда да пише да си ру.согуз и СРС али не мари људи пишу свашта...има ги разних...можемо да је питамо?![]()