- Poruka
- 200.834
Na ostrvu sam, Amuljani.Nisam nesto zagledao
Prosle godine sam se peo na Atos na preobrazenje
Sarti , Jeriso ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na ostrvu sam, Amuljani.Nisam nesto zagledao
Prosle godine sam se peo na Atos na preobrazenje
Sarti , Jeriso ?
Prelepo, nema gužve u ovom periodu, puno plaža i sve su na 5 min maksimalno od grada.nisam bio
kako je
septembar je uvek najlepsi na moruPrelepo, nema gužve u ovom periodu, puno plaža i sve su na 5 min maksimalno od grada.
Studenti pisao si, cini mi seseptembar je uvek najlepsi na moru
no ja imam malu decu cetiri komada plus sad krenula berba sljive i grozdja pun gas pa ne mogu da odmaram
uzivaj
Studenti pisao si, cini mi se![]()
Znam, i mi smo ranije išli u septembru dok deca nisu krenula u školu. Sad opet možemo.septembar je uvek najlepsi na moru
no ja imam malu decu cetiri komada plus sad krenula berba sljive i grozdja pun gas pa ne mogu da odmaram
uzivaj
Starac!Na ostrvu sam, Amuljani.
DAJ BABO NOGU...kao dokaz! "Prelepo, nema gužve u ovom periodu, puno plaža i sve su na 5 min maksimalno od grada.
Kako si se ispalila, koliko si glup... nepametna pa to je strašno.Starac!Ide u septembru na more!
Ako, ako, i ja imam transfer blasma sto uopste kontaktiram s nekim ko ide u septembru na more!Kako si se ispalila, koliko si glup... nepametna pa to je strašno.
Septembar na moru je najlepši, ali to vi pajseri ne znate.
Sad imam transfer blama samo što te znam na forumu.![]()
Pa nisam ti ja kriv što si tupa. Kako ti ne dosadi da se blamiraš svakim svojim postom?Ako, ako, i ja imam transfer blasma sto uopste kontaktiram s nekim ko ide u septembru na more!....hahaha:
Neho daj dokaz, ne verujem ni to!
Daj BABO NOGU bre!!!! Daj sliku noge kao dokaz!Pa nisam ti ja kriv što si tupa. Kako ti ne dosadi da se blamiraš svakim svojim postom?
Tako svaki Ćaci.Daj BABO NOGU bre!!!! Daj sliku noge kao dokaz!
P.S. Procenila sam da nemam vise pred kim da se blamiram, a narocito kada si ti u pitanju.
Bolje da sam i caci nego neka muska peezda koja se krije po kafanama pod zenkse skute i ne sme da izadje na politiku da pise, cekajuci koja ce strana da pobedi pa da se "prisljamci".Tako svaki Ćaci.
Oseća se Ćaci.Bolje da sam i caci nego neka muska peezda koja se krije po kafanama pod zenkse skute i ne sme da izadje na politiku da pise, cekajuci koja ce strana da pobedi pa da se "prisljamci".
Sa "babama" vise ne pisem niti im verujem.Oseća se Ćaci.
Podrška studentima!
Koga briga za tvoje rutave noge Reeferu, bila je sala jer si sam rekao da si letovao ranije dok su deca bila mala, pa tek sad. Ionako ih postavljas svake godine, dosadi svima.Vonj Ćacija je baš jak.
Pred kim bi se blamirala , svašta.... Imas slobodu da kažeš sta misliš bez zardržavanja....Daj BABO NOGU bre!!!! Daj sliku noge kao dokaz!
P.S. Procenila sam da nemam vise pred kim da se blamiram, a narocito kada si ti u pitanju.