Kafić Da li je bolje imati 400m u Kuli ili 50m u Beogradu? #18 - Kuća na moru ili jednosoban stan u Beogradu?

1760646569315.jpeg

Novopazarski studenti stigli u Rašku prvog dana marša ka Novom Sadu​

studenti iz Novog Pazara
Foto:

Studenti iz Novog Pazara, koji su krenuli pešice na protest 1. novembra u Novom Sadu, stigli su večeras u Rašku.

Oni su najavili će u akciji „16 dana za 16 žrtava“ pešačiti 16 dana do Novog Sada i preći oko 340 kilometara.

U Novom Sadu 1. novembra biće održan veliki komemorativni skup za 16 žrtava pada nadstrešnice na Železničkoj stanici, a dolazak su najavili studenti i građani iz gradova i opština širom Srbije.

@Тихи jesi ugostio studente, bio dobar domaćin? :mrgreen:

Kakav si ti @Sizif los covek, ukinuo si mi mogucnost da otvaram teme na celom forumu, hteo sam da otvorim temu na Religiji povodom 850 godina od rodjenja Svetog Save...

Mrzite nas srpske patriote vi sorosevci iz dna duse i sprovodite najcrnju cenzuru i diktaturu

Kako radili tako vam Bog vratio nazad
Ti nisi srpski patriota, već si strani plaćenik, ruski. :rtfm:

Haha @Sizif kakav si ti pacenik i bednik, sve si moje teme sa sekcije Region i svet, gde si jedini moderator pobrisao i ako su otvorene bile u skladu sa pravilnikom.

I posle kao, kazes, da me ne mrzis....
Hoćeš li posle vrađanja, da kukaš da su te opet banovali?
Ne ulazim u drugi deo, to brisanje, ne idem tamo i ne znam šta se dešava.

Haha @Sizif kakav si ti pacenik i bednik, sve si moje teme sa sekcije Region i svet, gde si jedini moderator pobrisao i ako su otvorene bile u skladu sa pravilnikom.

I posle kao, kazes, da me ne mrzis....
Ja sam meta Tihi, nisi ti. Smetaju im vernici.

Smeta im kad neko ne "dinsta" i ne gadja ljude i tudje kuce kamenjem i jajima. Ukratko, smetaju im mirni ljudi i fini, vaspitani.
Hoćeš li posle vrađanja, da kukaš da su te opet banovali?
Ne ulazim u drugi deo, to brisanje, ne idem tamo i ne znam šta se dešava.
Pa pogledaj prvo pre nego sto prokomentarises.

Ja sam meta Tihi, nisi ti. Smetaju im vernici.

Smeta im kad neko ne "dinsta" i ne gadja ljude i tudje kuce kamenjem i jajima. Ukratko, smetaju im mirni ljudi i fini, vaspitani.

Pa pogledaj prvo pre nego sto prokomentarises.
Da ti nacrtam, ili čitaj polako, evo ja baš polako pišem.
Ako Tiksi vređa, nema kukanja kad ga banuju.

Da ti nacrtam, ili čitaj polako, evo ja baš polako pišem.
Ako Tiksi vređa, nema kukanja kad ga banuju.
Pa ne vredja iz cista mira, citaj i ti polako.

Sta su smetale te teme ne tom pdfu? Stajale su mesecima. Nikoga u tim temama nije vredjao.

E sad jedino da zabrane njegovo misljenje. Ali ako nekog ucutkaju, nece ga i preobraziti, i pojavice se 1000 drugih "malih Tihija" koji ce na jos gri nacin reci ono sto on misli.

Vi sendvičari ne znate za bolje ,čim vam nešto smeta, kreće vređanje. Ne smeta vam ni nedostatak zuba. :ljutko:
Vrednost coveka je u dusi, a ne koliko zuba ima. Uostalom bolje da ima i 3 ali svoja, nego sve vestacke koje ce nocu da skida i izgleda kao strasilo.

Sam si senvicar, i nevaspitani nasilnik koji podrzava kamenovanje i gadjanje ljudi jajima, za to si.

Ja podrzavam slobodu, ali hriscansku, da volim onog koga ja hocu, bez nasilja, bez ikakve logike ako treba.

A ne da mi drugi kroje jednoumlje.
A veđanje je hrišćanski? A mlaćenje i kriminalci pod kapuljačama su hriščanski? A gaženje automobilima je hriščansko?
Jednoumlje je odlika vas koji podržavate tiraniju.

A veđanje je hrišćanski? A mlaćenje i kriminalci pod kapuljačama su hriščanski? A gaženje automobilima je hriščansko?
Jednoumlje je odlika vas koji podržavate tiraniju.
E pa to je to, sto ti u svom jednoumlju i suzenoj svesti ne vidis da neko ni to ne podrzava.

Najveci nasilnici i tirani su videli sve "crno- belo", kao ti.

Back