- Poruka
- 86.511
tačnoVidi se da se ne razumeš u stočarstvo.
kad u jednom vimenu nema povučeš za drugo, video od teleta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tačnoVidi se da se ne razumeš u stočarstvo.
Puno treba vremena ručno da muzeš recimo 40 krava muzara.tačno
kad u jednom vimenu nema povučeš za drugo, video od teleta
baba je imala 2 krave a odgajila 3 goveda sebe i dedu, kupili komplet mehanizacijuPuno treba vremena ručno da muzeš recimo 40 krava muzara.
Vidi se da se ne razumeš u stočarstvo.

bar nisam ko ti u osnovnoj pisao za domaći: "bili smo na selu i tamo sam video velikog psa sa rogovima i davao je mleko"Једном је Стојко 'тео да помузе краву.
Али, уместо краве, он је помузао бика.![]()
bar nisam ko ti u osnovnoj pisao za domaći: "bili smo na selu i tamo sam video velikog psa sa rogovima i davao je mleko"
opet fabrike za 1€?Stojkov iskoristi sada povoljnu cenu zemljišta.
Ili počni da sadiš sibirski limun.opet fabrike za 1€?
Душмани!opaaa
brišu se postovi
da vidimo koji
Prestani da kukas.Nema ljudi više krupnijih posla.
Ne kukam ja, hvala bogu radim još uvek ne za inostranstvo nego za naše tržište od Bečeja do BG.Prestani da kukas.
u KLUBU DEBELIH (Grok-2003) odlično znaju da škola ne treba (od osnovne do megadens fakulteta)Знамо да ниси био ни у основној.
Slabo.u KLUBU DEBELIH (Grok-2003) odlično znaju da škola ne treba (od osnovne do megadens fakulteta)
konkurišeš, pozovu te
popuniš formular zinu na potpis
vide da ti je CV Američki (Eldorado 100%)
odmah u Trening Centar pa na njihovu Akademiju za poslovodje
to je jedina škola koja se priznaje od 05.10.2000.
eeeee ne može kum svako da ti bude
bar nisam ko ti u osnovnoj pisao za domaći: "bili smo na selu i tamo sam video velikog psa sa rogovima i davao je mleko"

slabo tebi u gaćamaSlabo.
najvise su voleli zutaci sa tek napunjenih 20 da budu savetnici u firmamau KLUBU DEBELIH (Grok-2003) odlično znaju da škola ne treba (od osnovne do megadens fakulteta)
konkurišeš, pozovu te
popuniš formular zinu na potpis
vide da ti je CV Američki (Eldorado 100%)
odmah u Trening Centar pa na njihovu Akademiju za poslovodje
to je jedina škola koja se priznaje od 05.10.2000.

ako kum nije dugme,Ni ja nisam nikad bio dugme, uvek sam dzek.
slabo tebi u gaćama
radiš u tržišno neodgovornoj firmi te kao takvoj osudjenoj na propast
nemate trening centar za mlade željne rada ali bez predznanja sa KEMPPI-jem, što vam se već olupalo o glavu
ti si mudro ćutao i prijavio ih direktoru kako ne znaju i sačuvao svoje radno mesto da ne dodju brži, bolji, jači
ah, tako socijalistički...