Kafić Da li je bolje imati 400m u Kuli ili 50m u Beogradu? #18 - Kuća na moru ili jednosoban stan u Beogradu?

Не жели да Крстарица изгледа као Информерска насловница, има неког смисла ипак.
Можда покушавају да привуку људе другом политиком.
Иако мене нервирају твоје теме где нападаш блокадере нисам против слободе говора.

Zato ce da im forum izgleda ko pokojni forum b92

Pa evo i ova tema je bila na politici, najpopularnija ikada u istoriji foruma, sa nekih 17-18nastavaka je pre bila na politici, pa je kaznise ko mene.

Uzivajte u jednoumlju

To samo pokazuje da sam ja u pravu, i da su blokaderi duboko ostrasceni i ogrezli u jednoumlju, i da ne podnose drugacije misljenje ni na koju temu, makar mislili 98% isto ako ne mislimo 2% odmah si osudjen i prokazen.

Kao takvi nikada nece vladati Srbijom prirodno.

Ja da sam vlasnik ili moderator ovde nikada ne bih progonio ljude koji drugacije misle. Bogatstvo foruma je u razlicitosti misljenja a ne u progonu i teroru nad onima koji drugacije misle. To je samo dokaz nemoci i besa kod onoga ko tako radi.

Evo ti ga @Dе Sisti . Mi smo potpuni politicki neistomisljenici, i od kako je mene Ivan od juce banovao, posle duzeg vremena je dosao ovde. Na politici mu dosadno, jer zavladalo jednoumlje blokaderstva. A to je dosadno.

Poslednja izmena:
Ja da sam vlasnik ili moderator ovde nikada ne bih progonio ljude koji drugacije misle.
Јесте, ти их редовно називаш србомрсци, сатанисти, сорошевци, зликовци, слуге ђавола, и слично из богоугодног и смерног репертоара рашког подвижништва.
То није баш готивно, а нарочито не православно.

Јесте, ти их редовно називаш србомрсци, сатанисти, сорошевци, зликовци, слуге ђавола, и слично из богоугодног и смерног репертоара рашког подвижништва.
То није баш готивно, а нарочито не православно.

Procitaj knjigu Monah Kalist da vidis sta je vladika Nikolaj radio monasima za njihovo dobro i spasenje

Daleko sam ja od vladike Nikolaja svetlosnim godinama, ali ako vidim da si na totalnoj stranputici, ako te tapsem po ramenu i gordim te, to ti svakako nece pomoci da se spasis

Procitaj knjigu Monah Kalist da vidis sta je vladika Nikolaj radio monasima za njihovo dobro i spasenje

Daleko sam ja od vladike Nikolaja svetlosnim godinama, ali ako vidim da si na totalnoj stranputici, ako te tapsem po ramenu i gordim te, ti svakako nece pomoci da se spasis
Ти си, дакле, владика Николај, ми смо монаси у обитељи, ти нас спасаваш, а форум је Књига монаха Калиста.

Шта стављаш у то вино?

bravo za vas konacno ste zavladali i uspesno uveli jednoumlje na krstarici
Не сећам се да си нешто ронио сузе кад је неколико нас привремено напустило форум због тираније која је владала 2021/2 у време кад је Сава Савановић кажњавао "увреду руског народа", а ви на теми о Украјини називали "нацистима" свакога ко није делио одушевљење Путиновом инвазијом и братоубилачким ратом.

Сад ти је, због поганштине којом затрпаваш Политику, тамо залепљен фластер, а ти се дереш као да си старац Вујадин у Лијевну клијетом.

Не знам, делује ми да си се много истриповао.
Problem vam je samo sto vam se ideologija globalisticka djavolja lose prima u Srbiji
Да, то је оно благодатно Тихосавље

Не сећам се да си нешто ронио сузе кад је неколико нас привремено напустило форум због тираније која је владала 2021/2 у време кад је Сава Савановић кажњавао "увреду руског народа", а ви на теми о Украјини називали "нацистима" свакога ко није делио одушевљење Путиновом инвазијом и братоубилачким ратом.

Сад ти је залепљен фластер на Политици, а ти се дереш као да си старац Вујадин у Лијевну клијетом.

Не знам, делује ми да си се много истриповао.

Да, то је оно благодатно Тихосавље

Ti si radio to isto dok si bio moderator zar se ne secas?

Eto pa mene banuju tvoji autosovinisti u kontinuitetu 20 godina

to je nesto sto je svakodnevica godinana

Ali ovo je prvi put da nekom bude trajno uskracena sloboda misljenja i izrazavanja, trajno na bazi ideoloske nepodobnosti tj zato sto je patriota i rusofil

Ali ovo je prvi put da nekom bude trajno uskracena sloboda misljenja i izrazavanja, trajno na bazi ideoloske nepodobnosti
Ти затрпаваш Политику најгорим могућем ђубретом ширења, не само мржње према другим народима, него и међусрпске мржње

Ти затрпаваш Политику најгорим могућем ђубретом ширења, не само мржње према другим народима, него и међусрпске мржње

Vidis ja to smatram za tebe al opet to nije osnova da ti se uskrati pravo glasa i misljenja, sto vi meni uskratiste

Sto se tice tema, svaka je otvorena u skladu sa pravilnikom i o tome pise srpska stampa

kad smo kod mrznje vidim proklinjete pokojnog Djura Racu, oca nastradale Goranke jer nije podrzao vasu pricu

NA smrt Đura Race, oca tragično nastradale Goranke Race, koja je poginula u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu 1. novembra, blokaderi ostavljaju jezive komentare.​

СТОКО, ЦРКАО СИ: Монструозан коментар блокадера на смрт Ђура Раце (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

- Zato si stoko i crkao jer si prodao svoje dete za Vučićeve opljčkane pare - navodi se u jezivom komentaru, koji je blokder objavio na društvenim mrežama.

Vidis ja to smatram za tebe al opet to nije osnova da ti se uskrati pravo glasa i misljenja, sto vi meni uskratiste

Sto se tice tema, svaka je otvorena u skladu sa pravilnikom i o tome pise srpska stampa
Ти дословно затрпаваш Политику мрзилачким смећем од тема.
Трујеш атмосферу.
Мислиш да је контент криејшн, а у ствари је шит криејшн

Srpski narod kaze, o pokojniku sve najlepse...

Al to izgleda ne vazi za vas blokadere...

Pogledaj koliki izlivi mrznje na n1 prema pokojnom Djuru Raci

1000012131.jpg

Srpski narod kaze, o pokojniku sve najlepse...

Al to izgleda ne vazi za vas blokadere...

Pogledaj koliki izlivi mrznje na n1 prema pokojnom Djuru Raci

Pogledajte prilog 1796740
Olos. Ako nemas sta da kazes lepo o coveku koji je preminuo, ne vredjaj bar.

Zato ih narod nece i u onolikom broju izlazi na ulice protiv blokada, nisu tu svi samo za Vucica, nego ljudi kojima se olos smucio.

Back