Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 91.851
Блокаде-ееееее-риto su soroseve blokaderske sluge
strani placenici i domaci izdajnici
Ruse Srbiju za americke krvave dolare
Zele nasilno bez izbora na vlast
Vecina studenata je protiv njih
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Блокаде-ееееее-риto su soroseve blokaderske sluge
strani placenici i domaci izdajnici
Ruse Srbiju za americke krvave dolare
Zele nasilno bez izbora na vlast
Vecina studenata je protiv njih

Pravi si predstavnik plaćenih pljuvača iz autobusa. To je taj govor mržnje i vređanja.Tico.....![]()
Nije prvi put da se tako "zgodno" namesto C1 te da ga Sizif banuje.
Da, ali vec ne moze da pise na politici.Banovan je, proći će za par dana i eto njega opet
Pa....bio je produktivan ko kašaljDa, ali vec ne moze da pise na politici.
Rekjao mu je da je bednik i ovaj ga kaznio banom.Pa....bio je produktivan ko kašalj
Doduše većina tema u fazonu dizanja panike, tenzije i mržnje
Nemam ništa protiv Tixia ali ne volim takve stavove
Moderator ima svoj posao, a Sizif mi deluje da ima debele živce, ne znam šta je konkretno sad bilo
Jbgbednik
Ne zelim da se opustim bez Tihija, jer ta praznina i nepravda prosto zjapi i para oci.Jbg
Možda čoveku prelila čaša
Opusti se
Ovo je ionako opusti se sektor
Bus narodni heroj za pare i sendviče. Od veština potrebno samo pljuvanje i vređanje.Nisam, m'rs!
Uh uhnije se snasao, ne zna sta da misli ni on
I ti jos mislis da si stvarno u pravu?Bus narodni heroj za pare i sendviče. Od veština potrebno samo pljuvanje i vređanje.
Jeste, rodoljub je i ne svidja mu se sto su isli u Srazbur. I zato je protiv.
Izdrži Srbij... pardon, Rusijo. Brzo će Tiksi nazadNe zelim da se opustim bez Tihija, jer ta praznina i nepravda prosto zjapi i para oci.
Kaznjen je za misljenje, za ponasanje, sto je on - on, a dobar im je bio kad im je godinama zaradjivao novac? Nikakve greske nema u njemu, jeste malo "poludeo" kao i svi, nije se snasao, ne zna sta da misli ni on, ali nije za banovanje.
Samo ti vređaj, budi kao Tiksi.I ti jos mislis da si stvarno u pravu?
Zasto kelveces, zasto provociras?
Mene zovešTico.....![]()
Bolje i uvreda uostalom, ali da je covek ispravan, a ne pun lazi i nejasnoca, podmukao i dvolican.
Nikada.
Ti si odobarvala i podrzavala gadjenje ljudi jajima i nasilje. Za mene ti nisi covek.
Tačno. Šteta. Iz tih su se jaja mogli izleći divni ptići sad sve uzaludNikada.
Ti si odobarvala i podrzavala gadjenje ljudi jajima i nasilje. Za mene ti nisi covek.

Izdrži Srbij... pardon, Rusijo. Brzo će Tiksi nazad
Pa on je u takvom jednom špijunskom centru, strani plaćenik koju hoće da Srbija nestane.Размонтираће Тихи те ваше шпијунско терористичке центре, обећавам ти свечано.
Pogledajte prilog 1802281