Da li je bolje imati 400m u Kuli ili 50m u Beogradu? #17 - Kuća na moru ili jednosoban stan u Beogradu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kako vi zivite u ovom beogradu nigde parkinga nema

20% zivota provedete u trazenju istog
Tiksi, ja sam ti ponudio fraj parking mesto u centru, 100m od Trga republike. Zatvorena garaža, čuvar, vrata na daljinski, pranje vozila, sve ima. Znam da se loše snalaziš po gradu.

Odatle prevozom stigneš bilo gde za čas posla.

Ни моја, не зато што је хрватско море лоше или шта ти ја знам, већ зато што када идем на одмор не желим размишљати хоће ли ме неко лоше погледати јер је устао ето на погрешну ногу.
Pitaš ih sve što treba na engleskom i problem solved.

Tiksi, ja sam ti ponudio fraj parking mesto u centru, 100m od Trga republike. Zatvorena garaža, čuvar, vrata na daljinski, pranje vozila, sve ima. Znam da se loše snalaziš po gradu.

Odatle prevozom stigneš bilo gde za čas posla.

fora je sto ja nisam bio u centru nego na zvezdari 8 km dalje

1 km u naokolo nije bilo parkinga

I vi zivite tako svaki dan
Svaki dan vozim po 100km po gradu, parkiram svugde bez problema. Uopšte i ne razmišljam o parkiranju zapravo, dok ne vidim ove komentare kao što je tvoj.

Ti dođeš jednom godišnje i ne možeš da nađeš parking na celoj Zvezdari.

Ili si prosto nesnalažljiv, ili te bije loša karma zbog loših reči protiv ovog grada.

Šta je od ta dva?

Pitaš ih sve što treba na engleskom i problem solved.
А тако сам једном неславно прошао код Новог Винодолског када сам се ни крив ни дужан нашао у улози Хрвата.
Лик је сједио до нас и слушао нас и ваљда смо му били симаптични па поче испитивати мада ја не волим такву необавезну конверзацију са странцима.Пита човјек одакле си, кажем ја њему, а он поче а јој тамо живе ти и ти то су прави Хрвати бла бла, ја мрдам главом и ћутим.
На крају прошао као Хрват. :lol:
Нема потребе да се иде у Хрватску поред Грчке и Словеније у коју радо свраћам због родбине.

Ох, не ...ДругоСрбијанер мора у Шумадију ...

--

Да поздравим ове декаденте и губиташе евроатлантистичку опозицију, што их је развалио на изборима Вучић и његова евроатлантистичка позиција... :kafa:

Poslednja izmena:
Svašta je došlo od 90-te
Svašta...

Лажеш .... свашта је дошло 1944.г.

Ова Емиграција 90-тих деце и унука комунизма, потпуно се разликује од емиграције из 1945.г.

Када упоређујем Победоносцева и Мијака - две потпуно различите Расе !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back