Namerno sam te sad visestruko citirala jer znam da te to vredja (iz meni nepoznatog razloga, jer zasto bi inace postojalo visestruko citiranje?), da mi ne bi odgovarao, jer ako ovako "odgovaras" nekakvim notorno besmislenim pitanjima,bolje da ne odgovaras i da me ne gnjavis.
Niti sam ti ja išta ukinuo, niti imam mogućnost da to radim, niti sam znao da ti je išta ukinuto dok sam nisi rekao. I već sam ti to rekao, ali se praviš blesav i smišljaš neke teorije zavere. Upozoren si više puta od strane admina da oladiš malo sa hejtom (a sve što pišeš u zadnje vreme je dokaz da ti to ne poštuješ)
Vređanje ne tolerišem i za svako vređanje ćeš biti kažnjen, kao što Pravilnik nalaže.
Svaka kazna koja se ovde da može i da se ukine, ali za to treba pokazati dobru volju i kulturno ponašanje, sve suprotno od ovoga što ti radiš sada.
Ne vređam ni ja tebe, pa bi i ti mogao da ispoštuješ to isto. Nije teško biti kulturan.
Sizife, on u jednom trenutku kao da hoce da uvredi da mu "lakne" ali da si ovo odgovorio a da ga nisi banovao, vec sledeci trenutak bi razgovarao s tobom. Tihi je druzeljubiv i nije zao, tj. zlopamtilo, cak je previse dobrog srca i naivan.
I da li je zaista moguce da mu se ne daje da otvara teme van politike?
Promena vlasti na izborima je moguća kad su izbori pošteni, kad su u predizbornoj trci svi učesnici izbora jednako zastupljeni, kada državni servis i svi mediji pristupaju profesionalno i neutralno izborima i ne blate namerno sve kandidate opozicije.
Ako ti misliš da mi to imamo, onda ne znam šta da ti kažem osim da pogledaš malo bolje.
Pa valjda meni to ne treba da objasnjavas, bila sam i podrzavalac i "nosilac" 5. oktorbra, ali ako je jedan Milosevic "pao" na izborima, onda ce pasti bilo ko. Oni su dokazano krali izbore (otud protest 96/97), ali cak i povrh toga dosao je taj dan kada je druga strana prevagnula, znaci nije nemoguce.
Nego bojim se da je potreban "dezurni krivac" jer opozicija a ni studenti, ne znaju kako bi resili mnoge nagomilane probleme u zemlji i spoljnoj politici. I svi na Vucica vode hajku, ali ej problem sto nema prave volje da se on pobedi, jer
nema prave ideje sta dalje
, a da je drugacije od njegove makar spoljne politike. Niko kao da nece taj "vruc krompir", ali je lako da se kritikuje i "pljuje" sa bezbedne daljine i tople fotelje.
To su bile čisto političke teme i prebačene su na politiku.
Tebi je zabranjeno da otvaraš teme na Politici pa si hteo da zaobiđeš sistem na ovaj način, ali to nije OK.
Samo da primetim - kad ih je otvarao na "politici", prebacivali ste te teme na "region i svet" u zadnje vreme. Sada ne valja ni tamo sto ih direktno otvara?