Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od kad to studenti idu u školu?Dobro jutro svima.
Lako im je,mame i tate podržavaju da ne idu u školu, na fakultete, nema veze što šetaju.
Ti nisi srpski patriota, već si strani plaćenik, ruski.Kakav si ti @Sizif los covek, ukinuo si mi mogucnost da otvaram teme na celom forumu, hteo sam da otvorim temu na Religiji povodom 850 godina od rodjenja Svetog Save...
Mrzite nas srpske patriote vi sorosevci iz dna duse i sprovodite najcrnju cenzuru i diktaturu
Kako radili tako vam Bog vratio nazad
Hoćeš li posle vrađanja, da kukaš da su te opet banovali?Haha @Sizif kakav si ti pacenik i bednik, sve si moje teme sa sekcije Region i svet, gde si jedini moderator pobrisao i ako su otvorene bile u skladu sa pravilnikom.
I posle kao, kazes, da me ne mrzis....
Ja sam meta Tihi, nisi ti. Smetaju im vernici.Haha @Sizif kakav si ti pacenik i bednik, sve si moje teme sa sekcije Region i svet, gde si jedini moderator pobrisao i ako su otvorene bile u skladu sa pravilnikom.
I posle kao, kazes, da me ne mrzis....
Pa pogledaj prvo pre nego sto prokomentarises.Hoćeš li posle vrađanja, da kukaš da su te opet banovali?
Ne ulazim u drugi deo, to brisanje, ne idem tamo i ne znam šta se dešava.
Išli su na fakultete,a gimnazijalci u gimnaziju.Od kad to studenti idu u školu?![]()
Добро, петком долар редовно пуца.nego pusti te soroseve prostitutkice, nesto ti dolar puko
Имаш ли воде у Беочину/РаковацIšli su na fakultete,a gimnazijalci u gimnaziju.
Da ti nacrtam, ili čitaj polako, evo ja baš polako pišem.Ja sam meta Tihi, nisi ti. Smetaju im vernici.
Smeta im kad neko ne "dinsta" i ne gadja ljude i tudje kuce kamenjem i jajima. Ukratko, smetaju im mirni ljudi i fini, vaspitani.
Pa pogledaj prvo pre nego sto prokomentarises.
Išli su i osnovci u osnovnu.Išli su na fakultete,a gimnazijalci u gimnaziju.
Pa ne vredja iz cista mira, citaj i ti polako.Da ti nacrtam, ili čitaj polako, evo ja baš polako pišem.
Ako Tiksi vređa, nema kukanja kad ga banuju.
Vi sendvičari ne znate za bolje ,čim vam nešto smeta, kreće vređanje. Ne smeta vam ni nedostatak zuba.Pa ne vredja iz cista mira, citaj i ti polako.
Sta su smetale te teme ne tom pdfu? Stajale su mesecima. Nikoga u tim temama nije vredjao.
Vrednost coveka je u dusi, a ne koliko zuba ima. Uostalom bolje da ima i 3 ali svoja, nego sve vestacke koje ce nocu da skida i izgleda kao strasilo.Vi sendvičari ne znate za bolje ,čim vam nešto smeta, kreće vređanje. Ne smeta vam ni nedostatak zuba.![]()
Vrednost čoveka je u slobodi, zato mi pametni pozdravljamo studente!Vrednost coveka je u dusi, a ne koliko zuba ima. Uostalom bolje da ima i 3 ali svoja, nego sve vestacke koje ce nocu da skida i izgleda kao strasilo.
Ja podrzavam slobodu, ali hriscansku, da volim onog koga ja hocu, bez nasilja, bez ikakve logike ako treba.Vrednost čoveka je u slobodi, zato mi pametni pozdravljamo studente!
A veđanje je hrišćanski? A mlaćenje i kriminalci pod kapuljačama su hriščanski? A gaženje automobilima je hriščansko?Ja podrzavam slobodu, ali hriscansku, da volim onog koga ja hocu, bez nasilja, bez ikakve logike ako treba.
A ne da mi drugi kroje jednoumlje.
E pa to je to, sto ti u svom jednoumlju i suzenoj svesti ne vidis da neko ni to ne podrzava.A veđanje je hrišćanski? A mlaćenje i kriminalci pod kapuljačama su hriščanski? A gaženje automobilima je hriščansko?
Jednoumlje je odlika vas koji podržavate tiraniju.
Hop, hop, skoči kerky!E pa to je to, sto ti u svom jednoumlju i suzenoj svesti ne vidis da neko ni to ne podrzava.
Najveci nasilnici i tirani su videli sve "crno- belo", kao ti.