Kafić Da li je bolje imati 400m u Kuli ili 50m u Beogradu? #18 - Kuća na moru ili jednosoban stan u Beogradu?

Боље да пишемо да се врати тема, него да се врати Тихи. :hahaha:

necete te me vratiti a znam i zasto

Rekao bih, sto dokazuje moj slucaj da je Ivan tj Krstarica Doo je uzela dobre pare da forsira blokaderstvo. To se vidi po tome sto prenose samo vesti sa N1 i Danasa na Krstarici, druge ignorisu, pa im ja kvarim koncepciju.

Pogledajte temu o
prekrsaji korisnika na Politici. Tamo me optuzuje da prenosim lazne vesti, a ja svaku temu koju otvorim, otvaram 90% sa linkom iz srpskih novina. Za Ivana su sve lazne vesti sto ne napise N1 ili Danas.rs.

Dokaz: Ja otvorio temu sa linkom iz Novosti gde Putin kaze da se u Srbiji desava obojena revolucija. Ta se tema bez obrazlozenja obrise.

Malo kasnije Siptar Blues Brothers otvori ISTU temu sa linkom iz Danasa i ta tema stoji, ona moze! Najmanje 3 smo imali takve situacije.

Tako da su stvari jasne Ivan uzima pare da forsira obojenu revoluciju, zato ja smetam.

Dokaz: Ja otvorio temu sa linkom iz Novosti gde Putin kaze da se u Srbiji desava obojena revolucija. Ta se tema bez obrazlozenja obrise.

Malo kasnije Siptar Blues Brothers otvori ISTU temu sa linkom iz Danasa i ta tema stoji, ona moze! Najmanje 3 smo imali takve situacije.
Ovo sam video svojim očima. Obrazloženje je bilo da Putin to nije rekao.

Good Morning Dancing GIF by Boomerang Official

necete te me vratiti a znam i zasto

Rekao bih, sto dokazuje moj slucaj da je Ivan tj Krstarica Doo je uzela dobre pare da forsira blokaderstvo. To se vidi po tome sto prenose samo vesti sa N1 i Danasa na Krstarici, druge ignorisu, pa im ja kvarim koncepciju.

Pogledajte temu o
prekrsaji korisnika na Politici. Tamo me optuzuje da prenosim lazne vesti, a ja svaku temu koju otvorim, otvaram 90% sa linkom iz srpskih novina. Za Ivana su sve lazne vesti sto ne napise N1 ili Danas.rs.

Tako da su stvari jasne Ivan uzima pare da forsira obojenu revoluciju, zato ja smetam.
Сад Тихи организуј покрет отпора и својим другарима Ћацијима шаљи твоје теме да они постављају уместо њих.
Не могу цео форум да побанују.
Ја би тако урадио из ината.

Сад Тихи организуј покрет отпора и својим другарима Ћацијима шаљи твоје теме да они постављају уместо њих.
Не могу цео форум да побанују.
Ја би тако урадио из ината.

ma jok druze

gazdi Ivanu ce najveca kazna biti umiranje foruma

Ljudi ce otici jer niko ne voli komunisticko sorosevsko jednoumlje koje on forsira. To je dosadno.

Tako je propao forum B92 na kome sam pisao na pocetku. Pobanovali su sve koji nisu hardcore autosovinisti i forum je umro. Nema ih nigde vise.

Zamisli otvoris temu, i svi se tamo slazu sa tobom. Pisu tako je, tacno je, u pravu si.

Treci dan ne otvaras vise teme jer nema svrhe, tacno znas sta ce ko napisati.

ma jok druze

gazdi ce najveca kazna biti umiranje foruma

Ljudi ce otici jer niko ne voli komunisticko sorosevsko jednoumlje koje on forsira. To je dosadno.

Zamisli otvoris temu, i svi se tamo slazu sa tobom. Pisu tako je, tacno je, u pravu si.

Treci dan ne otvaras vise teme jer nema svrhe, tacno znas sta ce ko napisati.
Не жели да Крстарица изгледа као Информерска насловница, има неког смисла ипак.
Можда покушавају да привуку људе другом политиком.
Иако мене нервирају твоје теме где нападаш блокадере нисам против слободе говора.

Back