Strigoi
Elita
- Poruka
- 23.958
Ja sam tražio Bardu da mi prognozira ishode utakmica u grupi u kojoj se nalaze naši trupci i šporeti.rozeovi fanovi danas imaju dan za plakanje i kuknjavu na noleta koji kako kazu glumi povrede
ranije ih nerviralo kad pobedjuje, pa kako igra, sad im krivo sto igra stalno po 5 setova, a povrh svega u nemoci i besu mu osporavaju sve sto je dosad uradio jer je kako kazu glumac za oskara
kad je pit sampras ne glumio, nego glumatao da nema snage pa se oslanjao na reket jel od umora sirotan nije mogao ni da hoda, nesto ko deja savicevic povredu zadnje loze, niko mu nije osporavao, a jedan i drugi posle pobeda igrali pijani na stolovima... pa kad je u finalu ovogodisnjeg fa cupa siti pustio junajteda da nesto jadnici osvoje, ni to nije bila glumaa juce je bila gluma vrh, politicko pacerska, nemacka-ukrajina prijateljska tekma de nazzi nemci nisu teli ni da sutnu loptu u okvir gola da slucajno ne zavrsi u mrezi
ko je igrao draw, ko ja na kvotu 4.6 danas ima lepe pare. ceo sport je danas cirkus jer bukmejkeri cesto odredjuju tok i ishod nekog susreta. ono sto ostaje je maestralna igra noleta kao sinoc kojoj nije dorastao nijedan teniski as, barem one koje sam ja pratio, a pratio jer sam skoro deset godina ozbiljno igrao tenis.
mekinro lepo reko, vido sam svasta, ali ovo nikad. a mekinro je drkadzija bas bas teski i nikog ne hvali bez razloga.
Slovenija-Danska 2
Srbija-Engleska 2
Danska-Srbija 1
Engleska-Slovenija 1
Srbija-Slovenija 1
Engleska-Danska X

... грешка у неологизму другосрбијанца ...